Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Εις μνήμην Μοχάμεντ Άλι

Στις 20 Ιανουαρίου 2014, ο ΚΟ είχε δημοσιεύσει το άρθρο με τίτλο: Μια μη πολιτικά ορθή συνέντευξη του Μοχάμεντ Άλι από το 1971 (video) 

Με αφορμή τον θάνατο αυτού του σπουδαίου αθλητή, οι ΑΡΔ θα αρχίσουν τις γνωστές τους κορώνες. ότι αποτέλεσε σύμβολο του «πολέμου κατά του ρατσισμού» κλπ κλπ, καλό είναι να θυμηθούμε αυτά που δεν θα δείξουν σε κανένα αφιέρωμα.

Στην συνέντευξη αυτή, που έδωσε το 1971, στο BBC, ο Άλι επίθεται στους μικτούς / διαφυλετικούς γάμους, με θάρρος που λίγοι (λευκοί) διαθέτουν, χωρίς να νοιαστεί αν τον πουν «ρατσιστή» (που δεν θα τον πουν βέβαια, γιατί ο ρατσισμός σε μη Λευκούς δεν επιτρέπεται, ως γνωστόν). Προσέξτε επίσης, την χαλαρή έως και θετική ανταπόκριση από το κοινό σε όσα «ρατσιστικά» (χα!) λέει. Όταν η πανούκλα της πολιτικής ορθότητας δεν είχε εξαπλωθεί και δεν είχαν μετατραπεί οι άνθρωποι σε ζόμπι.

«Είναι λυπηρό γιατί θέλω το παιδί μου να μοιάζει με μένα; Κάθε νοήμων άνθρωπος θέλει το παιδί του να του μοιάζει. Είναι λυπηρό επειδή δεν θέλω να εξαλειφθεί η φυλή μου και να χάσω την ταυτότητά μου ; Οι Κινέζοι αγαπούν Κινέζες, αγαπούν τα μικρά σχιστομάτικα μωρά. Οι Πακιστανοί αγαπάνε την κουλτούρα τους, οι Εβραίοι αγαπούν την κουλτούρα τους, πολλοί Καθολικοί θέλουν να είναι με τους Καθολικούς και θέλουν η θρησκεία να παραμείνει η ίδια ... ποιος θα ήθελες να σε ανακατέψει και να σκοτώσει τη φυλή σου; Είσαι κάποιος που μισεί το λαό σου, αν δεν θέλεις να μείνεις αυτός που είσαι. Μήπως ντρέπεσαι για αυτό που ο Θεός σε έκανε; Νομίζεις ότι έκανε λάθος όταν σε έφτιαξε;

Μήνες μετά από το άρθρο, ανέβηκαν βίντεο της συνέντευξης με ελληνικούς υπότιτλους στο youtube. Ένα από αυτά είναι το παρακάτω:
ΚΟ

http://redskywarning.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου