Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

WWF: γενοκτονία, σκάνδαλα και δολοφονίες στα "πάρκα" της

Δολοφονίες και γενοκτονία με πρόσχημα την προστασία της φύσης...


Το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (Worldwide Fund for Nature), δηλαδή η γνωστή μας WWF - φημισμένη σε όλο τον κόσμο ως φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία των απειλούμενων ειδών, αποδεδειγμένα είναι υπεύθυνη για τη σφαγή ζώων και ανθρώπων σε ολόκληρη την Αφρική και σε άλλες ηπείρους, σε όλο τον κόσμο, σε πρωτοφανή κλίμακα.
Η γενοκτονία στη Ρουάντα το 1994, είναι άλλο ένα παράδειγμα της "WWF σε δράση".

WWF Ρουάντα
Από το 1990, η WWF διαχειρίζεται το "προγράμματα προστασίας του γορίλα"

στο Gorilla Park (1) της Ουγκάντα ακριβώς πάνω στα σύνορα με τη Ρουάντα και το Ζαΐρ
στο παρακείμενο Volcans Park (2) από την πλευρά των συνόρων της Ρουάντα ,

και στο Virunga Park στην πλευρά του Ζαΐρ (4)
Μαζί με το Πάρκο Akagera (3) στη Ρουάντα κατά μήκος των συνόρων με την Κένυα και την Ουγκάντα,

όλα αυτά τα πάρκα υπηρέτησαν ως βάσεις εκπαίδευσης, ως περιοχές εξεγέρσεων, ως αποθήκες όπλων και ως διάδρομοι για την εισβολή των "επαναστατών'' - που ήταν, στην πραγματικότητα, όλοι στρατιώτες και οι αξιωματικοί από το στρατό της Ουγκάντας, του Yoweri Museveni που είναι μαριονέτα της Βρετανίας. Ο Museveni κατευθύνεται από τη Βρετανία μέσω της Υπουργού Υπερπόντιας Ανάπτυξης Lady Lynda Chalker.

Έτσι, η γενοκτονία στη Ρουάντα δεν είχε καμία σχέση με φυλετικό ή εμφύλιο πόλεμο μεταξύ πολιτών. Ήταν μια βρετανική-ενορχηστρωμένη δολοφονία και πρόγραμμα εισβολής. Τα πάρκα που διαχειρίζεται η WWF διαδραμάτισαν καίριο ρόλο στη σφαγή. Τα ίδια πάρκα και τα ίδια όργανα της WWF συμμετέχουν στη σχεδιαζόμενη αποσταθεροποίηση και γενοκτονία και στο υπόλοιπο της Ανατολικής Αφρικής, η οποία αρχίζει με την Κένυα και το Σουδάν.

Υπό το πρόσχημα της προστασίας των απειλούμενων ειδών, όπως ο ελέφαντας, ο ρινόκερος και η τίγρη, οι "χωροφύλακες των πάρκων" της WWF (park-RANGERS) πραγματοποιούν δολοφονίες και άλλες επιθέσεις κατά των αποκαλούμενων "λαθροκυνηγών", που σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί πως ήταν τοπικοί πατριώτες πολιτικοί αρχηγοί ή κτηνοτρόφοι, οι οποίοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τη γη τους και την παραγωγή τροφίμων εξαιτίας των προγραμμάτων δήμευσης χερσαίων περιοχών της WWF.

(Στο slide Show) φαίνονται σκιασμένα τμήματα, που δείχνουν περιοχές στην υποσαχάρια Αφρική που έχουν προβλεφθεί ως εθνικά πάρκα, πάρκα διασκέδασης και περιβαλλοντικά πάρκα. Σχεδόν 2 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ή 8,2 % του συνόλου της έκτασης νοτίως της Σαχάρας, έχουν αποδοθεί στη WWF ή σε αντιπροσώπους της.

Για να πάρετε μια ιδέα για το μέγεθος μερικών από αυτές τις λεγόμενες προστατευόμενες περιοχές: Κοιτάξτε το Kruger National Park, που βρίσκεται στα σύνορα με τη Νότια Αφρική και τη Μοζαμβίκη.

WWF στη Νότια Αφρική

Το Kruger Park βρίσκεται στον αριθμό 8 του χάρτη της Νότιας Αφρικής. (Η έκταση του) είναι μεγαλύτερη από την πολιτεία της Μασαχουσέτης. Χρησίμευσε ως βάση και για τις δύο δυνάμεις: το Renamo και FRELIMO στη Μοζαμβίκη κατά τον 20ετή αιματηρό εμφύλιο πόλεμο. Ομοίως, και το ακόμη μεγαλύτερο πάρκο της West Zambezi Game Management Area (εικόνα με τα έντονα κίτρινα όρια), που βρίσκεται στο νούμερο 1, στέγαζε δυνάμεις του MPLA και της UNITA στην Αγκόλα κατά τον 17ετή εμφύλιο πόλεμο. Και οι δύο χαρακτηριστικές ενέργειες WWF.

Σε ολόκληρη την Αφρική, μισθοφορικά στρατεύματα της WWF πραγματοποιούν ένα αιμοσταγή πόλεμο γενοκτονίας των πληθυσμών. Οι "park rangers" (χωροφύλακες των πάρκων) διαθέτουν ελικόπτερα, όπλα, εξοπλισμένα πλοία, όπλα πεζικού, βλήματα και λειτουργούν ως τάγματα θανάτου.

Μεταξύ του 1987 και του Νοεμβρίου 1988, στα πλαίσια προγράμματος της WWF με την ονομασία Operation Stronghold, δολοφονικές ομάδες υπό την καθοδήγηση του επικεφαλή των Game Ranger της Ζιμπάμπουε, Glen Tatham, πραγματοποιούνται εν ψυχρώ δολοφονίες εκατοντάδων λεγόμενων "λαθροκυνηγών", οι μισοί εκ των οποίων ήταν άοπλοι και έπεσαν σε ενέδρες. Ανάμεσα τους ήταν ηγέτες της "στρατιωτικής πτέρυγας" του Αφρικανικού Εθνικού Συνεδρίου. Όταν ο Tatham και οι άνδρες του κατηγορήθηκαν για 70 δολοφονίες (!) , το κοινοβούλιο της Ζιμπάμπουε έσπευσε να απαντήσει μέσω ενός νομοσχεδίου για την προστασία της άγριας ζωής (Protection of the Wildlife Indemnity Act), το οποίο έδωσε ασυλία στους "park RANGERS" για κάθε ενέργεια που γινόταν στα πλαίσια "του καθήκοντος". Ήταν μια άδεια για να σκοτώνουν (license to kill !)

Κατά την ίδια περίοδο, στο εσωτερικό της Νότιας Αφρικής, το WWF έτρεχε το Operation Lock (επιχείρηση Κλείδωμα), φαινομενικά σχεδιασμένο για να προστατεύσει το μαύρο ρινόκερο. Ο Ολλανδός πρόεδρος της WWF, Prince Bernhard, πατέρας της Βασίλισσας Βεατρίκης και ο John Hanks, διευθυντής της WWF Αφρικής και ένας από τους πιο γνωστούς μαλθουσιανιστές της ηπείρου, χρηματοδοτούν μια ομάδα "συνταξιούχων'' κομάντο της British Special Air Services για να διεισδύσουν και να σαμποτάρουν τους λεγόμενους "κύκλους λαθροθηρίας".

Έχουμε μάθει από πηγές στο εσωτερικό της Νότιας Αφρικής ότι το Operation Lock ήταν το κέντρο αυτού, που στις αρχές της δεκαετίας 1990 έγινε γνωστό, ως η "τρίτη δύναμη", ένα εξωτερικό παραστρατιωτικό σώμα που υποκινούσε τη βία μεταξύ μαύρων, ανάμεσα στο ANC και στο Κόμματα της Ελευθερίας Inkatha, με τη διεξαγωγή στοχο-θετημένων πράξεων βίας, όπως τη σφαγή στο Boipatong στις 18 Ιουνίου 1992 . Ο στόχος: να προκαλέσει έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο και να προλάβει το τέλος του απαρτχάιντ, εμποδίζοντας έτσι και την επανένταξη της Νοτίου Αφρικής στην παγκόσμια κοινότητα.

Σήμερα, το ίδιο το σχέδιο συστηματικής γενοκτονίας, που κατευθύνεται από τη Λέσχη των Νήσων (Club of the Isles) και τους μηχανισμούς της WWF, εφαρμόζεται ενάντια σε όλες τις χώρες της Ανατολικής Αφρικής.

WWF Ανατολική Αφρική

Χρησιμοποιώντας τα ίδια πάρκα στην Ουγκάντα και τους "ranger" της WWF, το βρετανικό Στέμμα διεξάγει πόλεμο εναντίων των άλλων χωρών του Κέρατος της Αφρικής και κυρίως εναντίων της Κένυα και του Σουδάν. Ο Tiny Rowland, από τη Λέσχη των Νήσων (Club of the Isles), μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Lonrho Corporation ("Λονδίνο-Ροδεσία''), διατυμπάνιζε μέσω του κενυατικού ραδιοφώνου ότι είναι πολύχρονο μέλος του Απελευθερωτικόυ Στρατού του Νοτίου Σουδάν (South Sudan Liberation Army) του John Garang, ο οποίος έχει διεξάγει έναν πόλεμο κατά της κυβέρνησης του Χαρτούμ. Οι γενοκτόνοι του WWF-Club γνωρίζουν ότι το Σουδάν αποτελεί εν δυνάμει το "καλάθι με το ψωμί" για ολόκληρη την Αφρική και με κάθε κόστος θέλουν το Σουδάν να είναι ένα πεδίο μάχης και όχι ένα πεδίο καλλιεργειών.

Έκθεση EIR -Windsor

Όποιος πιστεύει ότι η βρετανική ιμπεριαλιστική πολιτική, που λειτουργεί με συμμορίες πολέμου, έσβησε με την ομιλία του πρωθυπουργού Χάρολντ McMillan το 1960 "Οι άνεμοι της αλλαγής'', κατά την οποία ανήγγειλε την απο-αποικιοποίηση της Αφρικής από τη Βρετανία, πρέπει να διαβάσει την ειδική 60-σέλιδη έκθεση EIR (Executive Intelligence Review) της 28ης Οκτωβρίου 1994, με τίτλο "Η Προσεχής Πτώση του Οίκου των Windsor.'' ("The Coming Fall of the House of Windsor.'')

Και όποιος πιστεύει ότι το βρετανικό πρόγραμμα μαζικής γενοκτονίας, με το πρόσχημα της προστασίας των απειλούμενων ειδών, είναι κάτι που περιορίζεται στη Μαύρη Αφρική, πρέπει να εξετάσει επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ EIR.

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που απλώθηκαν από το Βρετανικό Στέμμα και τη Λέσχη των Νήσων (Club of the Isles) είναι η εντελώς ψευδής αντίληψη ότι η βρετανική μοναρχία - Queen Elizabeth II και Πρίγκιπας Φίλιππος - είναι απλώς ανίσχυρες φιγούρες. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Βρετανική Κοινοπολιτεία (British Commonwealth)

Απλώς ρίξτε μια ματιά σε ένα χάρτη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας σήμερα. Υπάρχουν 50 χώρες που είναι σήμερα μέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, στην οποία επικεφαλής είναι defacto οι Windsors. Από αυτές τις 50 χώρες, 16 εξακολουθούν να είναι μέχρι σήμερα αποικίες του Βρετανικού Στέμματος, όπου απόλυτος κυρίαρχος είναι η βασίλισσα Ελισάβετ! Μεταξύ των 50 κρατών της Κοινοπολιτείας θα βρείτε μια σειρά από νησιά της Καραϊβικής, που είναι διαβόητα ως τα κυριότερα καταφύγια ναρκωτικών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοοικονομικών κέντρων για τη μεγάλη "υπόγεια οικονομία".

Επιπλέον, αυτός ο παγκόσμιος χάρτη της βρετανικής αυτοκρατορικής εμβέλειας είναι εντυπωσιακά όμοιος με τον χάρτη των διεθνών δραστηριοτήτων της World Wildlife Fund. Μην ξεγελιέστε από την προπαγάνδα της Λέσχης των Νήσων. Η Βρετανική Αυτοκρατορία είναι ζωντανή και καλά και θα συμπληρώνεται με την παγκόσμια μυστική αυτοκρατορία της WWF. Αυτό μας φέρνει στο επόμενο κρίσιμο σημείο.

Ενώ η γενοκτονία εις βάρος του πληθυσμού της Αφρικής νοτίως της Σαχάρας είναι ίσως το κυριότερο παράδειγμα της μαζικής δολοφονίας στην ιστορία του ανθρώπου, η WWF δεν περιορίζεται σε μία ήπειρο. Να θυμάστε ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος και το Club των Νήσων προτίθεται να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 80 % κατά τη διάρκεια των επόμενων γενεών.

Στη Νότια Αμερική, ο οργανισμός μετράει λιγότερο, αλλά και εδώ το WWF έχει πρωτοπορήσει με ένα πρόγραμμα που αναφέρεται στη δική της ορολογία ως "ανθρωπολογικά αποθεματικά" ('anthropological reserves'). Πρόκειται κυριολεκτικά για ζωολογικούς κήπους ανθρώπων, όπου πρωτόγονες φυλές, όπως και οι Yanomami Ινδιάνοι της Βραζιλίας στην περιοχή του Αμαζόνα(1), διατηρούνται σε κατάσταση επιβαλλόμενης καθυστέρησης. Στη Βραζιλία και μόνο αυτή τη στιγμή υπάρχουν 250 ανθρωπολογικά αποθεματικά (πάρκα). Πάνω από 10% της συνολικής έκτασης της γης της Βραζιλίας έχει ήδη διατεθεί για τους ανθρώπινους αυτούς ζωολογικούς κήπους (human zoos), κρατώντας υπό κατοχή ένα πληθυσμό 300.000 ανθρώπων, ή αλλιώς κάτι λιγότερο από τα δύο δέκατα (2/10) επί του εκατοστού (%) του συνολικού πληθυσμού.

Νότια Αμερική - Προστατευόμενες Περιοχές

Στο Περού, αποδείξεις δείχνουν ότι η δολοφονική τρομοκρατική ομάδα ναρκωτικών Shining Path έχει χρηματοδοτηθεί και "εξ-οπλιστεί" με όπλα από το WWF. Ως ελάχιστο αντάλλαγμα η Shining Path έχει υπηρετήσει το WWF ως ομάδα επιβολής σε τομείς όπως η Άνω κοιλάδα του ποταμού Huallaga, που είναι η παγκοσμίως διάσημη περιοχή παραγωγής κοκαΐνης και μια από τις πυκνότερες οικολογικά προστατευόμενες περιοχές (4). Στη Ζώνη Apurimac Reserve (5), ο περουβιανός Στρατός ανακάλυψε πρόσφατα ομαδικούς τάφους και στρατόπεδα συγκέντρωσης που διευθύνονται από την Shining Path. Τα θύματα βαναυσότητας του Shining Path: οι Ινδιάνοι Ashaninka. Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, το WWF είχε στοχεύσει αυτή την περιοχή του Περού ως μια ιδανική τοποθεσία για μια μελλοντική προστατευόμενη περιοχή. Το εμπόδιο ήταν οι Ashaninka, που καλλιεργούσαν και κυνηγούσαν στην περιοχή για αιώνες και ήταν προφανώς ανοιχτοί στον εκσυγχρονισμό και την ενσωμάτωση στην κοινωνία του Περού. Η ομάδα Shining Path μετακινήθηκε στην περιοχή κατά τη δεκαετία του 1980, αφού πρώτα πάνω από 1,6 εκατ. εκτάρια είχαν διατεθεί ως Apurimac Reserved Zone και άρχισε η συστηματική δολοφονία και υποδούλωση των Ashaninka. Όλα γίνονται υπό το άγρυπνο βλέμμα του Πρίγκιπα Φίλιππου της WWF.

Κεντρική Αμερική

Το Μεξικό και η Κεντρική Αμερική βρίσκονται επίσης υπό το όπλα των γενοκτόνων WWF & Club of the Isles. Ο υπ' αριθ. 1 σχετικός χάρτης της Κεντρικής Αμερικής και του Μεξικού δείχνει την κατάσταση των Τσιάπας του νότιου Μεξικού: μια σκηνή μακροχρόνιας εξέγερσης ανταρτών της EZLN, του Στρατού για την Εθνική Απελευθέρωση των Zapatista. Το έντυπο είναι μια μεγέθυνση της περιοχής Τσιάπας. Και οι τέσσερις, συνδεόμενες μεταξύ τους, προστατευόμενες από το WWF περιοχές, έχουν αναγνωριστεί από τους γεωργούς, ως περιοχές εξέγερσης και χώροι εκπαίδευσης των Ζαπατίστας. Τα Α, Β, Γ και δείχνουν το Εθνικό Πάρκο Launas de Montebello , το Montes Azules Biosphere Reserve, και το Εθνικό Πάρκο Agua AZUL Cascades αντίστοιχα. Κάθε μία από αυτές τις περιοχές είναι οχυρά του EZLN, ιδίως το Montes Azules ακριβώς στα σύνορα με τη Γουατεμάλα.

Ο Rigoberta Menchu, ηγετική μορφή τρομοκράτη στη Γουατεμάλα και ηγέτης της τρομοκρατικής συμμορίας ναρκωτικών URGN (ο οποίος παρέλαβε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 1992!), ηγήθηκε πρόσφατα μια ς διασυνοριακής εισβολής οπλισμένων αντρών προς στήριξη των ανταρτών EZLN και στη συνέχεια οδήγησε από το Τσιάπας 1000 "πρόσφυγες" πίσω στη Γουατεμάλα , ενώ οι προμήθειες μεταφέρονταν "στους διαδηλωτές" από αέρος με αεροπλάνα μεταφορών Royal Air Force C-130 που ερχόταν από το Μπελίζ. Μπορείτε να δείτε το Μπελίζ στο χάρτη. Είναι μια χώρα Βρετανικής Κοινοπολιτείας που αποτελεί βάση Βρετανών κομάντος εδώ και δεκαετίες. Τώρα, το σύνολο των εργασιών εκτελούνται υπό την αιγίδα της WWF.

Κάνοντας μια αναδρομή στο χάρτη του Τσιάπας, (Δ) βλέπουμε την προστατευόμενη Οικολογική περιοχή El Ocote Ecological Reserve, η οποία δεν είναι γνωστή περιοχή του EZLN , αλλά είναι ένας αγαπημένος τόπος για την παράνομη καλλιέργεια μεγάλων ποσοτήτων μαριχουάνας.

Έτσι, στο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική, στους νότιους γείτονες των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουμε όλα τα συστατικά που είδαμε σε περιοχές-στόχους της WWF όπως τη Ρουάντα, τη Νότια Αφρική, και το Περού. Πρόκειται για μια ωρολογιακή βόμβα. Και γίνεται χειρότερη.

Δεν είναι μόνο η Λατινική Αμερική-στόχος της γενοκτονίας του WWF. Στόχος είναι και Βόρεια Αμερική επίσης.


















Βόρεια Αμερική - Προστατευόμενες Περιοχές

Σχεδόν το σύνολο του δυτικού τρίτου των Ηνωμένων Πολιτειών ή είναι ήδη προστατευόμενη περιοχή ή περιλαμβάνεται στα σχέδια της Υπηρεσίας Χωροταξίας (Bureau of Land Management) ώστε να γίνει στο εγγύς μέλλον. Η μισή Αλάσκα είναι ήδη μια μεγάλη προστατευόμενη ζώνη.

Ο Καναδάς αποτελεί ίσως την πιο προηγμένη περίπτωση της λεγόμενης εκστρατείας "απειλούμενων λαών'' της WWF (ο Πρίγκιπας Φίλιππος δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και χαμηλότερων μορφών ζωής -ζώων). Η περιγεγραμμένη περιοχή στα βόρεια του Καναδά είναι η περιοχή του έθνους Nunavut , που ιδρύθηκε στις 10 Ιουνίου 1993 από την βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, ως πατρίδα των ντόπιων φυλών Inouit (Inouit Natives ή εσκιμώοι). Μέσω της WWF, της Βασιλικής Επιτροπής Ιθαγενών Λαών (Royal Commission on Aboriginal People) και του WWF-Survival International, οι ντόπιοι Inouit ήταν κυριολεκτικά εγκλωβισμένοι σε αυτή τη νεκρή ζώνη για διάστημα μιας δεκαετίας, προκειμένου (οι οργανώσεις) να δικαιολογήσουν τη δημιουργία ενός τεράστιου ξεχωριστού "έθνους", το οποίο θα αποκτήσει την "ανεξαρτησία" του ως πολιτεία του Βασιλικού Στέμματος (Royal Crown State) το 1999.

Έρημος της Καλιφόρνια

Στο πλαίσιο του νόμου για την προστασία της ερήμου της Καλιφόρνιας (California Desert Protection Act), που ψηφίστηκε από το 103ο Κογκρέσο, τον Οκτώβριο του 1994, 8 εκατομμύρια στρέμματα γης μπήκαν στην άκρη. Πριν από την ψήφιση της εν λόγω πράξης, 12 εκατομμύρια στρέμματα γης στην Καλιφόρνια είχαν ήδη ακυρωθεί. Βάσει της υφιστάμενης ή εκκρεμούσας νομοθεσίας, το 80% της πολιτείας της Καλιφόρνια θα είναι εκτός ορίων έως το τέλος της δεκαετίας.

Δεν προσπαθεί μόνο η WWF, να θέσει εκτός ορίων κάθε είδους οικονομικής ανάπτυξης τις περιοχές των Δυτικών πολιτειών των ΗΠΑ και να τις μετατρέψει σε τεράστιες περιοχές για παιχνίδι ή περιοχές "προστασίας της φύσης": Στα πλαίσια μιας μακροχρόνιας δέσμευσης-προσπάθειας της βρετανικής μοναρχίας για την ανατροπή του ομοσπονδιακού συντάγματος, η WWF εργάζεται προς την κατεύθυνση της Βαλκανοποίησης ("Balkanization'') της Βορείου Αμερικής, με "ανακατάταξη" των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικό σε αυτό που φημισμένος οικολόγος ονόμασε "Εννέα Έθνη της Βορείου Αμερικής.''

Εννέα Έθνη

Σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία 200 χρόνια, οι Βρετανοί προσπάθησαν να διαλύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πιο γνωστή ήταν η περίπτωση του Εμφυλίου Πολέμου - η Βρετανία ήταν το κατευθυντήριο "χέρι" πίσω από τη αποσχιστική εξέγερση του Νότου. Σημείωση στο χάρτη των "Εννέα Εθνών", στο No 7, αναφέρει πως ένα από τα νέα έθνη προτείνεται να διαχωριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και πρέπει να ονομάζεται "Dixie.''

Οι Βρετανοί δεν έχουν ξεχάσει ούτε την Αυστραλία. Ο Prince Philip αυτοπροσώπως ήταν ο ιδρυτής του υποκαταστήματος της WWF-Αυστραλίας και συνεχίζει να δίνει προσωπικά μεγάλη προσοχή στην ήπειρο.

WWF Αυστραλία

Μια ματιά στο χάρτη της Αυστραλίας κάνει πολύ σαφή την κατάσταση. Μεταξύ των αποθεμάτων αυτοχθόνων (δηλαδή, τους ανθρώπινους ζωολογικούς κήπους) και άλλων μη καλλιεργούμενων πλέον γαιών, η WWF έχει καταφέρει να κόψει την ήπειρο στα δύο, σχεδόν αποκόπτοντας μεταξύ τους το ανατολικό και το δυτικό μέρος της χώρας και εξασφαλίζοντας μια ημι-μόνιμη κατάσταση της υποανάπτυξης.

Με μια αναθεώρηση της ιστορίας της WWF, την οποία δεν έχουμε χρόνο για να δούμε εδώ, θα δείτε ότι το, μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, λεγόμενο περιβαλλοντικό κίνημα, δεν ήταν τίποτα άλλο από μια αναβίωση του Κινήματος Ευγονικής από τα τέλη του δέκατου ένατου και τις αρχές του 20ού αιώνα. Μετά τη ναζιστική γενοκτονία, ο όρος "ευγονική" δυσφημίστηκε τόσο πολύ, αφού η ίδια η Βρετανική ελίτ, οι σύμμαχοι της Βορείου Αμερικής και της Ευρωπαϊκής "ελίτ'' υποστήριξαν τον Χίτλερ, ώστε άλλαξε την επωνυμία της σε "οικολογία'' και με την νέα ονομασία επέστρεψε πάλι στις επιχειρήσεις γενοκτονίας. Για να αναδειχθεί το σημείο: ο ιδρυτής της WWF, Sir Julian Huxley, ήταν πρόεδρος της Ευγονικής Κοινωνίας όταν το 1961 τέθηκε σε λειτουργία η WWF.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, παγκόσμιος εκπρόσωπος της WWF και ανώτατος αξιωματικός της Λέσχης των Νήσων, το έθεσε λακωνικά στις 11 Μαρτίου 1987 στο Λονδίνο:


"Το απλό γεγονός είναι, ότι ο ανθρώπινος πληθυσμός του κόσμου καταναλώνει φυσικούς ανανεώσιμους πόρους γρηγορότερα απ 'ό, τι μπορούν να αναγεννηθούν και η διαδικασία της εκμετάλλευσης προκαλεί ακόμη περαιτέρω ζημία .... Όλα αυτά προκλήθηκαν από τη Βιομηχανική Επανάσταση και την επιστημονική έκρηξη και εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο από τη νέα θρησκεία της οικονομικής ανάπτυξης.''

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος λέει ψέματα. Η έλλειψη πραγματικής οικονομικής ανάπτυξης υπάρχει επειδή εμποδίστηκε με τη θέληση του Φίλιππου και των συναδέλφων του γενοκτόνων από τη WWF και τη Λέσχη των Νήσων και είναι τα μόνα όρια "για την ανάπτυξη.'' (Limits to Growth). Καταστρέψετε την πολιτική και οικονομική ισχύ της Λέσχης και τίποτα δεν θα στέκεται εμπόδιο για μια νέα Αναγέννηση.


Μετάφραση: Βίκυ Χρυσού
Πηγή: The New Federalist, and The American Almanac.
Εικόνες: www.acaciasafari.co.ug/rwanda.html
www.rwandasafarisguide.com/rwanda-national-pa...
www.girafamania.com.br/africano/park_uganda.html
carpe.umd.edu/.../virunga/view?set_language=fr
http://www.sunshineestates.net/reg_sum/reg_sum_images/south%20africa/Kruger-National-Park-location2.jpg
www.ecoafrica.com/krugerpark
hopetour.blogspot.com/
http://www.access-rwanda-safaris.com/rwanda-map.gif
http://www.ugandansafaris.com/images/rwanda%20map.jpg
www.tourismroi.com/OpportunityInvest.aspx
http://wpcontent.answers.com/wikipedia/commons/thumb/7/7d/Peru_Blue_Administrative_Base_Map.png/300px-Peru_Blue_Administrative_Base_Map.png
http://www.panoro.com/s/MapsAndPhotos_Cordillera.asp?ReportID=304243&_Title=Property-Location
http://www.perupolitico.com/wp-images/coca2.jpg&imgrefurl
www.minem.gob.pe/.../evats/huallaga/huallaga.htm
www.mml.cam.ac.uk/spanish/sp5/race/Chiapas.jpg
www.geocities.com/visit_chiapas/aguaazul.htm
http://www.costaricatravelreview.com
4.bp.blogspot.com/.../S769/Belize.jpg
http://www.trekamerica.com/images/big_H1799C674.jpg
http://www.nps.gov/wrst/planyourvisit/brochures.htm
www.worldclimatereport.com/.../Nunavut_fig1.JPG

Σημείωση: οι παρεμβαλλόμενοι αριθμοί αντιστοιχούν σε σελίδες του slide show το οποίο συνόδευε το κείμενο. Μέχρι τώρα δεν κατάφερα να βρώ το ίδιο το slide show.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και εικόνες με τους χάρτες των "πάρκων" της WWF στο http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/03/wwf_30.html Το παρόν άρθρο είναι έρευνα του μπλογκ της Βίκυς Χρυσού.

1 σχόλιο:

  1. Από τη στιγμή που τα πάντα αποτιμώνται ή συναρτώνται με το δολλάριο έχουμε τελειώσει. Το σύστημα μπάζει από παντού. Διαφθορά, Ναρκωτικά, εκφυλισμός, ένδεια, πλύση εγκεφάλου και Ισλαμισμός είναι τα κακά που μας φύτεψαν. Ο Αγών συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή