Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Τα Σκόπια παίρνουν δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα

Πλήρης αποτυχία της πολιτικής Γκρούεφσκι

Μέσα από το ιστολόγιο αυτό εδώ και 5 μήνες γράφουμε για την απελπιστική οικονομική κατάσταση των Σκοπίων. Μάλιστα τονίσαμε πως το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουν περιέλθει τα Σκόπια, είναι απόρροια της εθνικιστικής ακραίας και επιθετικής πολιτικής που επέλεξε να ακουλουθήσει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.
Αγώνα κατέβαλε το κυβερνών κόμμα των Σκοπίων μέχρι και τις προεδρικές εκλογές, ώστε να μην γίνει ορατό το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα του κρατιδίου. Θέλοντας μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο κύριος Γκρούεφσκι, δεν δίσταζε να ανακοινώσει έργα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ, δίνοντας μία λανθάνουσα εικόνα για την οικονομία της χώρας του.
Σήμερα όμως το "μυστικό" έπαψε να κρύβεται και αποκαλύφθηκε πως τα Σκόπια επείγονται για χρήμα, για "ζεστό χρήμα" προκειμένου να αντιμετωπίσουν τρέχουσες ανάγκες της ΠΓΔΜ. Τα ψέμματα τελείωσαν, λοιπόν, για τον εθνικιστή πρωθυπουργό των Σκοπίων, ο οποίος καλείται πλέον να αποδεχθεί τα λάθη στην πολιτική που εφάρμοσε και η οποία έφερε δυσάρεστα οικονομικά αποτελέσματα.
Πόροι, συνολικού ύψους τουλάχιστον 180 εκατ. ευρώ θα διατεθούν στην οικονομία της ΠΓΔΜ μέσω της παροχής δανείου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Zoran Stavreski.
Οι σχετικοί πόροι (η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει τον Ιούλιο) θα κατευθυνθούν για την παροχή τόσο βραχυπρόθεσμων πιστώσεων (για τη βελτίωση της ρευστότητας στις εγχώριες επιχειρήσεις ή την αναχρηματοδότηση των υφισταμένων οφειλών τους) όσο και μακροπρόθεσμων δανείων (από 3 μέχρι 5 χρόνια) για την υλοποίηση επενδύσεων σε μηχανές και εξοπλισμό. Το επιτόκιο του δανείου θα διαμορφωθεί στο επίπεδο του 6%.
Παράλληλα, η τράπεζα θα διαθέσει δάνειο ύψους 100 εκατ. ευρώ στις εγχώριες τράπεζες, προκειμένου να διατεθούν, υπό τη μορφή πιστώσεων, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_1672.html

5 σχόλια:

  1. Τελειώστε τις οικονομικές ανησυχίες σας σήμερα :

    Μπορώ να χαμογελάσω με αυτό το Θεό Φοβούμενος άνθρωπος που έλαβε δάνειο ύψους € 76.000 και δύο από τους συναδέλφους μου έχουν επίσης λάβει δάνεια από αυτόν τον άνθρωπο , χωρίς καμία δυσκολία . Σας συμβουλεύω να μην επιλέξει το λάθος άτομο , αν πραγματικά ισχύουν για ένα δάνειο μετρητών για το έργο σας και κάθε άλλο . Έχω δημοσιεύσει αυτό το μήνυμα επειδή Sir.James Λευκό με έκανε να νιώθω ευλογημένος με το δάνειό του . Είναι μέσα από ένα φίλο που γνώρισα αυτό το ειλικρινής και γενναιόδωρη Θεός φοβούμενος τον άνθρωπο που με βοήθησε να πάρει αυτό το ταμείο δάνειο για να ρυθμίσει τη ζωή σας , σας χρειάζεται οικονομική βοήθεια , Είστε κολλημένοι , Δεν παρέχεται πρόσβαση σε τραπεζικές πιστώσεις , ή δεν έχουν το όφελος μιας τράπεζας , θα πρέπει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή σας , την ανάπτυξη ακινήτων , δημιουργώντας τη δική σας επιχείρηση μέχρι την προσωπική επιχείρησή σας , έχετε δει και πρέπει να κάνει τα χρήματα , μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς ή τα χρέη . Γι 'αυτό σας συμβουλεύω εκεί έξω για να παρακαλούμε να επικοινωνήσετε και να σας γνωρίσουμε για τις υπηρεσίες σας ρωτήσω γι' αυτόν . Διεύθυνση επικοινωνίας του : jameswhitefinancehome@yahoo.com ή jameswhitefinancehome@outlook.com
    Επικοινωνήστε με αυτόν για περισσότερες πληροφορίες , να είναι σαφής και ειλικρινής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσει τους λογαριασμούς σας; Προς το παρόν προσφέρουμε Εκπαιδευτικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο Αγροτική, Προσωπικό δάνειο, δάνειο Auto κλπ, Αν χρειάζεστε ένα δάνειο εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ώστε να μπορούμε να αποστείλει περαιτέρω στοιχεία σας.

      επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για: scofioloan@hotmail.com

      Διαγραφή
  2. Γεια σας,

    Το όνομά μου είναι Scott Richard, διευθύνων σύμβουλος της SCOTT ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ COMPANY LTD. Δίνουμε έξω τα δάνεια που κυμαίνονται από $ 1.000 έως $ 100 εκατομμύρια. Δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένο και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια με επιτόκιο 3%, θα χορηγούν δάνεια σε ιδιώτες και οργανισμούς με τις προθέσεις της ανακαίνισης σπιτιού, ενοποίηση χρέους, αναχρηματοδότηση και δημιουργία επιχειρηματικών σχεδίων. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: scottrichardloaninvestments1@gmail.com
    Είμαστε διεθνής εταιρεία δάνειο που έχει προσφέρει δάνεια σε διάφορους ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και άλλα μέρη του κόσμου. Δίνουμε έξω δανείου σε δολάρια ΗΠΑ ($) και GBP (£) και οποιοδήποτε νόμισμα της επιλογής σας.

    Διαθέσιμο δάνεια που προσφέρουμε είναι,
    * Προσωπικά Δάνεια (Secure και ανασφάλιστων)
    * Επιχειρηματικά Δάνεια (Secure και ανασφάλιστων)
    * Στεγαστικά Δάνεια
    * Συνδυασμός Δάνειο
    * Φοιτητικό Δάνειο
    * Δάνειο Ενοποίηση και πολλά άλλα:

    διεύθυνση επικοινωνίας: scottrichardloaninvestments1@gmail.com

    σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας κάθε μία, το όνομά μου είναι Baktiono Αχμάντ από την Ινδονησία, αλλά ζω εδώ στην Ελλάδα. I γρήγορα θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για να προειδοποιήσω όλους τους Ινδονησίας που αναζητούν για δάνειο στο διαδίκτυο να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν στα χέρια των απατεώνες και fraudstars, υπάρχουν πολλά πλαστά δανειστές δανείου εδώ στο διαδίκτυο και μερικά από αυτά είναι γνήσια, θέλω να κουρέψει μια μαρτυρία για το πώς ο Θεός μου απευθύνονται σε μια legit και πραγματική δανειστής δανείου που έχουν μετατρέψει τη ζωή μου από γρασίδι στη χάρη, αφού έχω εξαπατηθεί από διάφορους δανειστές δάνειο εδώ στο διαδίκτυο, έχασα τόσα πολλά χρήματα πληρώνοντας για εγγραφή, την ασφάλιση, τη φορολογία και μετά την πληρωμή εγώ ακόμα δεν είχε πάρει δάνειο μου. Μετά από τόσους μήνες προσπαθεί να πάρει ένα δάνειο στο διαδίκτυο και ήταν scammed ένα ποσό αγκαλιά των χρημάτων χωρίς να πάρει το δάνειο από την εταιρεία τους, γι 'αυτό έγινε τόσο απελπισμένος για να πάρει ένα δάνειο από μια legit δανειστή δανείου σε απευθείας σύνδεση που δεν θα προσθέσει πόνους μου , τότε εγώ αποφάσισα να επικοινωνήσετε με έναν φίλο μου ο οποίος πρόσφατα πήρε ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση, συζητήσαμε για το θέμα και να το συμπέρασμά μας μου είπε για μια γυναίκα που ονομάζεται κα Jeanne Roland ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jeanne Roland Δάνειο εταιρεία. Έτσι έκανα αίτηση για ποσό δανείου (€ 100.000) με χαμηλό επιτόκιο 2%, ώστε το δάνειο εγκρίθηκε εύκολα, χωρίς άγχος και όλες οι προετοιμασίες, όπου γίνονται σχετικά με τη μεταφορά του δανείου και σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την εγγραφή το δάνειο κατατέθηκε στον τραπεζικό μου. Γι 'αυτό θέλω να συμβουλές κάθε μία ανάγκη από ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε γρήγορα της τώρα στο e-mail της στο jeanne.loanfirm@gmail.com ή jeanne.loanfirm@financier.com. Εκείνη δεν ξέρει ότι κάνω αυτό προσεύχομαι ότι ο Θεός θα ευλογεί για το καλό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή μου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μου για baktionoahmad@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να διευθετήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αρχίσετε μια ωραία επιχείρηση; Χρειάζεστε χρήματα για να χρηματοδοτήσετε το έργο σας; Προσφέρουμε εγγυημένες δανειακές υπηρεσίες οποιουδήποτε ποσού και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου (μεμονωμένα, εταιρικά, ακίνητα και νομικά πρόσωπα) στο σούπερ επιτόκιο του 2%. Για την εφαρμογή μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Email: (kimberlyfinancegroup@gmail.com) WhatsApp Αριθμός: +12174870925

    ΑπάντησηΔιαγραφή