Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Μια απάντηση στην ανιστόρητη ανακοίνωση του Συνασπισμού σχετικά με την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Κ αμαρώστε τους:

"Τιμάμε με βαθύ σεβασμό την επέτειο του ΟΧΙ στο φασισμό και τον πόλεμο.

Ο διαρκής αγώνας εναντίον του φασισμού, τα αντιπολεμικά κινήματα, οι διαχρονικοί αγώνες για την εθνική ανεξαρτησία, αναδείχτηκαν σε οργανικές συνιστώσες της λαϊκής κινητοποίησης για κοινωνική δημοκρατία και χειραφέτηση, για κατακτήσεις στον τομέα των δικαιωμάτων και του σύγχρονου πολιτικού πολιτισμού.

Το έπος της Αλβανίας συνοδεύτηκε από το μεγάλο έπος της Εθνικής μας Αντίστασης. Ο ελληνικός λαός ήταν μεταξύ των πρώτων σε θυσίες στη διάρκεια του αντιφασιστικού αγώνα και η συμβολή του υπήρξε σημαντική στην αντιφασιστική νίκη και στην απελευθέρωση της Ευρώπης από τον φασισμό.

Το ΟΧΙ του 1940 αποτελεί πηγή έμπνευσης και σήμερα, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, που πρέπει να κρατήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη της Εθνικής Αντίστασης και των οραμάτων για ελεύθερη πατρίδα και πανανθρώπινη ειρήνη. Η αγωνιστική στάση ζωής και οι θυσίες αυτών που επέλεξαν το δρόμο της προσφοράς και του κοινωνικού χρέους καταξίωσαν διαχρονικά πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά δημοκρατίας και πολιτισμού.

Η κάθε εποχή χρειάζεται τα δικά της ΟΧΙ. Σήμερα λέμε ΟΧΙ σε κάθε είδους επέμβαση. ΟΧΙ στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των Κούρδων και Παλαιστινίων. ΟΧΙ στη διχοτομημένη και κατεχόμενη Κύπρο. ΟΧΙ στο ρατσισμό και την ξενοφοβία. ΟΧΙ στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη.

Kεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού"

Πηγή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

-Καταρχήν,κανένα "ΟΧΙ" δεν είπε ο ελληνικός λαός στον πόλεμο (για του λόγου το αληθές,δείτε πόσο...απρόθυμα έφευγαν οι στρατιώτες για το Μέτωπο στη φωτογραφία δεξιά):διαφορετικά,θα έφταναν ατουφέκιστοι οι Ιταλοί μέχρι την Αθήνα και θα έπιναν το καφεδάκι τους στην Κηφισιά.

-Επίσης,δεν ήταν πόλεμος Ελλάδος-Φασισμού,ούτε Ελλάδος-Εθνικοσοσιαλισμού:ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.Θα το καταλάβετε επιτέλους αυτό ανιστόρητοι θολοκουλτουριάρηδες;

Ο ίδιος ο Ιωάννης Μεταξάς,τον οποίο ΣΚΟΠΙΜΑ παραγκωνίζετε,είχε μεγαλύτερη ιδεολογική συγγένεια με τον Μουσολίνι,παρά με το ίνδαλμά σας Στάλιν:θα μπορούσε λοιπόν άνετα να αποφύγει τον πόλεμο ή εστω να δηλώσει ουδετερότητα,όπως έκαναν οι δειλοί Τούρκοι.Όμως,είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο "ΟΧΙ"!

Μαζί του και ο ελληνικός λαός,που δεν ενδιαφερόταν αν έχει απέναντί του φασίστες ή κομμουνιστές,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.Λέτε αν έκανε εισβολή ο Στάλιν να τον υποδέχονταν ως...ήρωα;

Ηδονίζεστε να πιπιλάτε συνεχώς τη λέξη "φασισμός":πέρα από το γεγονός ότι αγνοείτε τι σημαίνει,ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι ο Β'Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ήταν μια ιδεολογική σύγκρουση,όπως νομίζετε,αλλά ένα σκληρό πολιτικό παιχνίδι;Θέλετε παραδείγματα;Πώς υπογράφτηκε το Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροφ;Ή αυτό μεταξύ Χίτλερ-Τσάμπερλεν;ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΣΥΜΜΑΧΟΙ;ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ!!!ΚΙ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ,ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!Η αντίσταση ήταν ΕΘΝΙΚΗ για να φύγουν οι Γερμανοί,οι Ιταλοί και
οι (μετέπειτα συντρόφοι σας) Βούλγαροι κατακτητές!ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ"!

Όσο για το αμίμητο "Όχι στο ρατσισμό και την ξενοφοβία",είναι τέτοια η πρεμούρα σας να δώσετε...πιστοποιητικά πολυπολιτισμού και υποταγής στα πολυεθνικά αφεντικά σας,που ξεχνάτε το πολύ απλό:

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ '40 ΗΤΑΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ..."ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ"!

Τι απ'όλα αυτά έγινε,ιστρούχτορες του διεθνισμού;ΤΙΠΟΤΑ!Γι'αυτό αφήστε τις μπαρούφες περί "αντιφασισμού",γιατί ο αγώνας του ελληνικού λαού ηταν ΕΘΝΙΚΟΣ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!Εκτός αν βλέπετε παντού φαντάσματα "φασιστών" και "αγωνιστών"-Παπαχρήστων να τους "αντιστέκονται"...διόλου απίθανο κάτι τέτοιο για σας...!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου