Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ....

ΕΤΣΙ "ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ" ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΑΧΑ Σ'ΑΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ..!

"Την πρόσληψη μεταναστών σε αστυνομικά τμήματα προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετά από συνάντησή του με κατοίκους και μέλη της Επιτροπής τους 6ου Διαμερίσματος Αγίου Παντελεήμονα, της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, καθώς και τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ. Ο υπουργός τόνισε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη μεταναστών στην αστυνομία, ξεκινώντας από περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα συνύπαρξης αλλοδαπών με γηγενείς, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα φαινόμενα της αυξημένης εγκληματικότητας, αλλά και οι επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων σε μετανάστες."

Δηλαδή τι σημαίνει αυτό κύριε Χρυσοχοϊδη; Ότι οι Έλληνες δεν μπορούν σαν αστυνομικοί να αντιμετωπίσουν το έγκλημα και την λαθρομετανάστευση των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα και μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όλα αυτά καλύτερα οι ίδιοι οι λαθραίως εισερχόμενοι σαν αστυνομικοί; Ή μήπως θέλεις οι Πακιστανοί να μας κυνηγούν σαν λαθρομετανάστες στην ίδια μας την χώρα;


Μα τι μαλακίες πραγματικά λέτε κύριε Υπουργέ μας, επικοινωνείτε με το υπερπέραν και που στηρίζεστε συνταγματικά και νομικά; Πραγματικά έχω χάσει πάσαν ιδέα πια! Μήπως εσείς οι ίδιοι δεν δίνετε στον Έλληνα αστυνομικό το δικαίωμα και την δυνατότητα να αντιμετωπίσει τα ζητήματα αυτά με επιτυχία; Μα φυσικά και αυτό συμβαίνει γιατί εάν εσείς θέλατε, τα ζητήματα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα θα είχαν λυθεί. Δηλαδή οι Ιταλοί, Ισπανοί διόρισαν λαθρομετανάστες ως αστυνομικούς και έλυσαν τα ζητήματα αυτά; Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε λοιπόν, σε ηλιθίους και ανεγκέφαλους σαν τα όρνια που σας ψηφίζουν;

Αλλά για να δούμε τώρα πως γίνεται σύμφωνα με το Νόμο ο διορισμός και πρόσληψη των αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

Άρθρο 4 παράγραφος 4 του Συντάγματος:
"Mόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους".

Συγκεκριμένα για το διορισμό στην Αστυνομία απαιτείται από το
Νόμο:

"Διαγωνισμός μέσω προκήρυξης για την εισαγωγή δοκίμων στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών με το σύστημα των γενικών εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, ενώ σε συγκεκριμένο χρόνο από της προκηρύξεως θα τρέχει η προθεσμία για τα τέκνα Ελλήνων του εξωτερικού. Η σχετική προκήρυξη καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες και τα απαιτούμενα προσόντα συμμετοχής στον διαγωνισμό, καθώς επίσης και τον αριθμό των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες και γυναίκες, Έλληνες πολίτες ή ομογενείς από τη Βόρεια Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία που επιθυμούν να καταταγούν στην Ελληνική Αστυνομία ως δόκιμοι Αστυφύλακες ή Υπαστυνόμοι.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά τις 31 Δεκεμβρίου 2009, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 1.1.1984 και μετά και να είναι κάτοχοι τίτλων σπουδών που τους επιτρέπει τη συμμετοχή σε εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας. Επίσης, θα πρέπει να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, καθώς σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην πατρίδα και να μην πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Δεν θα πρέπει οι υποψήφιοι να έχουν στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών δικαιωμάτων τους, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίσθηκε για τη στέρησή τους, να μην τελούν υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη, αλλά και να μην έχουν καταδικασθεί για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή των εγκλημάτων ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας κ.ά. Υποψήφιοι οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε δίκη μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, αλλά δεν κατατάσσονται στο Σώμα, αν μέχρι τον χρόνο έκδοσης της διαταγής κατάταξης δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση."

Οι Πακιστανοί ή άλλοι αλλοδαποί, είναι Έλληνες πολίτες για να μπορούν να διοριστούν στο Δημόσιο όπως προστάζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι; Υπάρχει έστω και ένας αλλοδαπός από το 1990 που ήλθε στην Ελλάδα νόμιμα και έγιναν επίσης νόμιμα Έλληνας πολίτης αποκτώντας την Ελληνική υπηκοότητα; Ούτε ένας φυσικά. Όλοι τους ήλθαν με πλαστά χαρτιά, ή χωρίς καθόλου χαρτιά ή ήλθαν νόμιμα σαν «τουρίστες» αλλά όταν έληξε η βίζα τους δεν αποχώρησαν ως και όφειλαν από την χώρα.

Ο Νόμος λέει ότι όποιος εισέρχεται και διαμένει παράνομα στη χώρα αμέσως και απελαύνεται είτε με διοικητική είτε με δικαστική απέλαση Ν.3386/2005.

Παρανόμως λοιπόν οι πολιτικάντηδες τόσα χρόνια ελληνοποίησαν πολλούς από τους λαθραίους και παρανόμως προσπαθούν σήμερα πολλούς από αυτούς να τους κάνουν και αστυνομικούς και θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες και στον Ελληνικό λαό και στην δικαιοσύνη και θα το επιδιώξουμε. Νομίζετε ότι θα σας περάσει; Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έρχεται…..


Νομίζεις ότι θα επιτρέψει ο Ελληνικός λαός αυτοί εδώ οι λαθραίοι να γίνουν παράνομα αστυνομικοί στην ίδια μας την πατρίδα; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ονειρέψου Χρυσοχοΐδη.... Θα φύγουν χωρίς να τους ρωτήσουμε όπως ήλθαν χωρίς να μας ρωτήσουν. Και εσύ μαζί τους.... Εάν θέλεις να δεις τι σημαίνει πραγματική αντίσταση και πραγματικό αντάρτικο πόλεων σε κάθε γειτονιά, προχώρα μάγκα μου.... Ρώτα και τους ήδη υπάρχοντες Έλληνες αστυνομικούς εάν έχουν σκοπό να συμπράξουν στα αρρωστημένα σχέδια σου και πως θα αντισταθούν και θα σου απαντήσουν στην πράξη και αυτοί και μετά ξαναπέτα γελοία και γραικυλικά οράματα και επιδιώξεις ...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/10/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου