Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ο «ΜΥΘΟΣ» ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Καταδικάσαμε, καταδικάζουμε και θα καταδικάζουμε όσο ζούμε, τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Μακάρι και οι μεγάλες επαναστάσεις, να μη χρειαζόντουσαν τόσο αίμα για να αλλάξουν τη μοίρα της Ανθρωπότητας… Μακάρι ο κόσμος να γινόταν καλύτερος ομαλά, με αγάπη και κατανόηση.

Δυστυχώς όμως, αιώνες τώρα, γίνεται το αντίθετο. Άλλοτε με ματωμένες εξεγέρσεις των λαών, άλλοτε με πολέμους κι άλλοτε με συστηματικά ανώμαλους, οργανωμένους, τρόπους, από πολλαπλές μυστικές υπηρεσίες..

Όπως ακριβώς γίνεται και στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.

Όπως και η χθεσινή σφαγή των αστυνομικών, σε συνάρτηση με τις αμέτρητες πράξεις βίας, από όλες τις πλευρές, που προηγήθηκαν…Μας βάζουν, αναγκαστικά, σε υποψίες. Και μας κάνουν να θυμώνουμε..

Θυμώνουμε με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι αυτοί οι φόνοι, οι εξεγέρσεις, οι κλοπές και οι βανδαλισμοί, σε συνδυασμό με τις αστυνομικές βαρβαρότητες, δεν είναι τυχαία γεγονότα κάποιων ιδεολόγων κινηματιών ούτε πολιτική βούληση κάποιας κυβέρνησης. Μπορεί, σε ένα μικρό ποσοστό να είναι ένα ξέσπασμα ή μια λάθος πολιτική. Συμφωνούμε όμως και με το ΡΕΣΑΛΤΟ, ότι στην ουσία είναι μια καλά προσχεδιασμένη υπόθεση.

Θυμώνουμε με τον κ.Χρυσοχοίδη που προσπαθεί να μας κάνει τον παντοδύναμο Υπουργό, ενώ ξέρει πολύ καλά ποιοί ουσιαστικά κυβερνούν τον τόπο μας και ποιοί, χρόνια τώρα, έχουν διαβρώσει, συστηματικά, τα πάντα και, ιδιαίτερα, όλες τις αρχές ασφαλείας. Ξέρει, σιωπά και γιαυτό κι επιβραβεύβεται..

Θυμώνουμε και με τα περισσότερα, εξαρτημένα, ΜΜΕ που τον έχουν κάνει μύθο-σωτήρα μας. Από τότε που μας έπεισαν όλους ότι αυτός, μόνος του, «εξάρθρωσε» τη 17η Ν…Όπως και τα Ιταλικά ΜΜΕ, έπεισαν τον κόσμο ότι η Αστυνομία τους, «εξάρθρωσε» τις ερυθρές ταξιαρχίες, ενώ η ίδια η C.I.A., αργότερα μας αποκάλυψε ότι ακόμη και το διαμέρισμα που σκότωσαν τον Άλντο Μόρο, το είχε νοικιάσει ένας δικός της πράκτορας, βασικό στέλεχος των Ε.Τ…

Και θυμώνουμε και με τον εαυτό μας που καταγγέλουμε όλα αυτά τα άγρια γεγονότα, χωρίς, ταυτόχρονα, να υποψιαζόμαστε τους ανθρωποφάγους στόχους αυτών που κινούν τα νήματα. Όχι μόνο για να δείξουν τη δύναμή τους, αλλά, προπάντων, για να μας τρομάξουν, να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κάνουν να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την εφαρμογή όλων των σχεδίων τους, (με τη βοήθεια, φυσικά, μερικών, ανίκανων επαγγελματιών πολιτευτών μας..), για τη διάλυση της πατρίδας μας.

Προβλέπω, με την «αρρωστημένη» φαντασία μου, ότι, πολύ σύντομα, θα « εξαρθρωθούν » όλες οι τρομοκρατικές ομάδες από τον κ.Χρυσοχοίδη, έστω και με ένα «τυχαίο» γεγονός, όπως με τη 17η Ν., θα διπλασιαστεί ο μύθος του, θα βραβευτεί, όπως και τότε και πάλι από τις Η.Π.Α. και θα είναι ο μελλοντικός Πρωθυπουργός της χώρας μας..!!

Κακομοίρα Ελλάδα…

28.10.09

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου