Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τρεις πρόσφυγες ασέλγησαν σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τρεις πρόσφυγες ασέλγησαν σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, έχουν γίνει επτά-οκτώ προσαγωγές αλλοδαπών, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες - Εάν βρίσκονται μεταξύ των προσαχθέντων, θα κατηγορηθούν για βιασμό

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετέβη σήμερα το πρωί μία φοιτήτρια, η οποία κατήγγειλε ότι περί τις 6 το πρωί, και ενώ καθόταν μαζί με έναν φίλο της στο προαύλιο του ΑΠΘ, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι αλλοδαποί τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της κοπέλας.

Ήδη, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν γίνει, κατά πληροφορίες, επτά-οκτώ προσαγωγές αλλοδαπών. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, έαν οι δράστες εντοπιστούν μεταξύ των προσαχθέντων, θα κατηγορηθούν για βιασμό.

Πάντως, την ίδια ώρα, και σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ από το bloko.gr, οι πρόσφυγες είναι από τη Συρία και μάλιστα ο ένας εκ των τριών είχε σημανθεί από τις ελληνικές Αρχές. Το ίδιο σάιτ αναφέρει ότι έχουν ήδη συλληφθεί και μάλιστα στο διαμέρισμά τους βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

http://www.protothema.gr/greece/article/615882/friki-sti-thessaloniki-sunelifthisan-treis-prosfuges-gia-viasmo-gunaikas-sto-apth/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου