Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Μέλος των Δημοκρατικών σχολιάζει: Λυπάμαι για το Τουπόλεφ - Μετέφερε 92 άτομα ενώ μπορούσε 180!

Μέλος των Δημοκρατικών σχολιάζει: Λυπάμαι για το Τουπόλεφ - Μετέφερε 92 άτομα ενώ μπορούσε 180!

«Είμαι θλιμμένος για την συντριβή του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους. Το TU-154 μπορεί να μεταφέρει μέχρι 180 άτομα στρατιωτικό προσωπικό αντί για μόλις 92!» έγραψε

Σάλο προκάλεσε στις ΗΠΑ στέλεχος του Δημοκρατικού κόμματος στην Καλιφόρνια όταν πανηγύρισε για την πτώση του μοιραίου ρωσικού Τουπόλεφ.

Ο Χουσάμ Αϊλούς, που δηλώνει και... ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα μόλις πληροφορήθηκε την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους και τον θάνατο και των 92 επιβαινόντων του, έσπευσε να θριαμβολογήσει στο twitter με μια θλιβερα ξυπνακίστικη ανάρτηση:

«Είμαι θλιμμένος για την συντριβή του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους. Το TU-154 μπορεί να μεταφέρει μέχρι 180 άτομα στρατιωτικό προσωπικό αντί για μόλις 92!» έγραψε.

Μετά τις αντιδράσεις διέγραψε το μήνυμα και έγραψε σε νέο ποστ: «Διέγραψα ένα tweet που έκανα νωρίτερα για το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο που συνετρίβη στο δρόμο του προς τη Συρία πριν μάθω ότι επέβαιναν μόνο μη μάχιμοι».



http://www.protothema.gr/world/article/640326/melos-ton-dimokratikon-sholiazei-lupamai-gia-to-toupolef-metefere-92-atoma-eno-borouse-180/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου