Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μέσα στην Ουαλία ιμάμης προσηλυτίζει μουσουλμάνους στην ISIS και ζητά οι «άπιστοι» να φορούν μαντήλι για να ξεχωρίζουν!

Απαιτεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ Μίντλετον να κυκλοφορούν με μαντίλα!


Όχι μόνο προσηλυτίζει νεαρούς Ουαλούς να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, αλλά απαιτεί από τους μη μουσουλμάνους, που αποκαλεί άπιστουςνα ξυρίσουν το κεφάλι τους και να φορούν κόκκινο μαντήλι για να ξεχωρίζουν...

Ο λόγος για έναν ιμάμη από το Κάρντιφ, ο οποίος οργάνωσε ακόμα και μπάρμπεκιου σε πάρκο της περιοχής προσκαλώντας υποστηρικτές του ΙΚΙΛ.

Ο Αμπού Γουαλέντ (Abu Waleed), σύμφωνα με πρώην μαθητές του, προ μηνών μοίραζε φυλλάδια σε μία ομάδα έξω από τζαμί της Ουαλίας, που λέγεται ότι αναφέρονταν στον... αγώνα των τζιχαντιστών.

Μάλιστα, οι δύο από τους πρώην μαθητές του εμφανίζονται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικές ημέρες, στο οποίο καλούσαν περισσότερους Βρετανούς να μεταβούν στη Συρία και το Ιράκ για να παλέψουν στο πλευρό των εξτρεμιστών (δεςεδώ).
Ο Γουαλέντ, που ζούσε με την οικογένειά του στο Λονδίνο, ήταν ιμάμης σε ομάδα, η οποία καταργήθηκε έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στη βρετανική πρωτεύουσα στις 7 Ιουλίου του 2005.

Την ίδια ώρα, στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, στα οποία μιλάει για τη μάχη των εξτρεμιστών, δηλώνει πως απαιτεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και από την Κέιτ Μίντλετον να φορούν μαντίλα, ενώ αναφέρεται στην δούκισσα του Κέιμπριτζ χαρακτηρίζοντας την «πόρνη».

Σε ένα από τα βίντεο, ο 35χρονος δηλώνει: «Οι άπιστοι όταν περπατούν στο δρόμο πρέπει να φορούν κόκκινο μαντήλι στο λαιμό, πρέπει να ξυρίσουν το κεφάλι τους και πρέπει να φορούν δύο παπούτσια, το ένα διαφορετικό από το άλλο».

Μάλιστα, προσθέτει ότι δεν επιτρέπεται ο μη μουσουλμάνος να περπατάει στη μέση του δρόμου και ότι πρέπει να «καβαλάει ένα γαϊδούρι».

Βέβαια, σε μία έξαρση ευελιξίας... ο Γουαλέντ επιτρέπει στους Χριστιανούς να έχουν τις δικές τους εκκλησίες, αλλά όχι να χτυπούν οι καμπάνες!

Επιπλέον, όταν ένας Βρετανός γίνεται μουσουλμάνος, σύμφωνα με τον 35χρονο, οι Χριστιανοί επιβάλλεται να ανοίγουν το σπίτι τους και να υποδέχονται τους μουσουλμάνους κάθε στιγμή, να προσφέρουν το κρεβάτι τους, ενώ οι ίδιοι  πρέπει να κοιμούνται στο δάπεδο.

ΚΟ: Το «σοκ» δεν είναι στην είδηση, αλλά αλλού. Από ότι φαίνεται, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από κανέναν επίσημο κρατικό ή ιδιωτικό φορέα για τα παραπάνω εξωφρενικά που έγιναν και ακούστηκαν στο φως της ημέρας. Επίσης δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια «αντιδιαδήλωση». Γιατί πέρα από τηναυτοκτονική διάθεση των χαζο-Ευρωπαίων και το μέγα θέμα που τίθεται με την εθνική ασφάλεια – «Ευρωπαίοι» μουσουλμάνοι, πάνε να εκπαιδευτούν στην τζιχάντ στο να σκοτώνουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά και να κόβουν κεφάλια, και μετά «έμπειροι» πλέον να επιστρέψουν στην Ευρώπη και να λογαριαστούν με τους «απίστους» - εδώ τίθεται θέμα καραμπινάτου ρατσισμού. Και εδώ αποκαλύπτεται για μια ακόμα φορά η απίστευτη υποκρισία της αιχμάλωτης από άγρια πολιτική ορθότητα "προοδευτικής" Ευρώπης. Ή αν θέλετε αιχμάλωτη σε νεοαριστερά σύνδρομα. Φανταστείτε δηλαδή, να υπήρχε δήλωση από κάποια ομάδα ότι όσοι δεν είναι «δικοί μας» θα πρέπει να φορούν κάποιο διακριτικό, θυμίζοντας εποχές ναζιστικής Γερμανίας, τι θα ακολουθούσε. Εάν κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν ότι οι «ξένοι», ή οι «μουσουλμάνοι», ή οι «εβραίοι», ή οι «ομοφυλόφιλοι» θα πρέπει να φορούν κάποιο διακριτικό για να ξεχωρίζουν. Αντιλαμβάνεστε τι «σοκ» θα δημιουργούσε στους ψευτο-ευαίσθητους που μας έχουν ζαλίσει με τις αντιρατσιστικές τους εμμονές. Τώρα μούγκα.  Γι’ αυτό  όπως λέει ο Κλιντ δεξιάIhate the hypocrisy of the Left”.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ – η είδηση στα αγγλικά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου