Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Βρέθηκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο που εξερράγη κοντά στο Ελ. Βενιζέλος

Βρέθηκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο που εξερράγη κοντά στο Ελ. Βενιζέλος

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες της Αστυνομίας - Ερευνάται αν τα μετέφερε ή αν ήταν παγιδευμένο με αυτά - Ακρωτηριάστηκε ο άντρας από την έκρηξη - Με σοβαρά εγκαύματα μία γυναίκα στο Γ. Γεννηματάς - Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο των ΤΕΕΜ και εξετάζει το όχημα

Ένα σοβαρότατο περιστατικό είχαμε στις 7:30 το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο ύψος του κτηρίου της Αστυνομίας, όταν ένα όχημα μάρκας Smart εξερράγη εν κινήσει.

Αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν μια 26χρονη Αλβανίδα, που μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο 35χρονος Αλβανός άντρας άφησε την τελευταία του πνοή δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, ενώ σύμφωνα με το ΕΚΑΒ παραμένει στο ιατρείο του αεροδρομίου, γιατί το σώμα του έχει διαμελιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν στόχος ήταν ο οδηγός ή οι επιβάτες κατευθύνονταν προς τον στόχο τους. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η έκρηξη να σημειώθηκε μετά από ενεργοποίηση των εκρηκτικών με τηλεχειριστήριο.

Πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα και έσβησαν την φωτιά. Λόγω του ατυχήματος υπάρχουν αντικείμενα στη μέση της Αττικής Οδού και η αστυνομία έχει διακόψει την κίνηση στέλνοντας τα οχήματα από παράκαμψη. Στο σημείο λόγω μικροσυγκρούσεων που ακολούθησαν του τροχαίου, παραμένουν η τροχαία Αττικής Οδού, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.



Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έχει μεταβεί στο σημείο της Αττικής Οδού, όπου εξερράγη όχημα, περίπου στις 7.30 το πρωί, και πραγματοποιεί έρευνα. Το ενδεχόμενο να υπήρχε φιάλη υγραερίου στο όχημα αποκλείστηκε, ενώ εξετάζεται η περίπτωση ο οδηγός να μετέφερε χειροβομβίδα.

Να σημειωθεί πως ο 35χρονος οδηγός πήγαινε τη φίλη του στο αεροδρόμιο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκει σε έναν 77χρονο, αλλά δεν είναι κλεμμένο. Τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αναζητεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από την έκρηξη σκοτώθηκε ο οδηγός του οχήματος, Βράλο Γκρίλο, αλβανικής υπηκοότητας, ενώ η συνοδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

http://www.protothema.gr/greece/article/438203/autokinito-anetrapi-kai-pire-fotia-koda-sto-el-venizelos-duo-traumaties/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου