Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ισλαμοφασίστες οι δράστες της χημικής επίθεσης! Ανοίγουν τα στόματα στην Συρία από “μετριοπαθείς” της αντιπολίτευσης…

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, θεωρείται πλέον βέβαιο ότι η επίθεση με χημικά όπλα στην Δαμασκό ήταν έργο ισλαμιστών που έγινε ακριβώς για να προκαλέσουν την επέμβαση της Δύσης. Οι διπλωμάτες τονίζουν ότι μετά την ακύρωση των σχεδιασμών επέμβασης αλλά και την αλληλοσφαγή που ακολούθησε ανάμεσα σε “μετριοπαθείς” της αντιπολίτευσης και ισλαμιστές, πληθαίνουν οι μαρτυρίες “ανταρτών” που δίνουν μάλιστα και ακριβή στοιχεία όχι μόνο για τις λεπτομέρειες της επίθεσης αλλά και για την ταυτότητα των δραστών.

Ως ενορχηστρωτής του φονικού χτυπήματος εμφανίζεται η Liwa Al-Islam, σέχτα ισλαμοφασιστών που διοικείται από τον γιό μουλά που βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία. Είναι γνωστό πως τόσο η Σ. Αραβία όσο και το Κατάρ έχουν ξοδέψει κολοσσιαία ποσά για να εξοπλίσουν τους σφαγείς της ανθρωπότητας, αλλά και για να “επηρεάσουν” πολιτικούς δυτικών χωρών και ΜΜ”Ε” ώστε να πιέσουν στην κατεύθυνση της επέμβασης.

Πολλοί μάλιστα “φωτογραφίζουν” και το καψόνι των ρεπουμπλικάνων στον Ομπάμα ως “κατευθυνόμενο” από τους μακελάρηδες, επειδή ο Αμερικάνος πρόεδρος υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή από την ειλημμένη απόφαση για επίθεση στην Συρία.

http://olympia.gr/2013/10/04/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου