Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Οι FEMEN, που θέλουν τον θάνατο των «φασιστών», χρηματοδοτούνται από Εβραίο εκατομμυριούχο


Μια ημέρα μετά την αυτοκτονία του εθνικιστή ιστορικούDominique Venner στη Παναγία των Παρισίων, μια «ακτιβίστρια» της Femen εμφανίστηκε με ένα ψεύτικο όπλο στο στόμα της στο βωμό της Notre Dame θέλοντας να κοροϊδέψει την αυτοκτονία του Venner. Το άτομο αυτό είχε γράψει πάνω του τοσύνθημα "ας αναπαυτούν οι φασίστες στην κόλαση".

Λίγο αργότερα μια φωτογραφία του ατόμου αυτού  με το πιστόλι στο στόμα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Femen, μαζί με ένα μήνυμα που προτρέπει τους «Ευρωπαίους Ναζί» να «ακολουθήσουν το παράδειγμα του ακροδεξιού Dominique Venner».
Οι Femen είναι μια ομάδα καλοπληρωμένων έκφυλων δήθεν «φεμινιστριών» που είναι γνωστή για τις χυδαίες «διαμαρτυρίες» τους.

Όποια νέα θέλει να έρθει στις Femen πρέπει να δείξει τα στήθη της σε οντισιόν για να πάρει το ρόλο, και πρέπει να συμφωνήσει να φωτογραφηθεί τόπλες προκειμένου να γίνει δεκτή στην ομάδα.


Τώρα μάθαμε ότι αυτές οι "ακτιβίστριες" Femen λαμβάνουν ένα μισθό περίπου 1000 δολάρια και τα κεφάλαια εν μέρει προέρχονται από τον Εβραίο Jed Sunden:

Ο Sunden (δεξιά) στο Μουσείο της Συναγωγής Krivoy Rog στην Ουκρανία
Το 2008, όταν αυτές οι τόπλες «διαμαρτυρίες» ήταν μια καινοτομία στην Ουκρανία, η επικεφαλής τους Anna Hutsol πήρε μια κλήση από τον εκδότη Jed Sunden, τον ιδιοκτήτη της KP Media.

"Ο Jed ήταν το πρώτο ισχυρό πρόσωπο που μας πρόσεξε, μας βοήθησε με όλα τα μέσα που είχε, μας έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές, έκανε απλόχερα δωρεές και μας είπε ότι ήμαστανspecial. Ο Jed ήταν το πρώτο άτομο που μας βοήθησε στηνπροώθηση της οργάνωσης και τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας. Συνηθίζαμε να τον αποκαλούμε «Femen Post» [λογοπαίγνιο με την εφημερίδα Kyiv Postτην οποία ο Sunden πούλησε το προηγούμενο έτος]," είπε η Hutsol.

Ο Sunden παραδέχθηκε ότι είναι κάτι περισσότερο από φαν των Femen.

"Επιβεβαιώνω ότι δίνω χρήματα στις Femen," είπε ο Sunden. «Δεν θα αναφέρω το ποσό. Μετά τη συνάντηση με την Hutsol, ήμουν εντυπωσιασμένος με τις ιδέες της και έγινα υποστηρικτής. Πιστεύω ότι η Άννα είναι μια νέα, ανεξάρτητη φωνή στην Ουκρανία. Αν και δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις της, πιστεύω ότι είναι σημαντικό δώσω σε αυτήν και ομάδες σαν τη δική της, την υποστήριξη. "

Ο Sunden είναι ο ιδρυτής της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης KP Media και πρώην ιδιοκτήτης της εφημερίδαςKyiv Post. Είναι σε μία σελίδα που περιγράφεται ως «φίλος και χορηγός της εβραϊκής κοινότητας της πόλης η οποία χρηματοδοτεί μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα ..."

Ο Sunden έχει καταδικαστεί από δικαστήριο της Ουκρανίας για δυσφήμιση περιοδικού που είχε αποκαλέσει "αντισημιτικό".

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου