Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 21%.


Από τον WOLF
Τι είδαμε λοιπόν στην πλατεία της επανάστασης;;;
Φρικιά, σκουλαρίκια, μαγκιές, tattoo, τέντες, αναψυκτικά, περίεργοι τύποι, πιτσιρικάδες που φοράνε στις μπλούζες το σήμα της ΑΝΑΡΧΙΑΣ, φεμινίστριες, κινέζοι, τσιγγάνοι, κάποιοι περίεργοι απογραφείς, κλαρίνα, μόνο ο Εμίρ Κουστουρίτσα με την μπάντα του έλειπε.
Σε κάποιο ψηλό κτίριο της spanishrevolution διακρίνουμε και την φάτσα ενός ναζιστή του Himmler. Tι ρόλο παίζει αυτός αλήθεια;; Μήπως τον μπέρδεψαν με τον θαπατέρο;;
Ο Φράνκο που είναι αλήθεια; Το καθεστώς του δικτάτορα Φράνκο μέχρι το ’75, αν δε κάνω λάθος κυβερνούσε. Μετά εντελώς friendly παρέδωσαν την εξουσία στον εξόριστο Κάρλος και στους Σοσιαλιστές.
Για ποια επανάσταση μιλάμε τελικά;
Μια παρέα ανθρώπων που έκαναν Picnik και το απολάμβαναν. Όλο το σκηνικό ένα ωραίο πανηγυράκι, ήταν και είναι. Ούτε κάποιο ενδιαφέρον για δράση, ούτε τίποτα.
Μόνο κάποια συνθήματα της κακίας ώρας.
ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!
Φυσικά ΟΥΤΕ λόγος για μια εθνική σημαία. Έχουν αλλεργία τα παιδιά. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
Δεν νομίζω ότι αυτό το σκηνικό αντικατοπτρίζει ,τον ψυχικό και πολιτιστικό κόσμο του Έλληνα .Τουλάχιστον πατάμε ακόμα γερά.
Δεν έχει μόνο η Ισπανία προβλήματα αλλά ολόκληρη η Ευρώπη. Ζούμε στην εποχή του ψεύδους και της συγχύσεως. Ένα είναι σίγουρο τελικά. Η Ισπανία οδεύει και αυτή στο ΔΝΤ και κάποιοι εγκέφαλοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με επαναστάσεις που βρωμάνε ΜΚΟ. Η προσπάθεια συρρίκνωσης του νέου κόσμου από κάποια γελοία υποκείμενα είναι τελικά αυτοσκοπός.
WOLF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου