Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ας ετοιμαστούμε για σοβαρές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή

Χθες είχαμε εκλογές στην Τουρκία και το κόμμα των Κούρδων κέρδισε 8 νομούς, 50 επαρχίες και 58 δήμους.
Δηλαδή, το κόμμα του έγκλειστου "τρομοκράτη" Αμπντουλλάχ Οτζαλάν κέρδισε κατά κράτος το τουρκικό κράτος.
Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την επίσκεψη Ομπάμα στην Τουρκία, θα καθορίσει την πορεία των πραγμάτων στην ευρύτερη περιοχή, σε μια περιοχή που, σημειωτέον, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.
Αυτή τη νέα περίοδο, αυτό που αποκαλείται Τουρκία θα υποχρεωθεί να αλλάξει.
Αυτή τη νέα περίοδο, χρόνο με το χρόνο, η εθνική ομάδα και η ιδεολογία που θα χάνει έδαφος, θα είναι οι Τούρκοι και ο τουρκισμός.
Αυτή τη νέα περίοδο, χρόνο με το χρόνο, η εθνική ομάδα που θα κερδίζει έδαφος και θα αναλάβει σταδιακά πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή, θα είναι οι Κούρδοι. Οι Κούρδοι που πούλησαν στην πρώτη απότομη στροφή Έλληνες πολιτικοί χαμηλού ηθικού και πολιτικού αναστήματος, πολιτικοί που έπασχαν από γεωπολιτκή μυωπία και είχαν μειωμένες πολιτικές και εθνικές αντιστάσεις και αντακλαστικά.
Αυτή τη νέα περίοδο, η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει με ποιούς θα πάει και ποιούς θ' αφήσει.
Αυτή τη νέα περίοδο, οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιοί είναι οι εχθροί και ποιοί οι φίλοι μας και να πράξουμε αναλόγως.
Ελπίζουμε, πάντως, η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη, η οποία (λίγες βδομάδες μετά την αποπομπή στελέχους του πολιτικού της γραφείου για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ στο σκάνδαλο SIEMENS, όπως αποδεδειγμένη είναι και η εμπλοκή του αδελφού της, Κυριάκου) δεν παρέλειψε να στείλει συλληπητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο ομόλογό της, μια άθλια, επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια πράξη, όταν σκοτώθηκαν κάποιοι Τούρκοι στραιτώτες σε μάχες με αντάρτες του εθνικοαπελευθερωτικού στρατού των Κούρδων, μετά τις πρόσφατες "επιτυχίες" στα θέματα της βίζας, της ακύρωσης της επίσκεψης το Ομπάμα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, της νομιμοποίησης της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και της συνεχιζόμενης ανοχής της άθλιας πολιτκής της Τουρκίας στο Αιγαίο, να μην προσθέσει άλλη μια "επιτυχία" στην αλυσίδα της ένδοξης πορείας της προς εκεί που έχει βάλλει στόχο, στέλνοντας άλλο ένα τηλεγράφημα στον Τούρκο ομόλογό της για την απώλεια των 8 νομών, 50 επαρχιών και 58 δήμων από τους Κούρδους τρομοκράτες!!!

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/03/blog-post_4988.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου