Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ακροδεξιά πολιτική παρακαταθήκη ενός σχιζοφρενούς φιλοϊσραηλινού τρομοκράτη


του Αρδηνιστή
Μπορεί σημαντικοί παράμετροι στο αποτρόπαιο έγκλημα που συνταράσσει τη «φιλήσυχη» Νορβηγία να μην έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, όμως τα διεθνή ΜΜΕ, αφού προηγουμένως αναζητούσαν μάταια για πολλές ώρες δολοφονικά «ισλαμικά ίχνη», τελικά φρόντισαν να μάθει όλη η υφήλιος την «κοσμοθεωρία» του «αντιισλαμιστή σταυροφόρου» Anders Breivik, του «ακροδεξιού» δράστη ενός φρικτού μαζικού εγκλήματος. Μιας νεφελώδους «κοσμοθεωρίας» ο πυρήνας της οποίας εδράζεται στη λεγόμενη  2083 – A European Declaration of Indepence, που κατά βάση αποτελεί συρραφή κειμένων από διάφορα «συντηρητικά» μπλογκς (π.χ. Gates of Vienna, Little Green Football) και βασίζεται στις παρανοϊκές ιδέες του «βομβιστή της Οκλαχόμα».
Στη «διακήρυξη» αυτή υπάρχουν τέτοιας μορφής και έκτασης αντιφάσεις, υπεραπλουστεύσεις και υπερβολές και κυρίως ανακατώματα παράλογων, εξωπραγματικών, λογικών και λογικοφανών διαπιστώσεων, ώστε να μην μπορεί κανείς να κατατάξει με ευκολία τον δράστη σε κάποιο γνωστό από την ιστορία πολιτικό-ιδεολογικό χώρο, ούτε καν με τον ιστορικό ναζισμό. Αρκεί να δούμε μόνο τα σημεία της «διακήρυξης» αναφορικά με την Ευρώπη, τους Άραβες και το Ισραήλ: «Εμείς, οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας ……. απαιτούμε:
  • οι εθνικές κυβερνήσεις μας αμέσως και χωρίς καθυστέρηση να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θα πρέπει να διαλυθεί τελείως.
  • να δημοσιευτούν όλα τα ντοκουμέντα για τον ευρω-αραβικό διάλογο και τη δημιουργία ενός ευρω-αραβικού δικτύου για την ευρωμεσογειακή συνεργασία μεταξύ των ευρωπαϊκών και αραβικών χωρών από τη δεκαετίας του 1970 …. Οι βασικοί υπεύθυνοι – ενός από τα μεγαλύτερα τεχνάσματα απάτης στην ιστορία του δυτικού πολιτισμού – θα πρέπει να προσαχθούν στο δικαστήριο και να ακολουθήσει μια περίοδος γενικής αποαραβοποίησης των νόμων και των διατάξεων.
  • να σταματήσουν αμέσως όλες οι οικονομικές βοήθειες για την αυτόνομη  Παλαιστινιακή Αρχή. Έχει αποδειχτεί ότι στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας της Τζιχάντ εναντίον των Ιουδαίων στο Ισραήλ και εναντίον των χριστιανών στις περιοχές που είναι υπό τον έλεγχο της Παλαιστινιακής Αρχής.
  • να σταματήσει αμέσως στο σύνολό της κάθε μουσουλμανική μετανάστευση και οι κρατικές μας υπηρεσίες να επιβάλουν γενικά ένα μεγάλο διάλειμμα στη μαζική μετανάστευση μέχρι να επιβληθεί και πάλι ο νόμος και η τάξη στις μεγαλουπόλεις μας.»
Προς το παρόν ακόμη δεν γνωρίζουμε αν όντως η σφαγή στη Νορβηγία αφορά κάτι το νέο, έστω σε αρχαϊκή μορφή, εξίσου όμως επικίνδυνο με τον ιστορικό ναζισμό, που ψάχνει κι αυτό για «αποδιοπομπαίους τράγους». Σύμφωνα πάντως με το Spiegel-online τα μπλογκς όπου φέρεται πως κινούνταν ο Breivik ή τα συλλογικά όργανα όπου ματαίως προσπαθούσε να προσχωρήσει, είναι υπέρ της Δύσης, της Αμερικής, του Ισραήλ και του Χριστιανισμού και κατά του Ισλάμ, των Φιλελεύθερων, των Αριστερών, των Διεθνιστών και αποστρέφονται τον πολυπολιτισμικό ιδεολόγημα αλλά και τους νεοναζί. Αντίθετα όλα δείχνουν μεγάλη συμπάθεια και συχνά συνεργάζονται με το κίνημα Tea-Party, το αυστριακό κόμμα FPÖ, αλλά και με τους δεξιούς ποδοσφαιρόφιλους “Casuals” και το βρετανικό “English Defence League” (EDL), που με τη σειρά του συνεργάζεται με το ύποπτο για τρομοκρατία Jewish Defence League (JDL).
Πέρα από την φρίκη είναι σαφές ότι το μακελειό στη Νορβηγία θα επηρεάσει τον ευρύτερο συντηρητικό χώρο και τον τρόπο έκφρασής του. Ήδη στη Γερμανία το συντηρητικό πολιτικό μπλογκ Politically Incorrect που εκφράζει φιλοαμερικανικές και φιλοϊσραηλινές θέσεις, εκτιμά ότι η «περίπτωση Anders B. είναι για τους συντηρητικούς μια καταστροφή», καθώς ο κίνδυνος να μην είναι διακριτή η διαφορά των απόψεων π.χ. για το μεταναστευτικό πρόβλημα της Ευρώπης, με αυτές του Breivik, είναι ορατός.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι η στυγερή δολοφονία αθώων πολιτών από έναν ψυχοπαθή θα χρησιμοποιηθεί από τις διάφορες ελίτ, τα ΜΜΕ και τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης, από τους νεοφιλελεύθερους έως και τους antifa για να χτυπηθεί και λοιδορηθεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τη στήριξη του έθνους και του πατριωτισμού, της ιδιοπροσωπίας, της εθνικής ταυτότητας και των χριστιανικών – παραδοσιακών αξιών ή που να αντιστέκεται στην αντιδημοκρατική γραφειοκρατία των Βρυξελλών, στην επέλαση των Banksters, στην χαοτική επικράτηση του κεφαλαίου, την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και στην υποδούλωση των λαών. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για ακροδεξιούς – στην αντισημιτική του ή την φιλοϊσραηλινή του διάσταση – για δεξιούς συντηρητικούς, για κεντρώους και αριστερούς πατριώτες ή ακόμη και για μπλογκς όπως το Olympia ή για περιοδικά όπως το Άρδην, είναι βέβαιο ότι μελλοντικά όσοι αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση θα κατηγορούνται, με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, ως εθνικιστές «συνοδοιπόροι» του υπερβόρειου τρομοκράτη που χαρακτήρισε εγκλήματα σαν τα δικά του απλά σαν “Marketing-Aktion”! Γι αυτό και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο να προβάλει πιο συγκροτημένα τις θέσεις του, ιδιαίτερα την εποχή που η δημοκρατία βάλλεται, οι γκλομπαλιστές αποθρασύνονται και επιβάλλεται η τυραννία της πολιτικής ορθότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου