Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΟΛΥΜΠΙΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ


Μετά την ανακοίνωση των συλλήψεων στα πρόσφατα επεισόδια είχαμε γράψει: Ο Σκυφτούλης και οι “Παλαιστίνιοι” που κάνουν ιντιφάντα στην …Ομόνοια!

Αμφισβητώντας ανοιχτά ότι οι συλληφθέντες ήταν Παλαιστίνιοι. Γράφαμε μάλιστα ότι κάθε πακιστανός αποκτά πλαστά παλαιστινιακά χαρτιά για να μην μπορεί να απελαθεί, έτσι ώστε η εικόνα της Παλαιστίνης να αμαυρώνεται κάθε τρεις και λίγο από συκοφαντικές επιθέσεις τύπου “Τρεις Παλαιστίνιοι χτύπησαν γιαγιά έξω από εκκλησία”. Και να μιλάμε για Μαροκινούς, Αλγερινούς, οτιδήποτε άλλο εκτός από Παλαιστίνιους.

Μετά την καταγγελία μας η Παλαιστινιακή πρεσβεία προέβη σε έρευνα και δείτε την ανακοίνωση που δικαιώνει την επιμονή μας:

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Ελληνικό Τύπο περί συμμετοχής και σύλληψης τεσσάρων Παλαιστινίων στα επεισόδια της Κυριακής 12/02/2012 στην Αθήνα, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης τονίζει ότι κανείς από τους τέσσερις συλληφθέντες δεν είναι Παλαιστίνιος, όπως διαπιστώσαμε μετά από τις απαραίτητες επικοινωνίες με τις Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές.
Η Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης είναι υποχρεωμένη να επαναλάβει για άλλη μια φορά προς τις αρμόδιες Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές τη δημόσια έκκληση που τους είχε απευθύνει στην ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε στις 22/12/2010 – και η οποία δημοσιεύτηκε ευρέως τότε στα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – για την ανάγκη διασταύρωσης των πραγματικών στοιχείων καταγωγής των αλλοδαπών που συλλαμβάνονται κατά καιρούς για παραβίαση των Ελληνικών νόμων, πριν την έκδοση των σχετικών αστυνομικών δελτίων τύπου που αναπαράγονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ώστε να μη χρεώνονται άδικα οι Παλαιστίνιοι στην Ελλάδα πράξεις και ενέργειες με τις οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.
Οι Παλαιστίνιοι που ζουν στην Ελλάδα είναι φιλήσυχοι και νομοταγείς πολίτες, και τρέφουν πραγματική αγάπη και σεβασμό για την Ελλάδα, τον λαό της και τους νόμους της, και είναι ευγνώμονες στον Ελληνικό λαό για τη φιλοξενία και την αλληλεγγύη του με τον δίκαιο αγώνα του λαού μας για δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη.
Η Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης είναι στη διάθεση των Ελλήνων δημοσιογράφων και των αρμόδιων Ελληνικών Αστυνομικών Αρχών για τη διευκόλυνση τους στις περιπτώσεις βεβαίωσης καταγωγής συλληφθέντων αλλοδαπών που αυθαίρετα δηλώνουν «Παλαιστίνιοι», ώστε να μην αμαυρώνεται άδικα η εικόνα του Παλαιστινιακού λαού στην Ελληνική κοινή γνώμη.
Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Μούσταφα Αζούζ

Σύμβουλος Πρεσβείας / Υπεύθυνος Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου