Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μπιλ Γκέιτς : «Χρειάζεται επειγόντως μια παγκόσμια κυβέρνηση»

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς απηύθυνε έκκληση για «ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης» (“a kind of global government”), αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι απαιτείται η δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος για την καταπολέμηση μειζόνων θεμάτων όπως «η κλιματική αλλαγή».

Μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung" την Τρίτη, ο Γκέιτς επέκρινε το γεγονός ότι ένα κατάλληλο σύστημα όπως αυτό των Ηνωμένων Εθνών απέτυχε να υλοποιήσει όσα είχε προγραμματίσει.

«Μπορείτε να γελάτε, αλλά στην πραγματικότητα είναι λυπηρό το πως λειτούργησε η διάσκεψη στην Κοπεγχάγη, πώς μια οντότητα συμπεριφέρθηκε σαν το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών απέτυχε», είπε ο Γκέιτς, σύμφωνα με μια αγγλική μετάφραση στηνHuffington Post.

Ο Γκέιτς προχώρησε να τονίσει περαιτέρω τη θέση του, δηλώνοντας ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση «χρειάζεται επειγόντως» (“badly needed”) για την καταπολέμηση μιας σειράς από ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα στον πλανήτη.

«Πάρτε για παράδειγμα τον ΟΗΕ, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ασφάλεια στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, γιατί έχουμε λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα. Έχουμε το ΝΑΤΟ, έχουμε μονάδες, τζιπ, εκπαιδευμένους ανθρώπους», είπε ο Γκέιτς. «Αλλά τι γίνεται με τις επιδημίες; Πόσους γιατρούς έχουμε όπως τόσα αεροπλάνα, πόσα αντίσκηνα, επιστήμονες; Αν υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα όπως μια παγκόσμια κυβέρνηση, θα ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι».


Ο δισεκατομμυριούχος έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα με την εισαγωγή ενός σχεδίου για την εφαρμογή ενός συστήματος χωρίς μετρητά σε πολλές χώρες του τρίτου κόσμου, ένα πρόγραμμα που θα δώσει αναμφίβολα στην οικονομική ελίτ πλήρη έλεγχο επί των νομισματικών συστημάτων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου