Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι φιλοπαλαιστινιακές θέσεις του Νορβηγικού κόμματος ερέθισαν τον δολοφόνο


Εκατόμβη θυμάτων προκάλεσε -όπως τουλάχιστον λένε οι αρχές- ο 32χρονος μασώνος
Τα θύματα ήταν μέλη του αριστερού "εργατικού κόμματος" (Arbeiterpartert) και ειδικότερα νεολαίοι του (η νεολαία του κόμματος ονομάζεται AUF). Το κόμμα αυτό συγκυβερνά με το ισχυρό..

 σοσιαλιστικο κόμμα (Sosialistisk Venstreparti)
Στη διακήρυξή αρχών τους τα σοσιαλιστικά κόμματα της Νορβηγίας που κυβερνούν, δεν κρύβουν ότι στη διαμάχη Ισραήλ - Παλαιστίνης, παίρνουν το μέρος της Παλαιστίνης και μάλιστα μπαίνουν στο θέμα-ταμπού που αποτελεί κόκκινο πανί για το Ισραήλ: Υποστηρίζουν τον αγώνα των Παλαιστινίων να έχουν πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ενώ δεν διαστάζουν να αποκαλούν "Apartheid wall" το τείχος που ανήγειραν οι Εβραίοι και "κατεχόμενη δυτική ακτή", τα Παλαιστινιακή εδάφη ! Φράσεις πολύ τολμηρές για ένα ...σοσιαλιστικό κόμμα.
Στο "εργατικό κόμμα", υπάρχουν δεκάδες αναφορές που μιλούν για "κατοχή της Παλαιστίνης".

Δείτε ολόκληρο το μανιφέστο του κόμματος στο επίσημο σάιτ του.
Το απόσπασμα της εικόνας βρίσκεται στη σελίδα 79.

Δείτε τα άρθρα που αφορούν την Παλιστίνηhttp://arbeiderpartiet.no/content/search?SearchText=palestina&x=18&y=23 ή σε μετάφραση εδώ

Στους κόλπους των νεολαίων του κυβερνητικού σχηματισμού εντάσονται πολλοί Παλαιστίνιοι και άλλοι αραβικής καταγωγής μετανάστες κι αυτό δεν άρεσε φαίνεται στον ψυχοπαθή δράστη Breivik, ο οποίος γαλουθήκηκε με αντιαραβικές ιδέες στη μασονική στοά της οποίας ήταν μέλος και o τρελός χριστιανός (;), ακροδεξιός (;), σιωνιστής (;), ακροαριστερός (;), μασόνος (όλα "παίζουν"), βάλθηκε φαίνεται να σώσει τον κόσμο από τους κακούς Παλαιστίνιους. Βεβαίως δεν ανατίναξε τζαμί ή κάτι άλλο (που θα ήταν και πιό εύκολο), αλλά κατάφερε ένα τρομερό πλήγμα στο κυβερνών φιλοπαλαιστινιακό κόμμα.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα τα ακούσετε σε κανένα ελληνικό κανάλι. Η ενημέρωση των Ελλήνων, είναι επιδερμική και άπτεται των στενών μικροκομματικών συμφερόντων ή μεγάλων φόβων των δημοσιογράφων, που αντί να κινδυνεύουν γράφοντας αλήθειες, αντί να δίνουν όλες τις πληροφορίες ώστε να σχηματίσετε μόνοι σας σφαιρική άποψη, αναπαράγουν το πιό βολικό "ειδησειογραφικό τηλεγράφημα" που έρχεται άνωθεν και ξεμπερδεύουν, παρουσιάζοντας την "μία αλήθεια" που αποφάσισαν κάποια αφεντικά. Κι αν σφίξουν τα πράγματα, ακολουθούν την άλλη ξεκούραστη πεπατημένη: "έλα μωρέ τώρα, συνομωσιολογίες...".
Υπάρχει όμως κι άλλος κόσμος, πέρα από τη γιαγιά και τον παππού που εμπιστεύονται το "χαζοκούτι", που θέλει να μπαίνει στην ουσία των γεγονότων και να έχει πολύπλευρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου