Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πρώην κατάδικος ο Αλβανός ληστής που χτύπησε τη γριούλα




Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους χωρίς να εκτίσει όλη την ποινή που του είχε επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών ο 42χρονος Αλβανός, που αναγνωρίστηκε ως δράστης της κακοποίησης και της απόπειρας ληστείας σε βάρος μιας 82χρονης στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο!

Η ηλικιωμένη γυναίκα που πέρασε μαρτυρικές στιγμές το βράδυ της Τρίτης στα χέρια του αλλοδαπού κακοποιού, σώθηκε χάρη στον 52χρονο γιο της που πήγε να την επισκεφτεί και την βρήκε άγρια χτυπημένη, δεμένη και φιμωμένη με ταινία συσκευασίας δεμάτων!

Ο 42χρονος δράστης πρόλαβε να πηδήσει από το παράθυρο πριν τον πιάσει και διέφυγε, αλλά η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει.

Από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που τους έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, μητέρα και γιος αναγνώρισαν τον Αλβανό κακοποιό που είχε καταδικαστεί πριν από πέντε χρόνια για αγορά, κατοχή, μεταφορά, διάθεση και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών. Του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξη 12 ετών, αλλά το 2010 εξασφάλισε αναστολή για το υπόλοιπο της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος!

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=218578

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου