Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πανηγυρίζουν οι τοκογλύφοι και οι εισβολείς, από τη νέα συμφωνία για την “διάσωση” της Ελλάδας! Ντροπή!


papandreou-venizelos-300x217.jpg
Όπως και να βαφτίσουν τη νέα συμφωνία της Ευρώπης για την Ελλάδα, τα γεγονότα και κυρίως οι αριθμοί είναι αμείλκτοι.
110 δις επεκτάθηκαν με ληστρικό επιτόκιο και επιπλέον μας “βοήθησαν” δίνοντας άλλα 109 δις!! για 15-30 χρόνια. Νέα κέρδη με εγγυημένη απόδοση και διάρκεια για την θεία Μέρκελ και την παρέα της. Αν προσθέσουμε και τα 10 χρόνια περιόδου χάριτος, αισίως 40 χρόνια κατοχής. Οι άλλοι του Β’ παγκοσμίου πολέμου μας υπέταξαν 4 χρόνια με πόλεμο. Εμείς όχι ανοίξαμε την κερκόπορτα, αλλά την κεντρική πύλη!!!
Και μετά ήρθαν και “βάπτισαν” την επίσημη κατοχή για οποιοδήποτε σχεδιασμό εντός της χώρας “νέο σχέδιο Μάρσαλ”, εμπαίζοντας το Πανελλήνιο και κοροϊδεύοντας τους αδαείς μέσω του στημένου πανηγυριού των ΜΜΕ και των κυβερνητικών εμφανίσεων (ρε που είσασταν τόσο καιρό;). Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, μετά την εγκατάσταση της Τρόϊκας
που ελέγχει τα έσοδα και τα έξοδα και ουσιαστικά έχει το πρόσταγμα στο υπουργείο οικονομικών, μετά την έλευση της “ομάδας σοφών” και των “εμπειρογνωμόνων” που πληρώνονται αδρά, οι οποίοι ελέγχουν την διαδικασία ξεπουλήματος της χώρας, τώρα θα έρθει η νέα επιτροπή η οποία θα διαχειριστεί το “σχέδιο μάρσαλ” και θα κάνει κουμάντο.
Δηλαδή -αν ακόμα δεν το καταλάβατε- υπό ξένο έλεγχο τα υπουργεία οικονομικών, ανάπτυξης και εσωτερικών. Το εξωτερικών το έχουμε κάνει εγχώρηση, το υγείας δεν θα υπάρχει αφού πάνε όλα για κατάργηση ενώ το παιδείας θα γίνει ιδιωτικό. Αααα έμεινε το εθνικής άμυνας για να μπορεί ανεμπόδιστο και ελεύθερο από έλεγχο να αγοράζει αμυντικά συστήματα τρισ. ευρώ.
Τέλος και λόγω των… πανηγυριών, πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών, ξέχασαν να μας πουν ότι η νέα δανειακή σύμβαση που θα περιλαμβάνει ακόμη ένα επώδυνο πρόγραμμα (δηλαδή νέο μνημόνιο), για τα γνωστά υποζύγια, τους φορολογούμενους, το οποίο πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Άντε παιδιά βγείτε στους δρόμους. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και θα έχουμε πολύ κέφι με το νέο μνημόνιο. Τελικά είμαστε όσο κορόϊδα φαινόμαστε; Loutraki One

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου