Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

7 τρόποι για να αποτρέψετε τα παιδιά σας από το να γίνουν SJWs

SJW's είναι οι Social Justice Warriors (Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης) στις ΗΠΑ. Με λίγα λόγια η συνομοταξία των νεαρής ηλικίας στρατευμένων χρήσιμων ηλίθιων που πολεμούν υπό την σημαία της πολιτικής ορθότητας, δίνοντας "μάχες" κυρίως μέσω των social media. Δες αναλυτικά εδώ.

Η Ελίτ και τα media δεν χάνουν καθόλου χρόνο να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σου και να διαμορφώσουν τα μυαλά τους έτσι όπως θέλουν. Είναι ο ρόλος σου να τα προστατεύσεις από τον εν λόγω κίνδυνο και παρακάτω ένας μικρός κατάλογος που μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

1. Να είσαι παρών

Τόσο απλό. Να είσαι εκεί. Να τα ακούς. Εντόπισε τα πρώτα σημάδια της φιλικής SJW διάθεσης και κατέπνιξέ τα εν τη γενέσει τους. Ένα κορίτσι με απόντα πατέρα, είναι σαν ένα πλοίο χωρίς πηδάλιο, θα καταντήσει να κοιμάται με τον έναν και με τον άλλον. Ένα αγόρι με απόντα πατέρα θα στραφεί στο έγκλημα ή ακόμη χειρότερα, στο φεμινισμό.

Να τα έχεις από κοντά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Είσαι ένας βράχος, ένα παράδειγμα. Ζήσε με βάση αυτά που κηρύττεις. Υπάρχουν μόνο αυτά που μπορείς να κάνεις. Η ιδέα εδώ είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός, ανεξάρτητος νους που θα είναι περίεργος, δύσκολος να χειραγωγηθεί και έτοιμος να αμφισβητήσει τις προ-σχεδιασμένες ιδέες που ο εξωτερικός κόσμος θα έρθει να τον ταΐσει.

2. Βρες το ιδανικό περιβάλλον

Ξεκίνα με την επιλογή του σωστού συντρόφου. Απέφυγε τις εγκληματογόνες αστικές κυψέλες. Βεβαιώσου ότι έχεις εγκρίνει την τοπική κοινότητα που θα πας, πριν πας εκεί. Μην τα αφήσεις να πάνε στο πανεπιστήμιο. Κάνε τους να μάθουν κάτι που θα τους φέρει ένα σταθερό μέλλον.

Φύγε από την Αμερική, αν ο Trump δεν την κάνει μεγάλη και πάλι. Βρες το γόνιμο έδαφος που θα επιτρέψει στα παιδιά σου να μεγαλώσουν καλά και ασφαλή. Διάλεξε μια χώρα που περιφρονεί τους SJWs και τους χλευάζει.

3. Να είσαι άμεσοςαλλά εποικοδομητικός

Πες τους ότι η ζωή είναι άδικη, ότι η οικογένεια είναι ιερή και εξήγησέ τους τι είναι ο θάνατος, μεταξύ άλλων. Εξήγησε με σαφήνεια ποιες είναι οι έννοιες της σκληρής δουλειάς, της αξίας, της δύναμης και της ομορφιάς, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ότι η φυσική εμφάνιση και τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά ότι δεν είναι πανάκεια.

Άσχετα με το τι λένε, κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει ότι είναι αδύναμος και καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει ότι δεν είναι ελκυστική.

Πες τους ότι ένας άντρας έχει μόνο την ακεραιότητα του και τα κότσια του, ενώ μια γυναίκα έχει μόνο την εφήμερη ομορφιά της και τη σεξουαλική αγνότητα για να βασιστούν. Πες τους το όταν κάνουν λάθος και μην τους λες ότι είναι οι καλύτεροι, αν δεν είναι.

Ενώ δεν πρέπει να γελάμε με τους ανθρώπους που είναι πραγματικά άτομα με ειδικές ανάγκες, όταν σε ρωτάει «Μπαμπά, γιατί αυτή η κυρία είναι τόσο χοντρή και μυρίζει αστεία;», είναι ιερό καθήκον σου να απαντήσεις: «Επειδή είναι μόνη, δεν έχει αυτοέλεγχο και είναι τεμπέλα, γιε μου».

4. Να έχεις εσύ τον έλεγχο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Να είσαι μια συσκευή σκαναρίσματος και να μην δέχεσαι κάθε δηλητήριο να διοχετευθεί από τον βρώμικο σωλήνα μέσα στο ιερό που είναι το σπίτι σου. Θυμήσου ότι ο δηλητηριώδης σωλήνας είναι σε πόλεμο με αυτό που είσαι.

Αν πρέπει να δουν κάτι τα παιδιά σου, να το ελέγξεις πρώτα εσύ. Ελέγξτε το εξώφυλλο του DVD, την ιστορία του, τα μηνύματά του. Ψάχνε σε ταινίες πριν από το 2000 και στο Internet. Αποφάσισε.

Δώσε τους με μια τεράστια βιβλιοθήκη. Διάβασέ τους βιβλία. Ενθάρρυνέ τα να διαβάζουν μόνα τους. Ποτέ μην σταματήσεις να αγοράζεις βιβλία. Μην αφήσεις τις συσκευές τους να έχουν Internet μέχρι το μυαλό τους να μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό. Ούτε smartphones. Καμία εξαίρεση.

Τα τηλέφωνα είναι μια χαρά. Μην έχεις σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε τα παιδιά σου. Εξήγησέ τους ότι η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω. Μπορεί να υπάρχει ένας υπολογιστής με Internet. Στο καθιστικό, με πρόσβαση σε αυτόη κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν είσαι εκεί. Εγκατέστησε πρόγραμμα γονικού ελέγχου.

5. Εξύμνησέ τους τον πολιτισμό της Φυλής σου, χωρίς να τα εξαναγκάζεις

Μίλα για αυτόν. Αν είναι ενδιαφέρων, πλούσιος, συναρπαστικός και όμορφος, θα τα εντυπωσιάσει και θα τον αγαπήσουν. Θα πρέπει να είναι σαν μια όμορφη ζωγραφική στον τοίχο του σπιτιού. Πάντα εκεί, κρέμεται αθόρυβα. Ακόμη και αν απομακρυνθούμε από αυτή, κάθε μικρή λεπτομέρεια της έχει ήδη απομνημονευθεί.

Να τα πηγαίνεις στα μουσεία. Να τα βοηθάς να δημιουργήσουν μια θετική πολιτιστική ταυτότητα για τον εαυτό τους.

Διάβασέ τους τις ιστορίες των μεγάλων ηρώων του παρελθόντος και ρώτα τους τι σκέφτονται για αυτούς. Μίλησέ τους για στιγμές της παιδική σου ηλικίας και στιγμές των προγόνων σου.

6. Κρατήστε τα μακριά από το κακό σπόρο

Ο εχθρός στο κατώφλι σου είναι τόσο επικίνδυνος όσο και οι επικυρίαρχοι που θέλουν τα σπλάχνα σου να ακολουθήσουν το κοπάδι. Γειτονόπουλα, συμμαθητές. Να έχεις το νου σου για το περιβάλλον των παιδιών σου. Πουλιά του ίδιου είδους πετάνε μαζί σαν σμήνος. Το νου σου επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γειτονικούς ενήλικες.

Το πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά προσελκύονται από τη φύση τους σε αυτό που είναι απαγορευμένο. Μην φωνάζεις και απαγορεύεις τα πάντα. Να είσαι λεπτός αρχικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κοροϊδία, την υποτίμηση και εάν το πρόβλημα παραμένει, χρησιμοποίησε το φόβο και την απαξίωση της καθολικής αποδοχής. Αν είναι όλοι εκφυλισμένοι δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε κι εμείς.

7. Δώστε τους αδελφούς και αδελφές

Ένας αδελφός είναι σύμμαχος. Ένα δεύτερο μυαλό που μπορεί να φέρει την καθοδήγηση καθώς και την ασφάλεια, όταν ο πατέρας έχει φύγει.

Μια επιπλέον ρίζα σε ένα ισχυρό οικογενειακό δέντρο και μια ακόμη εστία και ένας φορέας του ονόματός σου. Εάν, δυστυχώς, δεν τα κατάφερες με το ένα παιδί, (ποτέ δεν υπάρχει ασφάλεια) θα έχεις μερικά άλλα για να σώσεις το αίμα σου από το να χαθεί μέσα στο πολιτικά ορθό εκφυλισμό.

Ρεζουμέ

Οι πατέρες άλλων εποχών μπορούσαν να βρίσκονται και μακριά, ως μια φιγούρα τύπου θεού, καθώς η οικογένεια, η θρησκεία και ο πολιτισμός ήταν με το μέρος τους για να φροντίσουν τους κληρονόμους τους. Αλλά σήμερα, το σύστημα βρίσκεται σε πόλεμο μαζί μας σε όλα τα μέτωπα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε σύμφωνα με το ρεύμα.

Είναι καθήκον σου να προσέχεις τους δικούς σου. Να μένεις δυνατός και δίκαιος. Συνέχισε. Προχώρα. Μην δειλιάζεις. Είναι τα παιδιά σου. Δεν θα σταματήσουν να σε αγαπάνε επειδή είσαι αυστηρός. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι γονείς μας πάντα μας έλεγαν «Θα με ευχαριστείς αργότερα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου