Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Άλλο ένα περιστατικό «ομοφοβίας» αποδεικνύεται μαϊμού

LifeSiteNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πρώην φίλοι και γνωστοί της ομοφυλόφιλης σερβιτόρας από τοNew Jersey, που ισχυρίστηκε ότι έπεσε «θύμα διακρίσεων» στην δουλειά της επειδή είναι ομοφυλόφιλη, ισχυρίζονται ότι η DaynaMorales έφτιαξε μόνη της όλη αυτή την ιστορία, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη : έχει μια μακρά ιστορία κατασκευής παρόμοιων και ακόμα πιο περίτεχνων ψεύτικων ιστοριών, για τον εαυτό της.

«Λέει ψέματα για τα πάντα», δήλωσε η Samantha Reidy, η πρώην λεσβία σύντροφος της Μοράλες, στη The Journal News.

Η Μοράλες υποστήριξε ότι ένα ζευγάρι που σέρβιρε, της έδωσε μια απόδειξη χωρίς φιλοδώρημα που έγραφε πάνω: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να αφήσω φιλοδώρημα, διότι δεν συμφωνώ με τον τρόπο ζωής σας και το πώς ζείτε τη ζωή σας». Η Μοράλες δημοσίευσε μια φωτογραφία από την «απόδειξη - ντοκουμέντο» στη σελίδα της στο Facebook (που ονομάζεται "Have A Gay Day") και αμέσως δέχτηκε καταιγισμό σχολίων συμπαράστασης που κυμαίνονταν από αισθήματα «αγανάκτησης» για την «ομοφοβία», δηλώσεις «συγνώμης» (“εκ μέρους της ετεροφυλικής κοινότητας” έγραφε κάποιος!), έως και κατάρες για το «ομοφοβικό» ζευγάρι (“εύχομαι τα παιδιά τους να γίνουν ομοφυλόφιλοι” κλπ). Η ιστορία, φυσικά, δεν άργησε να προβληθεί από τα media και να γίνει γνωστή σε όλες τις ΗΠΑ και έξω από αυτές, φτάνοντας μέχρι και την… Γκάνα.

Η Μοράλες έλαβε μια πλημμυρίδα υποστήριξης, περιλαμβανομένου και ενός χρηματικού ποσού (!) 3.000 δολαρίων σε μετρητά που είπε ότι θα τα διαθέσει σε μια οργάνωση για τους τραυματίες πολέμου.

Αλλά η ιστορία της Μοράλες άρχισε να παίρνει άλλη τροπή, όταν το φερόμενο «ομοφοβικό» ζευγάρι, αναγνωρίζοντας την απόδειξη που πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα ως δική του, εμφανίστηκε με αποδεικτικά στοιχεία ότι είχαν αφήσει φιλοδώρημα, ισχρυζόμενοι ότι δεν είχαν αφήσει κανένα τέτοιο σημείωμα. Παρουσίασαν μια δήλωση πιστωτικών καρτών που φάνηκε να επικυρώνει την θέση τους, καθώς δείχνει το κόστος του γεύματος συν φιλοδώρημα 20 τοις εκατό.
Πρώην συνάδελφοί της και φίλοι της έρχονται τώρα και λένε για τα περίτεχνα ψέματα που λέει η Μοράλες για να κερδίσει την προσοχή και την συμπάθεια.

Η Μοράλες είναι γνωστή για ιστορίες που πλάθει μόνη της, όπως εκείνη που έλεγε ότι οι συνάδελφοί της ξύρισαν το κεφάλι στα πλαίσια της προετοιμασίας για την επερχόμενη θεραπεία του καρκίνου του εγκεφάλου της, όπως αναφέρει το NBC 4. Η πρώην συνάδελφός της Jacqie Fitzpatrick είπε ότι αντί να κάνει οποιαδήποτε θεραπεία, η Μοράλες έφτιαξε την ιστορία για να πάνε στην θέση της συνάδελφοί της σε ένα εργοστάσιο στο Nyack της Νέα Υόρκης.

Η Μοράλες είπε στους συναδέλφους της σε ένα παιδικό σταθμό που δούλευε, ότι η τυφώνας Σάντι είχε εκσφενδόνισε ένα σκάφος μέσα στο σαλόνι της (!), ανέφερε η Journal News. Αλλά όταν οι φίλοι της έκαναν έρευνα, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια ζημία.

«Κάθε ιστορία που μας λέει έχει ένα ψέμα», δήλωσε η JulieHowat , πρώην γνωστή της Μοράλες.

Η Howat εξιστορεί πως στη Μοράλες αρέσει να λέει στους ανθρώπους το πως πέρασε στο πόλεμο, όπου ως πεζοναύτης, εστάλη λέει, στο Αφγανιστάν και επέζησε από μια έκρηξη που σκότωσε ολόκληρη την διμοιρία της, και έμεινε μόνο αυτή ζωντανή!
Αλλά ο εκπρόσωπος για τους πεζοναύτες, ταγματάρχης ShawnHaney, είπε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στηJournal News ότι ενώ η Μοράλες πράγματι υπηρέτησε σε στρατόπεδο πεζοναυτών, διώχτηκε ατιμωτικά τον Μάιο, αφού δεν εμφανίζονταν στις ασκήσεις.

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πολέμησες στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν», έγραψε.

Ένας άλλος γνωστός είπε ότι η Μοράλες κάποτε εξιστορούσε πώς ο πατέρας της την βίασε και την άφησε έγκυο. Όταν δεν φάνηκε κανένα παιδί, η Μοράλες άρχισε να λέει ότι το μωρό είχε μολυνθεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και το σκότωσε.

Η Μοράλες αρνείται ότι κατασκεύασε το γράψιμο στην απόδειξη.

Το LifeSiteNews.com έχει παρουσιάσει μια αυξανόμενη λίστα στημένων «εγκλημάτων μίσους» που διαπράττονται από άτομα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια του κόσμου και την υποστήριξή τους στις κραυγές περί «ομοφοβίας» και «διακρίσεων», (όσο και στην ψήφιση νόμων «κατά της ομοφοβίας»).

Τον Αύγουστο του 2012, ένας ομοφυλόφιλος στη Μοντάνα, ο Joseph Baken, ισχυρίστηκε ότι τρεις άνδρες τον χτύπησαν και τον έβρισαν με «ομοφοβικές» φράσεις καθώς γιόρταζε τα 22αγενέθλιά του. Αλλά ένα βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια τον δείχνει να χτυπάει το πρόσωπό του από πτώση στο πεζοδρόμιο.

Το 2012 πάλι, το Πανεπιστήμιο του Connecticut (CCSU) πραγματοποίησε «συγκέντρωση αλληλεγγύης» για λογαριασμό της 19χρονης ομοφυλόφιλης φοιτήτριας Alexandra Pennell, η οποία φέρεται να δέχτηκε «μηνύματα μίσους», που αργότερα ανακαλύφθηκε ότι τα έφτιαχνε η ίδια.

Τον Μάιο του 2012, η αστυνομία κατηγόρησε ένα ζευγάρι λεσβιών στο Κολοράντο ότι έγραψαν οι ίδιες «Σκοτώστε τους Gay» στο γκαράζ τους. ΔιάβασεΗΠΑ: Τα συνθήματα «μίσους» κατά των ομοφυλόφιλων ήταν… στημένα

Πιο πρόσφατα, το Διαδίκτυο γέμισε με την είδηση μιας «διωκόμενης» 18χρονης λεσβίας, της οποίας το «μόνο έγκλημα ήταν να ερωτευτεί ένα 16χρονο κορίτσι». Όπως αποδείχθηκε, το θύμα, η Kaitlyn Hunt ήταν 14 ετών, και δεχόταν μηνύματα κυβερνο- εκφοβισμού, συνολικά έως και 20.000 μηνύματα (!) από την 18χρονη, η οποία είχε διαταχθεί να μην έχει καμία περαιτέρω επαφή με την ανήλικη.
Το πιο διάσημο «έγκλημα μίσους» κατά ομοφυλόφιλου, βέβαια, είναι η δολοφονία του Μάθιου Σέπαρντ λόγω «ομοφοβίας», κάτι που επίσης αποκαλύφθηκε ότι είναι ψέμαΔιάβασε: ΗΠΑ: Ο «μάρτυρας» της ομοφυλοφιλικής κοινότητας δεν δολοφονήθηκε λόγω ‘ομοφοβίας’, αλλά λόγω διαφωνίας για τα ναρκωτικά, λέει σε νέο αποκαλυπτικό βιβλίο του ομοφυλόφιλος συγγραφέας. Τα media όμως και πάλι σίγησαν

Ένας σημαντικός αριθμός «εγκλημάτων μίσους» που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, είτε για φυλετικούς, είτε για σεξουαλικούςλόγους, είναι αποδεδειγμένα φτιαχτόςΕδώ θα δείτε μια λίστα για τα έτη 2006 – 2007 σε ΗΠΑ, Καναδά και Ευρώπη.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου