Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Αντιπρόεδρος της "Σοσιαλιστικής Διεθνούς" και φονιάς αμάχων

Θυμάστε πριν από μερικούς μήνες, που είχαμε χρυσοπληρώσει όλες τις προεδράρες της "Σοσιαλιστικής Διεθνούς", να έλθουν μέχρι τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, να φάνε τους αστακούς και τα ψαράκια τους; Εμ, έπρεπε λέει να το κάνουμε, αφού "Πρόεδρος των Προέδρων" είναι ο δικός μας ο Γιωργάκης Παπανδρέου! Αντιπρόεδρος όμως ξέρετε ποιός είναι; Ο μεγάλος "ειρηνιστής" και "σοσιαλιστής" Εχούντ Μπαράκ, πρόεδρος του "Εργατικού Κόμματος" του Ισραήλ.
Ο οποίος, αν ξεπεράσει κάποια μικροεμπόδια, θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση του Ισραήλ! Με ποιούς; Μα φυσικά με το "Λικούντ" του κυρίου Νετανιάχου. Ναι, αυτό που περιγράφουν ως... ακροδεξιό. Και με κάποια άλλα μικρότερα κόμματα, κυρίως θρησκευτικά.

Φονιάς αμάχων
Ο Εχούντ Μπαράκ, που διετέλεσε υπουργός Άμυνας στην προηγούμενη κυβέρνηση, ήταν αυτός που προφανώς υπέγραψε τις διαταγές για την χρήση όπλων λευκού φωσφόρου, όπως καταγγέλουν σε ανακοίνωσή τους ανθρωπιστικές οργανώσεις. Και μάλιστα όχι σε συνθήκες μάχης, προκειμένου να προφυλάξει στρατιώτες, αλλά καθαρά με δολοφονικό σκοπό, σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας.
Οι βόμβες λευκού φωσφόρου εάν έρθουν σε επαφή με το δέρμα προκαλούν πολλά, βαθύτατα και θανατηφόρα εγκαύματα και θεωρούνται ένα από τα πλέον αποτρόπαια όπλα.
Υπενθυμίζουμε εδώ την συνέντευξη στον "Ε.Κ." του υπεύθυνου της Παλαιστινιακής Πρεσβείας, ο οποίος μας είχε δηλώσει ότι πέρα από φώσφορο, χρησιμοποιούνται και άλλα όπλα, άγνωστα ακόμη, κατά των Παλαιστίνιων αμάχων.
Αυτά και άλλα πολλά είναι τα κατορθώματα του "συντρόφου" του δικού μας Γιωργάκη.
Αλλά κατά τα άλλα, ο κ. Παπανδρέου θεωρεί ως άκρο τον ... Καρατζαφέρη και όχι τον αντιπρόεδρό του, που ίσως στο εγγύς μέλλον μας τον ξαναφορτώσει, για να τον κεράσουμε ψάρια.
Κατά τα άλλα όμως οι ΠΑΣΟΚοι παραμένουν "σοσιαλιστές" και μάχονται για την παγκόσμια ειρήνη. Δεν φαίνεται να ξέρουν την γνωστή παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί".

http://greeknation.blogspot.com/2009/03/blog-post_7565.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου