Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Το CNN λογοκρίνει στον αέρα Αμερικανό στρατιώτη που υποστηρίζει τον υποψήφιο Ron Paul


Ο Ron Paul είναι αμερικανός ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2012. Συγκριτικά θεωρείται ο πιο σοβαρός υποψήφιος των ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον.

Πιστεύει στην πλήρη εφαρμογή και τήρηση του συντάγματος των ΗΠΑ. Βασική θέση του προγράμματος του είναι η επιστροφή της συντριπτικής πλειοψηφίας των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από όλο τον κόσμο πίσω στη χώρα τους και σταμάτημα όλων των πολέμων στους οποίους είναι εμπλεκόμενες οι ΗΠΑ άμεσα.
Βασική του αρχή είναι η εξής : «όσο περισσότερους πολέμους διεξάγουν οι ΗΠΑ τόσο λιγότερο ασφαλής θα είναι ο αμερικανικός λαός». Η θέση του αυτή έχει μεγάλη απήχηση στην αμερικανική κοινή γνώμη αλλά αντίθετα καθόλου στα γεράκια της Ουάσιγκτον.
Στο παρακάτω video από το CNN ο δημοσιογράφος ρωτά τον 28χρονο αμερικανό στρατιώτη , οποίος έχει πάει 2 φορές Αφγανιστάν, για ποιο λόγο ψηφίζει τον Ron Paul. Μόλις ο στρατιώτης αναπτύσσει την άποψή του ότι πρέπει να σταματήσουν οι πόλεμοι και να γυρίσουν οι στρατιώτες σπίτια τους, δημιουργείται τεχνικό πρόβλημα…..
ΥΓ- Ερώτημα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βασίζουν την ενημέρωσή τους στο CNN;

Δείτε το video.

http://olympia.gr/2012/01/22/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου