Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Οι Ισλαμοφασίστες λιθοβόλησαν ζευγάρι στη Συρία παρουσία κοινού!

islam
Οι εξτρεμιστές δημοσίευσαν φωτογραφίες που απεικονίζουν λεπτό προς λεπτό τον θάνατο διά λιθοβολισμού, ενός ζευγαριού που κατηγορήθηκε ότι διέπραξε μοιχεία, αλλά και τον αποκεφαλισμό τεσσάρων ανδρών με την κατηγορία της βλασφημίας.
Ο λιθοβολισμός συνέβη στην μικρή πόλη της Συρίας, Manbij, στην επαρχία Aleppo. Μάλιστα, πιστεύεται πως
είναι η ένατη φορά που το Ισλαμικό Κράτος κινηματογράφησε την απεχθή αυτή πράξη και διέρρευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την δήλωση που συνόδευε το φρικιαστικό υλικίο, ένας παντρεμένος άνδρας και μία επίσης παντρεμένη γυναίκα διέπραξαν μοιχεία και τιμωρήθηκαν με την συγκεκριμένμη ποινή.
Το χειρότερο βεβαίως είναι πως ο λιθοβολισμός έγινε παρουσία δεκάδων… «θεατών», κυρίως ανδρών αλλά και παιδιών, οι οποίοι παρακολουθούσαν το σοκαριστικό θέαμα μασκοφόρων μαχητών να κουβαλούν τα όπλα τους ανάμεσα στις ορδές των ανθρώπων.
Οι εικόνες αυτές έρχονται στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά τον λιθοβολισμό ενός ακόμη άνδρα με την ίδια κατηγορία, αυτή της μοιχείας, σε μία επαρχία του Ιράκ.Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη, μία λευκή κορδέλα στα μάτια. Ο άνδρας γονατίζει και στη συνέχεια πέφτει αναίσθητος, μετά τα απανωτά χτυπήματα από τις πέτρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου