Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μουσουλμάνος πατέρας στραγγάλισε την κόρη του επειδή έκλεβε προφυλακτικά

Μουσουλμάνος πατέρας στραγγάλισε την κόρη του επειδή έκλεβε προφυλακτικά

Ο 51χρονος Ασαντούλα Καν υποστήριξε ότι ο φόνος του παιδιού του ήταν ένα «έγκλημα τιμής», καθώς η νεαρή κοπέλα «ατίμασε την οικογένειά της» 

Ένας μουσουλμάνος πατέρας που διαμένει στη Γερμανία ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη 19χρονη κόρη του όταν πληροφορήθηκε από την αστυνομία ότι η νεαρή έκλεβε προφυλακτικά από ένα κατάστημα, προκειμένου να κάνει σεξ με τον κρυφό της φίλο.

Ο 51χρονος Ασαντούλα Καν υποστήριξε ότι ο φόνος του παιδιού του ήταν ένα «έγκλημα τιμής», καθώς η νεαρή κοπέλα «ατίμασε την οικογένειά της» συνάπτοντας προγαμιαίες σχέσεις με ένα αγόρι που ο ίδιος δεν ενέκρινε.

Όπως ομολόγησε στο δικαστήριο, μετά τον φόνο, εκείνος και η γυναίκα του έντυσαν το πτώμα της κόρης τους και το μετέφεραν με το αμάξι τους σε ένα χαντάκι της γερμανικής πόλης Ντάρμσταντ, όπου διαμένουν, προκειμένου να το ξεφορτωθούν.



Αν και η 41χρονη σύζυγος του Καν, η Σαζία, υποστηρίζει ότι ήταν κι αυτή θύμα κακοποίησης από τον Πακιστανό άνδρα και ότι αναγκάστηκε να τον βοηθήσει φοβούμενη για τη δική της ζωή, η μικρότερη κόρη της οικογένειας διαψεύδει ότι η μητέρα της ήταν υποχείριο του πατέρα της και καταγγέλλει ότι και η ίδια κακοποιούσε τις κόρες της.

Η κατάθεση της 14χρονης Νίντα, που πλέον ζει σε σπίτι συγγενών, «καίει» και τους δύο γονείς της αφού κάνει λόγο για χρόνια κακομεταχείριση εκείνης και της αδικοχαμένης αδερφής της, την οποία ήθελαν να παντρέψουν με ένα γαμπρό από το Πακιστάν.

http://www.protothema.gr/world/article/513149/mousoulmanos-pateras-straggalise-tin-kori-tou-epeidi-ekleve-profulaktika-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου