Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Το προσχέδιο της Transferunion! H μετάβαση στην ευρωδικτατορία μέσω του λεγόμενου “Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας” (ΕSM)

Το Προσχέδιο της Transferunion (ΕSM) σε PDF μεταφρασμένο στα γερμανικά! Τι σημαίνει αυτό; “Eυρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας”. Το Ευρωπαϊκό Υπουργείο ΟικονομικώνΑφαίρεση από τις χώρες της Ευρώπης η δυνατότητα χάραξης ανεξάρτητης δημοσιονομικής πολιτικής την οποία υπέγραψαν οι κυβερνήσεις.

http://allenaki.wordpress.com/2011/07/24/


Έχω ανεβάσει το προσχέδιο απόρρητο της Transferunion που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ και το κρύβουν.
Είναι στα γερμανικά, κάποιος το είχε ξεχάσει “ανοιχτό” στο ίντερνετ και το πέτυχα τυχαία.
Η στυγερή πράξη του Νορβηγού θα τιμωρηθεί και μελετηθεί όσο είναι δυνατόν να μελετηθεί ένα τέτοιο σκοτεινό ψυχοτρονικό γεγονός, του οποίου ποτέ δεν γίνονται γνωστές όλες οι παράμετροι, αλλά η πορεία των χωρών της Ευρώπης προς την επανάκτηση της Εθνικής Συνείδησης και την ανατροπή της Ευρωδικτατορίας δεν πρόκειται να ανακοπεί.
Η Transferunion είναι η μετατροπή της EE σε σταλινικό μοντέλο ΕUSSR.
Eυρωπαϊκή Συγκεντρωτική Σοβιετία ή Σοβιετική Ευρωπαϊκή Δικτατορία.
Η Ευρώπη αχταρμάς καταναλωτών, χωρίς πρόσωπο και θύμηση και καταγωγή, αχταρμάς δούλων της Εταιρειοκρατίας και της Τραπεζικής Νέας Τάξης είναι τελειωμένη, (διότι τελείωσε μέσα μας) και χωρίς να χρειάστηκε κανένας ψυχοπαθής/μασώνος/φιλοσιωνιστής όπως γράφουν ότι είναι αυτός, για να γίνει αυτό.
Και όταν κάτι έχει τελειώσει μέσα μας κάποια στιγμή θα βρει τη διέξοδο και θα εκφραστεί και σε επίπεδο δομών.
Από σχόλιο στο: http://www.antinews.gr/2011/07/24/114517/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου