Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Καμικάζι ανατινάχτηκε σε συναυλία στο Μάντσεστερ - 22 νεκροί, οι πιο πολλοί παιδιά!

Πληροφορίες πως η βόμβα είχε καρφιά - Πολλά μικρά παιδιά και έφηβοι στους θεατές - 59 οι τραυματίες - Η έκρηξη σημειώθηκε στο φουαγιέ του Manchester Arena

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους είναι παιδιά, σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας όταν βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στο φουαγέ του σταδίου Manchester Arena, ελάχιστα λεπτά αφότου είχε ολοκληρωθεί η συναυλία της Αριάνα Γκράντε και ο χώρος ήταν γεμάτος νέους, παιδιά και εφήβους. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 59 είναι οι τραυματίες, σε μια τραγική τρομοκρατική επίθεση που ξύπνησε μνήμες από το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου το 2005.



Κατά πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου - στον χώρο όπου ελέγχονταν όλοι όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία - ενώ οι θεατές είχαν ξεκινήσει να αποχωρούν, καθώς η τραγουδίστρια είχε μόλις ολοκληρώσει το τελευταίο της τραγούδι.

Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης τις πληροφορίες που είχαν δημοσιεύσει αμερικανικά μμε πως η επίθεση έγινε από καμικάζι αυτοκτονίας που έφτασε στο στάδιο μέσω του μετρό (σταθμός Βικτώρια). Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα που χρησιμοποίησε περιείχε καρφιά - αν και η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις βρετανικές αρχές. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τραύματα που είδαν και έμοιαζαν με αυτά που προκαλούνται από θραύσματα.



http://www.protothema.gr/world/article/681749/kamikazi-anatinahtike-se-sunaulia-sto-madsester-22-nekroi-oi-pio-polloi-paidia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου