Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Εγγεγραμμένος Δημοκρατικός ο δολοφόνος Omar Mateen

                                         

Ο δράστης της επίθεσης στο γκέι μπαρ Omar Mateen, ήταν εγγεγραμμένος στους Δημοκρατικούς, τους οποίους είχε ψηφίσει σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Μέχρι και το 2016 φέρεται εγγεγραμμένος στην λίστα ως μέλος..

Το Snopes.com δίνει τα στοιχεία για την εγγραφή του OmarMateen ως ψηφοφόρου το 2006:

Τώρα, μπορεί  κάποιος να σκεφτεί ότι επειδή ο Mateen ήταν εγγεγραμμένος Δημοκρατικός, αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο από το ότι ο Mateen ήταν εγγεγραμμένος Δημοκρατικός!  Σύμφωνα με την LaCapria του Snopes:

"Μπορεί το γεγονός ότι ο Mateen εμφανίζεται υποστηρικτής των Δημοκρατικών να οφείλεται απλά σε μία τυχαία πολιτική επιλογή. 

Ο Mateen δεν εμφανίζονται στο ραντάρ του FBI μέχρι το 2013, και είναι πιθανό ότι στα δέκα χρόνια μεταξύ του 2006 και του 2016 μπορεί οι πολιτικές του απόψεις να άλλαξαν ριζικά..".

Με άλλα λόγια, η πραγματικότητα ότι ο Mateen ήταν εγγεγραμμένος Δημοκρατικός κάνει την LaCapria και πολλούς άλλους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Έτσι, το γεγονός αυτό γίνεται ένα «μείγμα» αληθινού και ψεύτικου. Ακριβώς επειδή οMateen ήταν ένας Δημοκρατικός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν ένας πραγματικός Δημοκρατικός.

Βλέπετε, το να είσαι Δημοκρατικός, αυτό σε κάνει «καλό άνθρωπο». Πώς θα μπορούσε ένας Δημοκρατικός να κάνει κάτι τόσο φοβερό; Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν πραγματικά Δημοκρατικός, ακόμα κι αν ήταν σίγουρα Δημοκρατικός.

Επίσης, μαθαίνουμε ότι ο Mateen επισκεπτόταν τακτικά αυτό το γκέι κλαμπ για χρόνια, και χρησιμοποίησε ένα app (διαδικτυακή εφαρμογή) για γκέι γνωριμίες. Έτσι, ήταν ένας gay μουσουλμάνος Δημοκρατικός. Χτύπησε το τρίποντο της θυματοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι «δεν φταίει αυτός», αλλά πρέπει να έφταιγε το όπλο, και οι Ρεπουμπλικάνοι και οι χριστιανοί και οι Λευκοί. Όλοι αυτοί μαζί φταίνε, και σίγουρα ποτέ των ποτών ο γκέι μουσουλμάνος Δημοκρατικός που τράβηξε τη σκανδάλη.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώεδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου