Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αλβανός δραπέτης και ο δεύτερος από τους δολοφόνους της 25χρονης στα Ίσθια


Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ήταν και ο δεύτερος από τους δολοφόνους της 25χρονης κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής στα Ίσθμια το βραδυ της Παρασκευής, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές υποψίες της αστυνομίας, ότι δράστες της αιματηρής συμπλοκής ήταν οι αδίστακτοι δραπέτες.

Πρόκειται για τον Αλβανό Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα -ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- δακτυλικό αποτύπωμα του οποίου εντοπίστηκε στο τζάμι του πίσω αριστερά παραθύρου του τζιπ, που έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας κατά τη διαφυγή τους και το οποίο βρέθηκε εγκατειλημμένο στον Σολωμό Κορινθίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη εκ των τριών δραστών και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, ο 36χρονος Μάριο Κόλα, από αποτύπωμα που άφησε σε ένα μπουκάλι νερό κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα στη Μάνδρα.

Ο Κόλα είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικο, ενώ χαρακτηρίζεται σκληρός και αδίστακτος. Μάλιστα, το 2010 είχε εμπλακεί σε ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό στον Βύρωνα, όπου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς είχε χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος πολίτης.

Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τους αδίστακτους κακοποιούς, ωστόσο, ο τρόπος που οι δράστες κινούνται και λειτουργούν κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι δεν έχουν σκοπό να παραδοθούν.

Η 25χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την αιματηρή καταδίωξη κηδεύεται σήμερα στις 18:00 στο νεκροταφείο της Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου