Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Εκκλησίες προβάλλουν σημαίες της ISIS με μήνυμα «χριστιανικής συγχώρεσης»!

Δεν ξέρω μέχρι που φτάνουν τα όρια της βλακείας η οποία έχει κυριολεκτικά κυριεύσει τον δυτικό άνθρωπο. Ιδιαίτερα όταν η βλακεία μεταμφιέζεται σε «αγάπη» και μάλιστα «χριστιανική».

Τελευταίο δείγμα, σύμφωνα με το news.au, η αφίσα που τοποθέτησαν διάφορες προτεσταντικές εκκλησίες στην Αυστραλία, που δείχνουν την σημαία του ισλαμικού κράτους (ISIS) με… χριστιανικό μήνυμα.
 
Η Ενωμένη Εκκλησία του St Columba στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας είναι μια από αυτές. Η προτεστάντικη αυτή εκκλησία ανέβασε την αφίσα που «φιλοτέχνησε» η εταιρία Outreach Media, η οποία λέει φτιάχνει «ευαγγελιστικά» πόστερς, τα οποία τα θεωρεί «μεγάλα εργαλεία για τον ευαγγελισμό» και τα οποία «έχουν σχεδιαστεί για να πυροδοτήσουν συζητήσεις».
 
Η αφίσα αυτή είναι εμπνευσμένη από την σημαία των σφαγέων τζιχαντιστών με ενσωματωμένα τα λόγια του Ιησού Χριστού: «Αγαπάτε τους εχθρούς σας, και προσεύχεστε για εκείνους που σας διώκουν».
Ο λειτουργός της εν λόγω εκκλησίας δεν θέλησε να κάνει σχόλια για την αφίσα, αλλά στην ιστοσελίδα Outreach, γράφει : «Ο Ιησούς απαιτεί από εμάς στην πραγματικότητα να εργαστούμε για τον στρατιώτη της ISIS. Μας προστάζει να βρούμε την αγάπη στις καρδιές μας και να προσευχηθούμε για αυτόν τον στρατιώτη (sic)και πραγματικά το εννοώ. Θυμηθείτε, ο Ιησούς αγαπούσε τους εχθρούς του, τόσο όσο να πεθάνει γι’ αυτούς στο σταυρό».

Οι περαστικοί δεν φαίνεται να ανησυχούν για την προκλητική αφίσα.

«Προφανώς προσπαθεί να προωθήσει τον Χριστιανισμό», λέει έναπρόβατο κάτοικος, της περιοχής.

Ένα άλλο ηλικιωμένο πρόβατο γυναίκα, είπε, δεν ήταν σίγουρη για το πως νιώθει για την σημαία, αλλά είπε ότι «θα πρέπει όλοι να είμαστε αρκετά μεγάλοι για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους ανθρώπους που είναι εναντίον μας».

«Οι Μουσουλμάνοι ατομικά είναι όμορφοι άνθρωποι, δυστυχώς, κάποιοι καταδιώκουν αυτούς τους ανθρώπους και δεν καταλαβαίνουν ότι γίνεται εξ αιτίας της ISIS», είπε.

Ένας από τους προτεστάντες ιερείς που χρησιμοποιούν ανάλογες αφίσες «που δημιουργούν συζητήσεις» στην εκκλησία τους είναι και ο εικονιζόμενος Αγγλικανός αιδεσιμότατος Rod Bower, στο Gosford του Σίδνεϊ, γνωστός και ως «η.. χήνα του Gosford». Ο αιδεσιμότατος προωθεί τρελά την πολυπολιτισμικότητα, τα «ανοιχτά σύνορα», την «πανανθρωπότητα» και ακόμα πιο τρελά την ομοφυλοφιλική ατζέντα. Μετέχει βεβαίως, και στα gay pride

Είναι εύκολο να  παριστάνεις τον ανοιχτόμυαλο αγαπησιάρη χριστιανό (;), ανάμεσα σε φτερά και πούπουλα. Δεν ξέρω πως θα ήταν με την λεπίδα στον λαιμό... Eάν ήταν στην θέση των θυμάτων των σφαγέωνΚατακαημένη Δύση.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου