Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Οικογενειακούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα ο σαουδάραβας “ύποπτος”, αλλά τα ΜΜ”Ε” σκίζονται για να τον αθωώσουν…


Abdulrhman Ali Alharbi seen in a Facebook posting.

Αυτός είναι ο Σαουδάραβας Abdul Rahman Ali Al-Harbi που κρατείται ως ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στην Βοστώνη. Την ίδια στιγμή “διαρροές” σε ΜΜ”Ε” επιχειρούν να τον αθωώσουν.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι η οικογένεια του διατηρεί στενούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα, ενώ πολλά μέλη της είναι στις περιβόητες “λίστες” με τους καταζητούμενους τρομοκράτες – μέλη της οργάνωσης. Ενδεικτικά:

#15 Badr Saud Uwaid Al-Awufi Al-Harbi
#73 Muhammad Atiq Uwaid Al-Awufi Al-Harbi
#26 Khalid Salim Uwaid Al-Lahibi Al-Harbi
#29 Raed Abdullah Salem Al-Thahiri Al-Harbi
#43 Abdullah Abdul Rahman Muhammad Al-Harbi (leader)
#60 Fayez Ghuneim Humeid Al-Hijri Al-Harbi

Το “πρόβλημα” είναι ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε, η Αλ Κάιντα ξαναέγινε φίλη, χρησιμοποιήθηκε από τους βρυκόλακες Κλίντον – Σόρος στην Αραβική άνοιξη, λυμαίνεται Λιβύη – Αίγυπτο και τώρα σφάζει στην Συρία όπου οι Αμερικανοι δεν μπορούν να “επέμβουν” επίσημα.

Ο Abdulrhman Ali Al-harbi όρθιος με τον σωλήνα στο χέρι

Συγχρόνως, Σαουδική Αραβία και Κατάρ είναι οι κύριοι σύμμαχοι των ΗΠΑ και χρηματοδότες των σφαγέων, εξασφαλίζοντας τον αδιάλειπτο έλεγχο πετρελαίου για τις Αμερικάνικες πολυεθνικές.

Η πιο “σκοτεινή” πλευρά είναι αυτή της χρηματοδότησης από την Σαουδική Αραβία, του αντι- ιρανικού λόμπι στις ΗΠΑ, αφού το Ιράν θεωρείται οικονομικός ανταγωνιστής και “αιρετικός” εχθρός για τους εμίρηδες. Εντύπωση είχε κάνει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ισραήλ το ρεπορτάζ – βόμβα ότι η Σαουδική Αραβία είχε χρηματοδοτήσει με 1 δις δολάρια τις δολοφονίες Ιρανών επιστημόνων από την …Μοσάντ!

Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι εφ’ όσον ταυτοποιηθεί Σαουδάραβας ως δράστης, οι αντιδράσεις στις ΗΠΑ θα είναι τεράστιες και θα ακυρώσουν την πολιτική σφαγής στην Συρία αλλά και την εχθρότητα που καλλιεργεί το σύστημα Κλίντον – Σόρος κατά της Ρωσίας του Πούτιν, της Σερβιας και της Ελλάδας. Τα συμφέροντα είναι τεράστια για να επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου