Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Φρίκη στην Ινδία: 13χρονη μαστιγώθηκε διότι φοβόταν να ομολογήσει ότι τη βίαζε ο πατέρας της!

Φρίκη στην Ινδία: 13χρονη μαστιγώθηκε διότι φοβόταν να ομολογήσει ότι τη βίαζε ο πατέρας της!

Η αποκάλυψη της υπόθεσης παρέσυρε τόσο τον πατέρα, όσο και τους εφτά συμβούλους που αποφάσισαν το μαστίγωμα του κοριτσιού

Υπόθεση οικογενειακής φρίκης αποκαλύφθηκε στην Ινδία, με προεκτάσεις στο τοπικό συμβούλιο της περιοχής και εμπλεκόμενους εφτά μέλη του. Μία 13χρονη φοβόταν να ομολογήσει ότι τη βίαζε από μικρή ο πατέρας της, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από το τοπικό συμβούλιο με μαστίγωμα! Το κορίτσι όχι μόνο καταδικάστηκε, αλλά υπέστη και την τιμωρία, καθώς μαστιγώθηκε δέκα φορές σε κοινή θέα, εκλιπαρώντας για βοήθεια.

Το 13χρονο κορίτσι, που μπορεί να ήταν και... 15 ετών - οι γονείς της δεν γνώριζαν ακριβώς! - δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο και ζούσε στο σπίτι με ένα πιάτο φαγητό και... ελάχιστες ρούπιες που της έδινε ο πατέρας της όταν τον βοηθούσε στα ακροβατικά του. Ο επαγγελματίας ακροβάτης αποδείχθηκε και κάτι... παραπάνω, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, βίαζε από μικρή την κόρη του, ενώ η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε και το θεωρούσε φυσιολογικό.

Το τοπικό συμβούλιο έμαθε για τα γεγονότα στο συγκεκριμένο σπίτι και αντί να κατηγορήσει τον πατέρα, καταδίκασε το κορίτσι επειδή... φοβόταν να περιγράψει όσα είχε ζήσει, τα οποία ενδεχομένως να μην είχε και συνείδηση για τη σοβαρότητά τους. Το σκάνδαλο που ξέσπασε παρέσυρε τόσο τον πατέρα, όσο και τους εφτά τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι κατηγορούνται για αναίτια βία εναντίον του κοριτσιού.

http://www.protothema.gr/world/article/576665/friki-stin-india-13hroni-mastigothike-dioti-fovotan-na-omologisei-oti-ti-viaze-o-pateras-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου