Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η LIDL βγάζει τα ελληνικά προϊόντα απο τα ράφια της

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Η LIDL δεν είναι γερμανικών συμφερόντων αλλα εβραϊκών.



Επώνυμα και ελληνικά προϊόντα αποφάσισε να βγάλει από τα ράφια της η διοίκηση της Lidl Hellas. Παράλληλα, κατ’ εντολή της μητρικής, η ελληνική θυγατρική προχώρησε στην απομάκρυνση στελεχών τα οποία αλλοίωσαν την εικόνα της φθηνής αλυσίδας, που χρόνια τώρα αποτελεί το σλόγκαν της εταιρείας.

H αδρεναλίνη των εξελίξεων στα ενδότερα της ελληνικής θυγατρικής έχει κορυφωθεί εξαιτίας και των πρόσφατων ριπών από τη μητρική για κακοδιαχείριση και ανεπαρκή αντιμετώπιση κρίσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο τετράμηνο η γερμανική θυγατρική περιορίζει δραστικά τα επώνυμα σήματα που διακινεί, αντικαθιστώντας τα με προϊόντα που φέρουν την επωνυμία της.
Στο πλαίσιο αυτό, έχει μειώσει...

...τους επώνυμους κωδικούς της από 400 που ήταν στα τέλη του έτους σε 250 και έπεται συνέχεια. Πηγές αναφέρουν ότι αναμένεται να μειωθούν περαιτέρω τα επώνυμα σήματα που διατίθενται στα γαλακτοκομικά, τα σνακ και στα λίπη - έλαια.

Οι κωδικοί

Μερικές από τις πιο γνωστές φίρμες που σήμερα βρίσκονται στα ράφια της αλυσίδας είναι οι Γιώτης, Παπαδοπούλου, Μινέρβα, Δωδώνη, Νestle, Kraft, Eλαΐς Unilever, Procter & Gamble, Pepsico-HBH.

Από τα καταστήματά της διακινεί περί τους 1.700 κωδικούς προϊόντων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η μητρική πολυεθνική έχει βάλει εδώ και καιρό στον πάγο την ελληνική θυγατρική, καθώς η επιλογή της τελευταίας να εμπορευτεί επώνυμα σήματά της είχε ως συνέπεια πτώση της κερδοφορίας.

Όπως υποστηρίζεται, η προσθήκη επώνυμων σημάτων στα ράφια της Lidl μπορεί να ανέβασε το μέσο κόστος του καλαθιού, αλλά μείωσε τις πωλήσεις, καθόσον κατέστησε το σλόγκαν «Η Lidl είναι φθηνή» εδώ και ένα χρόνο κενό περιεχομένου. Πέραν αυτών, λέγεται ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα σε επίπεδο διοίκησης.

Πηγές υποστηρίζουν ότι η διοίκηση της ελληνικής θυγατρικής κατηγορήθηκε από τη μητρική για ανεπαρκή αντιμετώπιση κρίσεων. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό το όνομα της εταιρείας είχε συνδεθεί με την υπόθεση του επιμολυσμένου ηλιελαίου, ουδείς δε εκπρόσωπος της Lidl Hellas εμφανίστηκε να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Όλα αυτά, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, προσφέρουν σημαντικά περιθώρια ελιγμών στον ανταγωνισμό, πρωτίστως δε στον παραδοσιακό αντίπαλο της Lidl, την Αldi.

Η διοίκηση της ελληνικής θυγατρικής επιχειρεί να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το σήμα Lild. Επικεφαλής βρίσκεται Γερμανός μάνατζερ, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μόλις τον τελευταίο μήνα. Επίσης απομακρύνθηκε ο μέχρι πρότινος διευθυντής ανάπτυξης της αλυσίδας, για να αντικατασταθεί από Ελληνογερμανό, ο οποίος θα έχει την ευθύνη ανάπτυξης της αλυσίδας στην εσωτερική αγορά τουλάχιστον μέχρι το 2011.

Mέχρι και το 2008 η διαφημιστική πολιτική της Lidl ήταν περιορισμένης εμβέλειας με φυλλάδια προσφορών που κυκλοφορούσαν ευρέως σε χιλιάδες αντίτυπα door to door, και με περιορισμένο αριθμό ολοσέλιδων διαφημιστικών καταχωρίσεων. Σήμερα η πολιτική αυτή αναθεωρείται. Στόχος της νέας διοίκησης είναι να επαναφέρει στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή την εικόνα της Lidl ως της πιο φτηνής αλυσίδας λιανικής.

Απώλειες

Τα προαναφερθέντα, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχουν φρενάρει την ανάπτυξη της ελληνικής θυγατρικής. Στελέχη υποστηρίζουν ότι από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα η αύξηση του τζίρου της αλυσίδας δεν ξεπερνά το 2%, όταν πριν από μία τριετία ξεπερνούσε άνετα το 15%. Εκτιμάται ότι φέτος τα έσοδά της δεν θα υπερβούν το 1,3 δισ. ευρώ.

Να ληφθεί υπόψη ότι, για να μην δημοσιεύει ισολογισμούς, η Lidl έχει συστήσει ξεχωριστές ανά κατάστημα εταιρείες περιορισμένης ευθύνης· επομένως ουδείς γνωρίζει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Η γερμανική πολυεθνική εισήλθε στην ελληνική αγορά το 1999. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία ξεκίνησε τις επενδύσεις της από τη Βόρειο Ελλάδα, ποντάροντας στο γεγονός ότι εκεί κατοικούσαν πολλοί μετανάστες. Σήμερα η εταιρεία διαχειρίζεται 212 καταστήματα, ενώ τα ακίνητα όπου αυτά στεγάζονται είναι κατά 80% ιδιόκτητα.

Κάθε κατάστημα υπολογίζεται ότι πραγματοποιεί ημερήσιο τζίρο 15.00017.000 ευρώ. Μολονότι το φετινό σχέδιο ανάπτυξης προέβλεπε το άνοιγμα 30 νέων καταστημάτων, κατά πληροφορίες δεν θα ανοίξουν ούτε τα μισά. Και προγραμματισμένες επενδύσεις, όπως για τις καινούργιες αποθήκες στο Κορωπί, όπου η εταιρεία έχει αγοράσει 60 στρέμματα, ανεστάλησαν μέχρι νεωτέρας.

Who is who

Η ΑΛΥΣΙΔΑ Lidl ανήκει στον Dieter Schwarz. Με συνολική περιουσία άνω των 10 δισ. ευρώ, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος πολίτης της Γερμανίας. Γεννημένος το 1939 στην πόλη Heilbronn, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Πατέρας του ήταν ο Josef Schwarz, ο οποίος το 1930 έγινε μέτοχος της εταιρείας χονδρικής πώλησης φρούτων Lidl & Co. Η εταιρεία μετονομάστηκε αργότερα σε Lidl & Schwarz και δραστηριοποιήθηκε στο χονδρεμπόριο τροφίμων και ποτών.

Το 1973 ο γιος του, σημερινός ιδιοκτήτης της εταιρείας, Dieter Schwarz άνοιξε το πρώτο κατάστημα Lidl discount στο Λουτβιχσχάφεν. Η στρατηγική της Lidl προβλέπει διεθνή επέκταση. Λειτουργεί 7.271 καταστήματα σε 20 χώρες. Επιπλέον λειτουργούν 500 καταστήματα χονδρικής, ιδιοκτησίας του Dietel Schwarz, υπό την επωνυμία Kaufland.

http://zorro-gr.blogspot.com/2009/05/lid.html

Από την Ισοτιμία

Ντόρα Μπακογιάννη:"Εχουμε ανάγκη μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση"

Η δήλωση της Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας επιβεβαιώνει δυστυχώς όλους εμάς τους "συνωμοσιολόγους" που εδω και χρόνια συνεχώς μιλάμε και γράφουμε για τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων,που θέλουν να εγκαθιδρύσουν Παγκόσμια Κυβέρνηση(με Σύνταγμα το Ταλμούδ).
Φυσικά απαρατήρητη πέρασε η δήλωση αυτή της Μπακογιάννη που έγινε στο συνέδριο του «Economist» και κατεγράφει απο την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος".

Να υπενθυμίσουμε οτι παρόμοιες δηλώσεις έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες κορυφαία στελέχη του Διεθνούς Εβραιοσιωνισμού,όπως ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι και ο Χένρυ Κίσσινγκερ.

Το σχετικό απόσπασμα απο τον Ε.Τ:
"Την ανάγκη για μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα επαναπροσδιορίσει τις πολιτικές, λόγω των νέων, αναδυόμενων οικονομικών δυνάμεων, επεσήμανε η υπουργός Εξωτερικών."

Δείτε εδω όλο το άρθρο.

Απο το μπλογκ Αντιπληροφόρηση

Η "Δράση" του Μάνου άρχισε την αντιχριστιανική της δράση!

Οι δραστήριοι... νεο-εποχίτες!

Ο ηθοποιός της "ποιοτικής" σαπουνοειδούς τηλεόρασης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το... δραστήριο κόμμα των γερόντων πολιτικών "υαλοκαθαριστήρων", Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο θέμα" της 17/5/09, μεταξύ άλλων υπακτικώς... δραστηρίων πολιτικών συνταγών, έλεγε:
"Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει άρθρο στο Σύνταγμα που να ορίζει ως επίσημη θρησκεία την ορθόδοξη.
Δεν μπορεί στα δικαστήρια πίσω από την έδρα να είναι η εικόνα του Ιησού Χριστού.
Θεωρώ ότι η πίστη είναι υπόθεση των ανθρώπων κι όχι των κρατών. Αναγνωρίζω την προσφορά της Εκκλησίας, αλλά δεν είμαστε στο 1821!
Είναι αδιανόητο ότι ακυρώθηκε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Που ζούμε;
Πρέπει να σου πω ότι στο "Power of ten", που παρουσίαζα στο MEGA, διαπίστωσα μέσα από τις έρευνες που κάναμε ότι η ελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική."
Φυσικά ο κ. Μάνος θα μείνει τραγικά μόνος και παρατημένος στη γωνία της πολιτικής ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας μαζί με τους άλλους φορείς των "ιών" της "Νέας Τάξης πραγμάτων".Όσα κείμενα της αμερικανικής προπαγάνδας και αν συνυπογράψει με τους φίλους του οικολόγους -πράσινους και όλους τους άλλους δήθεν πολιτικούς του αντιπάλους( βλέπε: http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/05/blog-post_7082.html) ,το μόνο που θα πετύχει είναι το ξεσκέπασμα της παγκόσμιας συνωμοσίας της "Νέας Εποχής" και την αποκάλυψη του αληθινού προσώπου των ντόπιων ...αντιπροσώπων της τόσο στους κομματικούς καταυλισμούς όσο και στους δημοσιογραφικούς-εκδοτικούς οργανισμούς.
Η εικόνα του ρεαλιστή και" ειλικρινούς" πολιτικού που για το "καλό της πατρίδας", δεν θα δίσταζε να στείλει στην ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση τον μισό πληθυσμό των Ελλήνων,έχει ξεθωριάσει από τότε που σαν υπουργός του Μητσοτάκη, πούλαγε για φραγκοδίφραγκα την ελληνική τσιμεντοβιομηχανία στον σημαντικότερο ξένο ανταγωνιστή της, ο οποίος μετά προς δόξαν της λατρείας του νεο-φιλελεύθερου ανταγωνισμού και της... αυτορύθμισης των αγορών, κατέστη μονοπώλιο και από "γωνιακό μαγαζί" την έκανε "επαρχιακό μπακάλικο".
Ο ηθοποιός των συγκλονιστικών σαπουνόπερων ,δεν θα είχε φαίνεται γεννηθεί όταν ο έτερος "Καππαδόκης" της "Δράσης" ήταν υπουργός παιδείας και επομένως είναι δικαιολογημένος να μην γνωρίζει ότι επι υπουργίας του είχε δολοφονηθεί ο καθηγητής Τεμπονέρας απο "αγανακτισμένους" πολίτες.Σίγουρα όμως θα ήταν σε ηλικία που ο εγκέφαλος καταγράφει στην μνήμη γεγονότα και εικόνες,όταν και οι δύο θέλησαν να παράσχουν την... πολύτιμη βοήθεια τους ως ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι του εκσυγχρονισμένου ΠΑΣΟΚ .
Αντιλαμβάνομαι ότι ο προαναφερθείς ηθοποιός και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής, θέλει να δείξει στα νεο-εποχίτικα αφεντικά του ότι είναι... δραστήριος εργάτης των εντολών τους,όμως εκθέτει τον εαυτό του δείχνοντας αφ΄ ενός την ασχετοσύνη του για τις συνθήκες εκείνες που επιβάλλουν ή επιτρέπουν μια συνταγματική αναθεώρηση και την φασίζουσα αντίληψη "γράφω στα παλιά μου παπούτσια την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων χριστιανών ορθοδόξων".
"Καλή" η... προσπάθειά σου αγαπητέ Μαρκουλάκη, αλλά όσο ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει σώας τας φρένας του, ούτε ευρωβουλευτής, ούτε "υπουργός των ταυτοτήτων και των ομοφυλοφιλικών συμφώνων συμβίωσης" θα γίνεις.
Πηγή

Τα περίεργα "παιχνίδια" εναντίον της Ελλάδας-Να περιμένουμε χειρότερα;

Κύριοι ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα είναι πιο φανερό από ποτέ ότι έχει κατακλειστεί από ανδρείκελα εντολοδόχους ξένων συμφερόντων. Έχουν πιάσει καίρια πόστα στον κρατικό και μη, μηχανισμό και προωθούν το σχέδιο αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας. Νεοταξικά παπαγαλάκια τα οποία κάνουν πως νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε παράνομου μετανάστη αδιαφορώντας παντελώς για τα δικαιώματα των Ελλήνων στην ίδια τους τη χώρα. Βρύθει ο τόπος από ύποπτες οργανώσεις που ευαγγελίζονται τα δικαιώματα του κάθε μη Έλληνα στην ίδια την Ελλάδα, δείχνοντας παράλληλα μια ρατσιστική συμπεριφορά κατά των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα κατηγορούν τους πατριώτες για ρατσισμό.
Το 2007 κάηκε όλη η Ελλάδα, ποιος βγήκε με παρρησία να πει ποιός ξένος δάκτυλος ήταν πίσω από τις φωτιές και γιατί; Τον Δεκέμβριο του 2008 με τις ταραχές, στήθηκε το ιδανικό σκηνικό από τα ξένα συμφέροντα και τους εν Ελλάδι εντολοδόχους τους για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα. Τα γεγονότα αυτά ήταν γνωστά στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία από το Νοέμβριο, οπότε και είχαν κάνει κρατήσεις για τα συνεργεία τους που θα κάλυπταν τα γεγονότα. Ένας ή δύο δημοσιογράφοι τόλμησαν να ψελίσουν λίγο ποιος ξένος δάκτυλος ήταν από πίσω. Χρησιμοποίησαν τους μετανάστες για τους οποίους κάποιοι κόπτονται στις κάμερες σαν τον προσωπικό τους στρατό, εναντίον της χώρας μας. Ποιός είδε και είπε ότι τον ίδιο καιρό στην Τουρκία επιχειρούσαν να κάνουν μια παρόμοια αποσταθεροποίηση με την οργάνωση Ergenekon?
Μέσα σε αυτό λοιπόν το σκηνικό αμοιβαίας αναρχίας, κάποιοι ξένοι επιχειρούσαν να στήσουν ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια. Όταν στην Ελλάδα, ο απλός πολίτης κατάλαβε μετά τις πρώτες ημέρες των ταραχών ποιοί ήταν οι ψευτοαναρχικοί κουκουλοφόροι και τι σχέδια είχαν, βγήκε στους δρόμους εναντίον αυτών των μαριονετών. Αμέσως όμως τα ανδρείκελα του συστήματος προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτή τη λαϊκή αντίδραση και πήγαν να πούν ότι δεν ήταν απλοί πολίτες αλλά μέλη της Χρυσής Αυγής. Τυπικό παράδειγμα ο δήμαρχος Πάτρας, Ανδρέας Φούρας, ο οποίος βλέποντας τους Πατρινούς να μην ανέχονται πλέον την καταστροφή των περιουσιών τους, έσπευσε να καλύψει τη λαϊκή αγανάκτηση χαρακτηρίζοντας Χρυσαυγίτες μια ολόκληρη πόλη. Αν Χρυσαυγίτης είναι να αγαπάς την χώρα σου και να την προστατεύεις τότε όλοι ειμαστε Χρυσαυγίτες και αυτό το λέω χωρίς να είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Στο προκείμενο τώρα, τις τελευταίες ημέρες έχουμε τις διαδηλώσεις των μουσουλμάνων μεταναστών που ΛΕΓΕΤΑΙ ότι είχαν αφορμή το σκίσιμο του Κορανίου. Πολλά ακούγονται για το αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα........ Αυτό που βλέπει ο κάθε νουνεχής πολίτης είναι ότι έσπευσαν για άλλη μια φορά οι γνωστοί επαγγελματιές ψευτοπροοδευτικοί για να υποκινήσουν πορείες και ταραχές δείχνοντας το μέγεθος του "στρατού" τους. Κανένας δεν υποστηρίζει ότι οι μετανάστες πρέπει να κακομεταχειρίζονται, αυτό ειναι λάθος. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με στοχευμένες υπόγειες κινήσεις που είχαν ως σκοπό την συσσώρευση όλων αυτών των λαθρομεταναστών (κυρίως μουσουλμάνων) με σκοπό τη δημιουργία ενός άτυπου στρατού εντός των "τειχών".

Όλα αυτά λοιπόν εμένα μου φέρνουν στο μυαλό μια γενική πρόβα άλλης μιας εσωτερικής αναταραχής η οποία θα συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ακόμα κατασκευασμένου θερμού επεισοδίο στο Αιγαίο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ήδη πολλοί εκτιμούν ότι θα έχουμε ένα τέτοιο επεισόδιο γύρω στον Οκτώβριο.

Κύριοι μακάρι όλα αυτά να ήταν αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας. Πάντως σας λέω να είσαστε έτοιμοι για όλα και μην εφησυχάζετε.

Ένα μήνυμα που μου έστειλαν...

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας για τους Μουσουλμάνους μετανάστες

"Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα λόγια του ήταν :

''Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!''

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ 'Η ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

Ο Τρεμόπουλος καταγγέλλει την Ελλάδα και ταυτόχρονα ζητάει την ψήφο των πολιτών!!!

Όταν το θράσος δεν έχει όρια, τότε

το όνομά του είναι «Τρεμόπουλος»!


Το «φαινόμενο Τρεμόπουλος» είναι ήδη γνωστό στην Ελληνική πραγματικότητα και καθημερινά νέες αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του συγκεκριμένου «πολιτικού» ξεσηκώνουν τους Έλληνες πολίτες, τους οποίους κατά το παρελθόν αλλά και σήμερα ο «οικολόγος» Τρεμόπουλος έχει φροντίσει να εξοργίσει και να προκαλέσει επανειλλημένως.
Σε μία επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία είχε ως θέμα την σφαγή της Σρεμπρένιτσα, συμμετέχει (συνυπογράφοντας) και ο κύριος Τρεμόπουλος, ο οποίος ευαισθητοποιείται σε όλα όσα είναι εναντίον των Ελλήνων, της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Να θυμίσω την «λογική» του για το Μακεδονικό και τα Σκόπια; Μήπως θα έπρεπε να θυμηθώ τις θέσεις του για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και την άρνησή του για την τοποθέτηση Ελληνοποντίων στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας; Μήπως να θυμίσω τις απόψεις του για την Ελληνικότητα της Πελοποννήσου και των κατοίκων της ή ακόμη και της Κρήτης;
Τελειωμό δεν έχουν τα «ανδραγαθήματα» του συγκεκριμένου «πολιτικού», ο οποίος σε άλλες εποχές μάλλον θα φορούσε κουκούλα…
163 Πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι και άλλοι πολίτες, ανάμεσά τους και πέντε πολιτικοί, υπογράφουν το παρακάτω κείμενο:
Συμπληρώνονται στις 11 Ιουλίου δέκα χρόνια από την μαζική σφαγή 8.000 αμάχων την οποία οργάνωσαν στη Σρεμπρένιτσα το καθεστώς Μιλόσεβιτς και οι εγκάθετοί του στη Βοσνία, Μλάντιντς και Κάρατζιτς. Η σφαγή αυτή δεν ήταν η μόνη, προηγήθηκαν και άλλες (Βούκοβαρ, Γκόραντζε κ.λ.π.) καθώς και η πολύχρονη πολιορκία του Σεράγεβο που κόστισε 11.000 νεκρούς. Κροάτες και μουσουλμάνοι διέπραξαν επίσης εγκλήματα πολέμου και δίνουν τώρα λόγο στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Όμως, η σφαγή των αμάχων της Σρεμπρένιτσα, η μεγαλύτερη στην Ευρώπη μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Π΄πολεμο, οργνωμένη εν ψυχρώ με στόχο την εθνοκάθαρση, την οποία η διεθνής κοινότητα δεν απέτρεψε παρά την ανειλημμένη υπόσχεσή της να προστατεύσει τον πληθυσμό, συμβολίζει την απόλυτη φρίκη και χαρκτηρίζει το καθεστώς που την διέπραξε.
«Η τραγωδία της Σρεμπρένιτσα θα μας στοιχειώνει για πάντα. Οι ευθύνες μας είναι τεράστιες. Με τα τεράστια σφάλματά μας και την ανικανότητά μας να κατανοήσουμε το εύρος του κακού, αποτύχαμε να προστατέψουμε τους κατοίκους της Σρεμπρένιτσα που αντιμετώπιζαν την οργανωμένη σφαγή τους από τις σερβικές δυνάμεις», δήλωσε ο Γ.Γ. του ΗΕ Κόφι Ανάν». Ότι συνέβη στην Σρεμπρένιτσα είναι ντροπή. Ντροπή που πρέπει να μείνε στη μνήμη όλων των Ευρωπαίων», είχε πει ο τότε πρόεδρος της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ. Η Ολλανδική Κυβέρνηση αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της διότι οι ειρηνευτικές στρατιωτικές δυνάμεις της άφησαν απροστάτευτους στα χέρια ων δημίων τους αμάχους της Σρεμπρένιτσα παραιτήθηκε το 2002.
Αλλά σε αντίθεση με αυτούς, με τον υπόλοιπο κόσμο, σε αντίθεση με όλη την Ευρώπη, εδώ μας παραπληροφόρησαν και μας ενέταξαν άκριτα σε ένα κοινό ψυχολογικό μέτωπο με το εγκληματικό καθεστώς Μιλόσεβιτς. Με πρόσχημα την Ορθοδοξία, την πατροπαράδοτη ελληνοσερβική φιλία και τον δήθεν «αντι-ιμπ-ιεριαλισμό». Και όχι μόνον αυτό. Έλληνες «εθελοντές» (οι επώνυμες μαρτυρίες τους έχουν δημοσιευθεί) πολέμησαν στη Βοσνία με τον Κάρατζιτς και τον Μλάντιτς και –ατιμάζωντάς την- ύψωσαν την Ελληνική σημαία στη Σρεμπρένιτσα την ώρα της μεγάλης σφαγής.
Η Ελληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων και να απαιτήσει να λογοδοτήσουν όσοι Έλληνες «εθελοντές» συνέπραξαν στο μεγάλο έγκλμα κα οι γνωστοί – άγνωστοι που τους ενέπλεξαν. Το απαιτούμε.
Ακολουθούν οι υπογραφές των αιτουμένων την τιμωρία της Ελλάδας, των εθελοντών που έτρεξαν προς βοήθεια των Σέρβων που κατασφάζονταν από τον πολιτισμό τον οποίο υπερασπίζονται οι «ευαίσθητοι» υπογράφοντες. Ανάμεσα στους ευαίσθητους βρίσκεται και το όνομα του κυρίου Τρεμόπουλου, του οικολόγου πολιτικού…
Δεν θα ασχοληθώ με την ποιότητα των καταγγελομένων, επειδή η μονομέρεια της προσέγγισης του γεγονότος αποτελεί ένα δράμα αλλά ταυτόχρονα και μία ύβρη προς την αλήθεια. Δεν θα ασχοληθώ με την «ευαισθησία» των καταγγελόντων, οι οποίοι την επιδεικνύουν αποκλειστικά και μόνο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ορθοδοξία (την οποία εμπλέκουν «ποιητική αδεία»). Θα ασχοληθώ με την τακτική του κουκουλοφόρου, του χαφιέ, του κοινού προδότη, που απαιτεί την τιμωρία ανθρώπων που έτρεξαν και δήλωσαν παρόντες στην σφαγή ενός έθνους…
Το έγκλημα αυτών των Ελλήνων ήταν ότι συμπαραστάθηκαν σε χριστιανούς και μάλιστα Ορθόδοξους και δεν πολέμησαν στο πλευρό των μουτζαχεντίν που είχαν κατακλύσει τα Βαλκάνια και εφάρμοζαν τον πολιτισμό τους στο όνομα του Κορανίου!!!
Η αρχή που ακολουθείται από τον ανθέλληνα Τρεμόπουλο είναι απλή: Παραδειγματική τιμωρία στους αγωνιστές. Έτσι θέλει να περάσει το μήνυμά του που λέει απλά: Όποιος τολμά να αγωνιστεί ενάντια στα συμφέροντα, ενάντια στα δολάρια, ενάντια στις πολυεθνικές, θα δικάζεται και θα τιμωρείται αφού διαπομπευθεί παγκοσμίως ως «τέρας», «εγκληματίας πολέμου» κ.α.
Ο κύριος Τρεμόπουλος, πιστός στους εντολείς του, διεξάγει αγώνα κατά του Ελληνισμού και της πίστης των Ελλήνων. Η τραγικότητα αλλά και η θρασύτητά του ξεπερνούν κάθε όριο, όταν ζητάει και την ψήφο των Ελλήνων, προκειμένου να τους αντιπροσωπεύσει στο Ευρωκοινοβούλιο!!! Φυσικό όμως είναι να συμβαίνει αυτό, όταν τα «κεφάλαια» που τον στηρίζουν στον προεκλογικό του αγώνα δεν είναι ούτε ευκαταφρόνητα, αλλά δεν είναι ούτε και «διάφανα»…
Τέλος, να τονίσω πως το να ζητάς, μέσω μίας ενυπόγραφης επιστολής, να καταδικαστεί η Ελλάδα, είναι πολύ φυσιολογικό… εάν δεν είσαι Έλληνας ή εκτός εάν είσαι Τρεμόπουλος!
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ο κύριος Τρεμόπουλος έχει άραγε αναρωτηθεί ποτέ ότι οι θέσεις του παραβιάζουν κατάφορα τα δικά μου δικαιώματα, ως Έλληνα πολίτη, προκαλώντας με καθημερινά να παραβώ το νόμο και να προχωρήσω στην ικανοποίησή μου (που δεν θα είναι με επιστολή, αλλά θα είναι ενυπόγραφη...);

Απο το μπλογκ Kostasxan-Ας μιλήσουμε επιτέλους

Ενοχλήθηκε η ΠΓΔΜ από τις δηλώσεις του Ρουμάνου Προέδρου

έπειτα από τη συνάντησή του με τον Κ.Παπούλια.

Ενόχλησε την κυβέρνηση στα Σκόπια η δήλωση του προέδρου της Pουμανίας Tράιαν Mπασέσκου κατά τη συνάντηση που είχε στην Aθήνα με τον Kάρολο Παπούλια, ότι η χώρα του "χωρίς επιφυλάξεις υποστηρίζει τις ελληνικές θέσεις όσον αφορά την ΠΓΔM". H Pουμανία περιλαμβανόταν μέχρι τώρα στις χώρες που την αναγνώριζαν με το συνταγματικό της όνομα. Στα Σκόπια σήμανε συναγερμός και το υπουργείο Eξωτερικών αρχικά προσπάθησε να ελέγξει τη γνησιότητα των δηλώσεων για να προχωρήσει σε διάβημα προς το υπουργείο Eξωτερικών της Pουμανίας. O πρέσβης της Pουμανίας στα Σκόπια Aντριά Στέφαν έδωσε μια πρόγευση δηλώνοντας ότι δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στη δήλωση του κ. Mπασέσκου, ενώ και μετά τις επαφές που είχε με την προεδρία και το ΥΠΕΞ της χώρας του τού μεταφέρθηκε πως δεν υπάρχει κανένα σχόλιο.
Eτσι αύριο αναμένεται με ενδιαφέρον το επίσημο διάβημα της ΠΓΔM.

Απο το μπλογκ Greece-Salonika

Σκόπια: Σε πορεία σύγκρουσης οι Αλβανοί με τους Σλαβομακεδόνες

Πιέζουν για λύση στην ονομασία

Σκηνικό σύγκρουσης μεταξύ Σλαβομακεδόνων και Αλβανών δημιουργείται στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (πΓΔΜ). Η αποτυχία της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για ένταξη στο ΝΑΤΟ και η καθυστέρηση στη χορήγηση ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) τροφοδοτούν με ανυπομονησία αλλά και ανησυχία τους Αλβανούς που αποτελούν το 25% του πληθυσμού.
Τα αλβανικά κόμματα θεωρούν ότι ο σκοπιανός πρωθυπουργός πρέπει επιτέλους να έλθει σε συμβιβασμό με την Ελλάδα στο θέμα της ονομασίας ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη στους ευρωατλαντικούς θεσμούς και να κατοχυρωθούν και τα δικά τους δικαιώματα.
Η θέση των Αλβανών για ταχεία επίλυση συμβαδίζει με εκείνη των Αμερικανών. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Στάινμπεργκ δήλωσε μάλιστα προχθές ότι υπάρχουν «δημιουργικές λύσεις» στο πρόβλημα.
Ο προβληματισμός των Αλβανών επιτείνεται από την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, τα εθνικιστικά ξεσπάσματα του κ. Γκρούεφσκι (όπως αυτά συμβολίζονται από την εμμονή του στην κατασκευή αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου) και τον φόβο ότι η Συμφωνία της Οχρίδας του 2001 κινδυνεύει να καταστεί «γράμμα κενό».
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πόλη Κουμάνοβο παρατηρούνται περιπτώσεις διαχωρισμού των παιδιών Σλαβομακεδόνων και Αλβανών στα σχολεία, ενώ ο πρωθυπουργός κατηγορείται ότι ευνοεί επενδύσεις στο τμήμα της χώρας όπου κατοικούν οι Σλαβομακεδόνες, αδιαφορώντας για την ανάπτυξη των αλβανικών περιοχών.

Απο το μπλογκ Kostasxan-Ας μιλήσουμε επιτέλους

Διαλύθηκε το Φιλλεληνικό Δίκτυο στα Σκόπια!!!

Αποφάσισαν με "το πνεύμα του καιρού"

Η απόφαση πάρθηκε χθες και η είδηση είναι βέβαιο πως στεναχωρεί τους Έλληνες που ένιωθαν την ζεστή προσέγγιση του Φιλελληνικού Δικτύου Σκοπίων, το οποίο με την δράση του απέδειξε πως η Ελλάδα μόνο φίλη μπορεί να είναι προς τον λαό των Σκοπίων, αλλά και οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ μόνο οφέλη μπορούν να έχουν από την Ελλάδα.
Στάθηκε γερά, παρά τις αντιξοότητες και πάλεψε ενάντια στο καθεστώς Γκρούεφσκι το Δίκτυο Φιλελλήνων και η δράση του έγινε οδηγός για όλους εκείνους που στο μέλλον θα θελήσουν να συμβάλουν για ένα καλύτερο αύριο στα Σκόπια, στην Ελλάδα αλλά και στις κοινωνίες των πολιτών που έγιναν υποδοχείς μίας ανήκεστης προπαγάνδας με κύριο σκοπό τη δημιουργία μίσους μεταξύ των δύο λαών.

Οι άνθρωποι του Δικτύου έχουν κερδίσει την συμπάθεια και την αγάπη μας, την φιλία μας και την δηλωμένη συμπαράστασή μας σε οτιδήποτε μας ζητήσουν στο μέλλον.
Η δήλωση διάλυσης του Φιλελληνικού Δικτύου
"Η απόφαση να διαλυθεί το SPN, της οργάνωσης με βάση την πόλη των Σκοπίων που δημιουργήθηκε ως ένα ανεπίσημος οργανισμός Μαθητών, τον Νοέμβρη του 2008 ώστε να αντιδράσει ενάντια στην Ανθελληνική Προπαγάνδα, Σλαβοφοβία και Φασιστική Ιδεολογία του Γκρουεβισμού, πάρθηκε σήμερα (Σ. 30 Μαΐου) μετά απο συμβούλιο των 4 μελών του. Η απόφαση βασίστηκε σε κοινή σύγκλιση σχετικά με την συγκεκριμένη αποστολή της οργάνωσης.
Συμφωνήθηκε ότι η οργάνωση εκπλήρωσε την αποστολή της εναντίον της Ανθελληνικής Προπαγάνδας και του Αντι-Σλαβισμού που προαγόταν απο το νυν καθεστώς των Σκοπίων. Η οργάνωση είχε συγγράψει 4 memos που στάλθηκαν σε 300 πολιτικούς, δημοσιογράφους και καθηγητές στην Ρωσία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.
Η διανομή των φυλλαδίων στα Σκόπια και στο Κουμάνοβο μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. Το blog της οργάνωσης, με συνδέσμους σε πάνω από 60 sites, διαβάστηκε εκτεταμένα στην FYROM και στο εξωτερικό καθώς και συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια.
Προσπάθειες να δυσφημιστεί η οργάνωση ενορχηστρωμένες από τις Υπηρεσίες Ασφάλειας του Ψευδομακεδονικού κράτους αποδείχτηκαν ανεπιτυχή. Παρ’ όλα αυτά, αναγνωρίζοντας το “πνεύμα του καιρού”.
Εμείς, τα μέλη του SPN, αποφασίσαμε να διαλύσουμε την οργάνωση και να συνεχίσουμε το Φιλελληνικό μας σκοπό σε ατομικό επίπεδο.
Επιθυμούμε να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας υποστήριξαν ηθικά και πνευματικά.
CCD του Σλαβικού Φιλελληνικού Δικτύου,
Skoplje, May 30th 2009".
Η συνέχεια εδώ

Οι λαθρομετανάστες σύρουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο την Ελλάδα!!!

Μουσουλμανική επίθεση φιλίας!!!

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγουν οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι που ζουν παράνομα στην Ελλάδα, απαιτώντας την ικανοποίηση μίας σειράς αιτημάτων τα οποία "ξεπήδησαν" αμέσως μετά το επικαλούμενο "σχίσιμο" του Κορανίου και τα επεισόδια που ακολούθησαν με καθαρά δική τους ευθύνη, στο κέντρο της Αθήνας το οποίο και έχουν μετατρέψει σε ένα "γκέτο" όπου η παρανομία είναι το μόνο που μπορεί να συναντήσει ο κάθε περαστικός.
Επικαλούμενος τις καλές διαθέσεις των Ελλήνων πολιτών και δηλώνοντας πως αισθάνονται Έλληνες και οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι, ο κ. Ελγαντούρ δηλώνει πως η συγκεκριμένη προσφυγή αποτελεί μία κίνηση ανάγκης προκειμένου να αποκτηθούν τα δικαιώματα των μουσουλμάνων!
Ο κύριος Ελγαντούρ δεν διστάζει μάλιστα να μας "κοινοποιήσει" τις προθέσεις "διαφόρων" (όπως των ΗΠΑ) για προσέγγισή τους και λύση των προβλημάτων τους, ΄δημιουργώντας έτσι ο ίδιος πολύ επικίνδυνα μία "απειλή" κατά της χώρας μας, θέλοντας να μας πείσει πως δεν έχει συμπράξει με κινήσεις ανθελληνικές που θα έβλαπταν το κύρος και την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς, αφήνοντας ταυτόχρονα αιωρούμενο τον μελλοντικό "εκβιασμό" περί πιθανής εναντίωσης και καταγγελίας της χώρας μας...
Η "επίθεση φιλίας" την οποία επικαλείται ο "αρχηγός" των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων δεν δείχνει να πείθει τους Έλληνες πολίτες (πλην των πολυπολιτισμικών και διάφορων συνιστώντων αλλά και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ) οι οποίοι δείχνουν να έχουν θυμώσει από την συγκεκριμένη προσφυγή των λαθρομεταναστών και είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη εξέλιξη να "πυροδοτήσει" αλλά και να "συσπειρώσει" τις δικαιολογημένες φοβίες του Ελληνικού πληθυσμού απέναντι στους λαθρομετανάστες.
Η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει πάρει θέση (μέχρι στιγμής) και διόλου απίθανο το συγκεκριμένο γεγονός να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης λίγο πριν τις Ευρωεκλογές. Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πως η "επίθεση φιλίας" είναι ικανή να αντιστρέψει τις μέχρι στιγμής "δημοσκοπήσεις" εάν ο πρωθυπουργός της χώρας αποφασίσει να πάρει Ελληνική θέση απέναντι στους λαθρομετανάστες που όντας παράνομοι σύρουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο την χώρα που τους ανέχεται και τους δίνει όσα μπορεί προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν (αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις να ακμάσουν οικονομικά).
«Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε γυρίσει στο μηδέν. Έχουμε πέσει κάτω από το μηδέν. Και να ξέρατε πόσες φορές η αμερικανική πρεσβεία και διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα μας έχουν προσεγγίσει ρωτώντας μας γι’ αυτά τα προβλήματα και πόσες φορές έχουμε απαντήσει πως “όχι, ευχαριστούμε, ενδεχομένως εμείς να έχουμε κάνει το λάθος”. Γιατί είμαστε Έλληνες, δεν έχουμε καμία διάθεση να μας αναφέρουν στις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ούτε να εκτίθεται η χώρα μας. Την αγαπάμε την Ελλάδα. Τα προβλήματά μας είναι δικά μας, δεν χρειάζεται να τα ξέρει η “γειτονιά”. Αλλά αυτό δεν το εκτιμά η κυβέρνηση...», καταλήγει ο κ. Ελγαντούρ.
Την πρόθεση για προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, εάν δεν ικανοποιηθεί σύντομα το αίτημα για δημιουργία ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, αποκαλύπτει μέσω της «Κ» ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος κ. Ναΐμ Ελγαντούρ.
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αναφέρει, θέτοντας ως «διορία» την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στη σχετική επιστολή της Ένωσης. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η τελευταία μας ελπίδα», τονίζει ο κ. Ελγαντούρ. «Εάν και από εκεί δεν έχουμε απάντηση ή εάν δούμε ότι, παρά τη θετική του στάση, εξακολουθεί να μην γίνεται τίποτα, ο μόνος δρόμος είναι τα ευρωπαϊκά όργανα».
Ήδη, πάντως, μέσω ειδικών ιστοσελίδων (όπως του δημοφιλούς greeksrethink.com), οι μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να κινητοποιήσουν τους Έλληνες «αδερφούς» τους του εξωτερικού. Η παγκόσμια κοινότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων είναι πολυπληθής και διασκορπισμένη σε κάθε γωνιά του πλανήτη (Καναδάς, ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία και αλλού). «Τους ζητάμε υποστήριξη στον αγώνα μας», λέει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος. «Αρχικά, απλώς να ρωτήσουν τους παπάδες στις ενορίες τους εάν θα δέχονταν τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα». Δεδομένων των πρόσφατων δηλώσεων του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, ο οποίος έκανε λόγο για «αυτονόητο και απαράγραπτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απευθύνεται ελεύθερα στον Θεό του», οι Έλληνες μουσουλμάνοι έχουν εξασφαλισμένη τη θετική απάντηση των ιερέων.
«Ακούστε, τα πράγματα είναι απλά», λέει ο κ. Ελγαντούρ. «Έχουν περάσει τριάντα χρόνια από τότε που υποτίθεται ότι άρχισε να δρομολογείται η ανέγερση ισλαμικού τεμένους, αλλά ακόμα είμαστε στα λόγια. Θεωρώ ότι δεν είναι αίτημα μόνο δικό μας, αλλά κάθε φιλελεύθερου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη».
Η Αθήνα, μια πόλη στην οποία ζουν σήμερα περισσότεροι από 700.000 μουσουλμάνοι, αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Για τις λατρευτικές τους ανάγκες, οι μουσουλμάνοι εξυπηρετούνται σήμερα από τα περίπου 100 άτυπα τζαμιά που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, σε διαμερίσματα, γκαράζ, αποθήκες και υπόγεια. Ακόμα κι αυτός ο τρόπος άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων, πάντως, δεν γίνεται ανεμπόδιστα. Πριν από λίγους μήνες, η Νομαρχία Αθηνών επέβαλε πρόστιμα 60.000 ευρώ και 30.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη υπόγειου πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία που χρησιμοποιείτο σαν άτυπο τζαμί, επειδή δεν υπήρχε ειδική άδεια «ευκτήριου οίκου». Η απόφαση αυτή είχε πυροδοτήσει μια από τις μαζικότερες (έως τότε) κινητοποιήσεις μουσουλμάνων στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή άνω των 1.000 πιστών, οι οποίοι ζητούσαν αξιοπρεπή χώρο λατρείας.
Όλοι θυμόμαστε τις έντονες αντιδράσεις της δημοτικής αρχής, αλλά και των κατοίκων της Παιανίας, όταν το 2000, με τον νόμο 2833, είχε αποφασιστεί η εγκατάσταση στην περιοχή Ισλαμικού Κέντρου και τεμένους με έξοδα που θα επωμίζονταν η Σαουδική Αραβία. Το έργο ποτέ δεν υλοποιήθηκε και το μόνο που θυμίζει σήμερα εκείνη την ιστορία είναι ο σταυρός στις πλαγιές του βουνού που εξακολουθεί να υποδέχεται κάθε έναν που αφήνει το αεροδρόμιο με κατεύθυνση την Αθήνα.
Όμως, ούτε το τελευταίο «κεφάλαιο» της ιστορίας φαίνεται να έχει αίσιο τέλος για τη μουσουλμανική κοινότητα. Πρόκειται για το σχέδιο, που το 2006 ψηφίστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με το οποίο το ισλαμικό τέμενος θα αναγειρόταν σε ναυτική βάση στον Βοτανικό (στην οποία σήμερα λειτουργεί σούπερ μάρκετ και γραφεία του Πολεμικού Ναυτικού), ενώ προβλέπονταν μια σειρά από ασφαλιστικές δικλίδες για την αποφυγή «καπελώματος» από το εξωτερικό, όπως το να είναι ο ιμάμης υπάλληλος του κράτους. «Στην αρχή, μάς είχαν πει ότι επρόκειτο για ένα οικόπεδο 57 στρεμμάτων. Από συζήτηση σε συζήτηση, και όσο άλλαζαν οι υπουργοί, η έκταση μειωνόταν, τελικά μείναμε στα 16 στρέμματα. Ας είναι και 16 μέτρα, μόνο να μας το φτιάξουν επιτέλους», σημειώνει στην «Κ» ο κ. Ελγαντούρ.
Δύσκολα... Το Ναυτικό διαμηνύει ότι χρειάζεται 5 εκατ. ευρώ για να μετεγκατασταθεί αλλού, χρήματα που κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει. «Τους είπαμε να κινητοποιήσουμε εμείς τον κόσμο μας, να τα βρούμε εμείς και να τους το δώσουμε, αλλά μας απάντησαν ότι αυτό είναι “αμαρτία”... Τα χρήματα όμως δεν μπορούν να τα μαζέψουν». Εν τω μεταξύ, τα προβλήματα, αντί να λύνονται, συσσωρεύονται. Απαντώντας σε πρόσφατη σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Περικλή Κοροβέση, το υπουργείο Άμυνας δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα πρέπει να διερευνηθεί το εάν η ανέγερση του τεμένους εγείρει θέμα ασφάλειας της Βάσης. «Τώρα ξαφνικά φοβούνται μήπως πάνε οι μουσουλμάνοι στο σούπερ μάρκετ και κλέβουν τα ρύζια και τα μακαρόνια;», λέει σκωπτικά ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος. Η επιστολή, πάντως, που έχουν στείλει στον νυν υπουργό Παιδείας κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο, παραμένει χωρίς απάντηση.
«Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε γυρίσει στο μηδέν. Εχουμε πέσει κάτω από το μηδέν. Και να ξέρατε πόσες φορές η αμερικανική πρεσβεία και διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα μας έχουν προσεγγίσει ρωτώντας μας γι’ αυτά τα προβλήματα και πόσες φορές έχουμε απαντήσει πως “όχι, ευχαριστούμε, ενδεχομένως εμείς να έχουμε κάνει το λάθος”. Γιατί είμαστε Έλληνες, δεν έχουμε καμία διάθεση να μας αναφέρουν στις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ούτε να εκτίθεται η χώρα μας. Την αγαπάμε την Ελλάδα. Τα προβλήματά μας είναι δικά μας, δεν χρειάζεται να τα ξέρει η “γειτονιά”. Αλλά αυτό δεν το εκτιμά η κυβέρνηση...», καταλήγει ο κ. Ελγαντούρ.

Απο το μπλογκ Kostasxan-Ας μιλήσουμε επιτέλους

Τα παράνομα κρυφά τζαμιά της Αθήνας

Ατιμώρητη παρανομία...

Το σκισμένο Κοράνι, τα επεισόδια της 3ης Σεπτεμβρίου, η παράδοξη στάση του υπουργείου, που έμεινε σιωπηλό επί μία εβδομάδα, οι βίαιες και κυρίως επικοινωνιακές επιχειρήσεις - «σκούπα» φανερώνουν με ακραίο τρόπο τον στρουθοκαμηλισμό της κυβέρνησης και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει στο θέμα των μεταναστών.
Με μια σειρά πράξεων και παραλείψεων, οι αρμόδιες αρχές διαμορφώνουν συνθήκες για την ύπαρξη ενός εκρηκτικού «παζλ» στο κέντρο της Αθήνας, τροφοδοτώντας ακροδεξιές και ρατσιστικές συμπεριφορές (αλλά και καθ' όλα ύποπτες φιλο-μουσουλμανικές τάσεις προωθούμενες από μία τάση πολυπολιτισμού την στιγμή που η Ευρώπη αναγνωρίζει τον κίνδυνο και προωθεί τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους στις χώρες εισδοχής...)
Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.
Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ενωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.
Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του, αλλά και ένας χώρος στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για τους αλλόθρησκους φοιτητές της πόλης.
Οι 40 ιμάμηδες
Τέσσερις από τους οργανωμένους χώρους λατρείας στην Αθήνα συντηρούνται από την κοινότητα των Πακιστανών, δέκα από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών και άλλοι δέκα από την κοινότητα των Αράβων, στους οποίους, όμως, μπορούν να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας.
Το πιο οργανωμένο τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Μοσχάτο με χρήματα σαουδάραβα επιχειρηματία. Το διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο.
Ο αριθμός των μουσουλμάνων κληρικών ιμάμηδων που αντιστοιχούν σε αυτά τα τζαμιά φαίνεται να μην ξεπερνά τους 40. Και εδώ, ωστόσο, επικρατεί καθεστώς «παρανομίας», καθώς οι πράξεις των ιμάμηδων εκτός Θράκης δεν αναγνωρίζονται από την ελληνική πολιτεία.
Στην πράξη, πάντως, κάθε κοινότητα μουσουλμάνων διαθέτει και τον δικό της ιμάμη. Είναι και αυτός μετανάστης, που έχει τελειώσει κάποια ιερατική σχολή. Ορίζεται από την κοινότητα των μουσουλμάνων σε συνεννόηση με την πρεσβεία τους. Πληρώνεται είτε απευθείας από κάποιον σύνδεσμο ή με έρανο μεταξύ των μελών της κοινότητας.
Όπως μας πληροφορούν, στην περίπτωση της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος, η οποία θεωρείται ισχυρός οργανισμός, επικρατεί διαφορετικό καθεστώς: Ο ιμάμης ορίζεται από την Ένωση και πηγαίνει να λειτουργήσει στα οργανωμένα τζαμιά που συντονίζονται και παρακολουθούνται αυτήν.
Ακόμη και σε καθεστώς «παρανομίας», οι άτυποι ιμάμηδες θεωρούνται σημαντικά πρόσωπα και συχνά είναι οι άνθρωποι - «κλειδιά» μεταξύ της κοινότητας και της κάθε πρεσβείας.
Να θυμηθούμε πως, σύμφωνα με τον νόμο 1672/1939, για να επιτραπεί στη χώρα μας η είσοδος αλλοδαπού θρησκευτικού λειτουργού κάθε θρησκείας ή δόγματος, εκτός από την περίπτωση ελληνορθόδοξων, απαιτείται ειδική άδεια από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και από τον υπουργό Εξωτερικών.
Υπό αυτό, λοιπόν, το καθεστώς -αν και σήμερα δεν εφαρμόζεται αυστηρά ο νόμος- οι περισσότεροι μουσουλμάνοι κληρικοί έρχονται δίχως να δηλώσουν την πραγματική τους ιδιότητα.
«Η πίστη τους είναι ό,τι τους έχει απομείνει. Είναι η τελευταία τους ελπίδα», επισημαίνει ο Θ. Κούρκουλας, μέλος της κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό» και συμπληρώνει: «Το γεγονός ότι η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει καταδικάσει το συμβάν με τη βεβήλωση των προσευχών δεν δείχνει καλή θέληση».
Να επισημάνουμε ότι μπορεί οι κοινότητες των μουσουλμάνων να είναι «μοιρασμένες» στο θέμα του Κορανίου, ωστόσο, όπως παρατηρεί σε μελέτη του ο επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Κ. Τσιτσελίκης: «Στην περίπτωση των μουσουλμάνων, η κοινωνική συσπείρωση των πιστών που αναπτύσσουν νέα δίκτυα αλληλεγγύης, σε ένα νέο αλλόθρησκο περιβάλλον, συνεπικουρείται από την Ούμμα: τη θρησκευτική κοινότητα που αξιώνει την υπέρβαση των εθνικών διαφορών».
Εθνικές κοινότητες
Το νέο μεταναστευτικό Ισλάμ στη χώρα μας -όπως έχει χαρακτηριστεί- εκπροσωπείται από δεκάδες διαφορετικές κοινότητες. Σύμφωνα με τη χαρτογράφηση του Κ. Τσιτσελίκη, από το σύνολο των μεταναστών «περίπου 200.000 είναι μουσουλμάνοι, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να υπολογίσει το ποσοστό των θρησκευόμενων μουσουλμάνων μεταξύ του μισού εκατομμυρίου αλβανών μεταναστών». Για τους περισσότερους αλβανούς, το Ισλάμ παίζει από ανύπαρκτο έως δευτερεύοντα ρόλο, σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες στις οποίες αποτελεί καθοριστικό για τη συνοχή τους στοιχείο.
Μεταξύ των πολυπληθέστερων κοινοτήτων μουσουλμάνων μεταναστών είναι η πακιστανική, η αιγυπτιακή, η μπαγκλαντεσιανή, η νιγηριανή και η αλγερινή. Υπολογίσιμη θεωρείται και η παρουσία των Αφγανών.
Ορισμένες ομάδες έχουν οργανωθεί με τη μορφή εθνικών κοινοτήτων ή θρησκευτικών οργανώσεων. «Συχνά οι οργανώσεις αυτές συνεργάζονται και επικοινωνούν στη βάση της ευρύτερης ισλαμικής κοινότητας», επισημαίνει ο Κ. Τσιτσελίκης και διευκρινίζει: «Το Ισλάμ μπορεί να ενώνει υπερεθνικά ομάδες που συνιστούν μειονότητα στο κράτος προέλευσης (Ινδία, Γκάνα) ή αλλού να ταυτίζεται με την εθνική ιδεολογία κράτους (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σουδάν) ή ομάδας (Κούρδοι από Τουρκία, Ιράκ και Ιράν)».
Σύμφωνα με άλλη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από τους κοινωνικούς ανθρωπολόγους Δ. Αντωνίου και Αννα Μιχαλακέλη: «Αυτό που δυσαρεστεί τους μουσουλμάνους είναι πως οι Ελληνες δεν δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό στη θρησκεία τους και στη διαφορετική τους κουλτούρα».
Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με ένα ακόμη που προέκυψε πριν από λίγο καιρό από δημοσκόπηση της Pew Global Aptitude Project και διαπιστώνει πως στην πλειονότητά τους οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη νιώθουν πρώτα μουσουλμάνοι και μετά πολίτες, αποδεικνύει σε πόσο λάθος δρόμο κινείται η ελληνική πολιτεία.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Απο το μπλογκ Kostasxan-Ας μιλήσουμε επιτέλους

Οι αυτόκλητοι ρουφιάνοι της Σεμπρένιτσα είναι υπόλογοι για τα εγκλήματα πολέμου των ναζιστών μουτζαχεντίν

Μετά τη δημοσίευση της περιβόητης επιστολής από το Τρωκτικό την οποία αναδημοσιεύουμε φωτογραφικά, είναι επιτακτική ανάγκη να αναζητηθούν και να δικαστούν με το Ελληνικό δίκαιο όσοι αρνήθηκαν και εξακολουθούν να αρνούνται τα εγκλήματα πολέμου και τη γενοκτονία κατά των Σέρβων (πραγματικών) αμάχων. Μην τρέφετε αυταπάτες, οι κύριοι που υπογράφουν (ναζιστές τύπου Τρεμόπουλου και Ντεντέ) γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια για τη Σεμπρένιτσα. Γνωρίζουν πως δεν σκοτώθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ άμαχος, ούτε γυναίκα ούτε παιδί, αλλά μόνο ναζιστές στρατιώτες, θαυμαστές των SS προγόνων τους που τις προηγούμενες ημέρες είχαν βασανίσει, βιάσει και θάψει ζωντανές Σέρβες γυναίκες. Αυτοί η ήρωες, άξιοι σύντροφοι των Ουστάσι και του KLA όταν αντιλήφθησαν ότι έχασαν τη μάχη, πέταξαν τα ρούχα τους και έμειναν με τα εσώρουχα για να χαρακτηριστούν “άμαχοι”. Από αύριο θα αρχίσουμε την εξιστόρηση των πραγματικών εγκλημάτων πολέμου στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας μέχρι και το Κοσσυφοπέδιο. Εγκλήματα που συνεχίζονται εως σήμερα. Εγκλήματα που και ο Ελληνικός λαός τα έχει νιώσει στο πετσί του από τους Οθωμανούς, τους Κεμαλιστές, τους Ναζί και Ιταλούς Φασίστες, τον Αττίλα και πάει λέγοντας. Θα τρίψουμε στα μούτρα των επαγγελματιών ρουφιάνων τις ξεκοιλιασμένες εγκύους, τα βιασμένα και σφαγμένα
βρέφη
για να νιώσουν και λίγο κορόιδα. Για
τί μάλλον φτηνά πουλήθηκαν.


Απο το μπλογκ Ολυμπία

«Πράσινοι» στην υπηρεσία του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού!

Τα πεπραγμένα του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος

Οι διάφοροι μηχανισμοί της άρχουσας τάξης με όσα μέσα διαθέτουν στα ΜΜΕ και τα «δημοσκοπικά ασανσέρ» έχουν βαλθεί να πείσουν τους εργαζόμενους ότι το κόμμα «Οικολόγοι Πράσινοι» είναι η εναλλακτική λύση δήθεν στο φθαρμένο πολιτικό σύστημα. Τα ίδια τα προγραμματικά ντοκουμέντα των Πρασίνων αποδεικνύουν περίτρανα ότι πρόκειται για ένα κόμμα που υπηρετεί το καπιταλιστικό σύστημα, την ΕΕ του κεφαλαίου και προωθεί την κερδοφορία της πλουτοκρατίας με «πράσινες» μπίζνες για μεγαλοεπιχειρηματίες και δεν κάνει ρούπι πίσω από την προώθηση (είναι αλήθεια, με άλλη τακτική) του ιδεολογήματος της ανταγωνιστικότητας, που σημαίνει κέρδη για το κεφάλαιο, νέα βάρη για τους εργαζόμενους στο εισόδημα, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στην Υγεία, στην Παιδεία, στον Πολιτισμό και στο ίδιο το Περιβάλλον.

Οι ίδιοι οι Οικολόγοι προβάλλουν τη λεγόμενη «πράσινη απάντηση στην κρίση» και δηλώνουν ιδιαίτερα υπερήφανοι ότι αποτελούν μέλος μιας ευρύτερης πολιτικής οικογένειας, του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος. Αξίζει, όμως, να δούμε γιατί περηφανεύονται οι εγχώριοι Πράσινοι για τους συνεταίρους τους στην ΕΕ. Δε θα πάμε σε προηγούμενες δεκαετίες, όπου ξεχώρισε το παράδειγμα του Πράσινου υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ, που συνέβαλε στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία, βομβαρδίζοντας ουσιαστικά και αυτός, με το καθ' όλα ...οικολογικό απεμπλουτισμένο ουράνιο, τους λαούς αυτής της πολύπαθης χώρας και δηλητηριάζοντας το έδαφος και τον υπόγειο ορίζοντα.

Ορισμένα παραδείγματα, όπου Οικολόγοι - Πράσινοι υπουργοί συμμετέχουν σε κυβερνήσεις χωρών της ΕΕ, είναι εξίσου αποκαλυπτικά:

* Στη σύνθεση της Τσεχικής Κυβέρνησης Τοπαλάνεκ, που πρόσφατα παραιτήθηκε γιατί απώλεσε την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, συμμετείχε με το Κόμμα των Πρασίνων (αδελφάκι των Οικολόγων Πρασίνων της Ελλάδας) ο Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ, ως υπουργός Εξωτερικών. Ο κύριος αυτός Οικολόγος και Πράσινος πρωτοστάτησε με την κυβέρνηση των Συντηρητικών στην τοποθέτηση στο έδαφος της χώρας της αμερικανικής «αντιπυραυλικής ασπίδας», με το πρόσχημα δήθεν της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας» από κράτη που συγκαταλέγουν οι ιμπεριαλιστές στον «άξονα του κακού», όπως η ΛΔ Κορέας ή το Ιράν. Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση όπου συμμετείχε ο Πράσινος υπουργός στάθηκε υπέρ του Ισραήλ την περίοδο των εγκληματικών βομβαρδισμών κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα. Επίσης ο κύριος αυτός είναι υπέρμαχος του ΝΑΤΟ, που, όπως λέει, πρωταγωνιστεί στην εμπέδωση της «ελευθερίας και της ασφάλειας στο σύγχρονο κόσμο». Τέτοια κυνικότητα, όταν το ΝΑΤΟ έχει ματοκυλίσει ολόκληρους λαούς και χώρες και συνεχίζει να το κάνει στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Εκεί, στις «απελευθερωτικές» επιχειρήσεις, συμμετέχουν και Τσέχοι στρατιωτικοί. Ταυτόχρονα, σε αυτή τη χώρα, οι Πράσινοι συνέβαλαν στην απαγόρευση της Κομμουνιστικής Ενωσης Νεολαίας Τσεχίας και στο κυνήγι μαγισσών που συνεχίζεται ενάντια στους κομμουνιστές και όσους υπερασπίζονται τη σοσιαλιστική οικοδόμηση στην Τσεχοσλοβακία. Επίσης συμμετείχαν από το ίδιο κόμμα οι υπουργοί Παιδείας Ολντρζεϊ Λίσκα (πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια διαστρέβλωσης της Ιστορίας) και ο υπουργός Περιβάλλοντος Μάρτικ Μπούρσικ, πρόεδρος του κόμματος. Σήμερα, οι Πράσινοι έχουν επίσης στην υπηρεσιακή κυβέρνηση τον υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μειονοτήτων, Μίχαελ Κότσαμπ, γνωστό αντικομμουνιστή. Να τους χαίρονται οι κ.κ. Τρεμόπουλοι, της «οικολογίας» στην Ελλάδα.
* Στη Λετονία, υπουργός Περιβάλλοντος είναι ο Πράσινος Ρέιμομντς Βεχόνις, που είναι επίσης συνυπεύθυνος για την απαγόρευση εκεί του ΚΚ, την απαγόρευση των κομμουνιστικών συμβόλων. Εκεί, ο κύριος Οικολόγος μαζί με τον άλλο συρφερτό έχουν ευθύνη για τον προκλητικό διαχωρισμό του λετονικού λαού σε πολίτες και μη πολίτες αυτούς που είναι ρωσόφωνοι. Επίσης, είναι υπέρμαχος για την αναστήλωση των ναζιστών και των συνεργατών τους, λεγεώνων των Ες-Ες, που σηκώνουν κεφάλι και μιλάνε για τη «σοβιετική κατοχή».
* Στη Φινλανδία, Πράσινη είναι η υπουργός Εργασίας Ταρία Κρόνμπεργκ, που συμβάλλει στο «τάισμα» της πολυεθνικής ΝΟΚΙΑ με επιδοτήσεις, την ίδια στιγμή που χιλιάδες εργαζόμενοι στέλνονται στην ανεργία.
* Στη δε Ιρλαδία, οι Πράσινοι έχουν τρεις υπουργούς (Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης - Διατροφής), που φρόντισαν για την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου που εξέθρεψε το λεγόμενο «κέλτικο τίγρη». Είναι οι ίδιοι υπουργοί που συμμετέχουν στην ιρλανδική κυβέρνηση, που ωμά εκβιάζει και τρομοκρατεί τον ιρλανδικό λαό να πει «ναι» με το ζόρι σε νέο δημοψήφισμα τον ερχόμενο Οκτώβρη που σύρεται ο ιρλανδικός λαός, για να επικυρώσει την ευρωσυνθήκη που ένα χρόνο πριν απέρριψε με ηχηρότατο τρόπο.

Πρωτοστατούν στον αντικομμουνισμό - στήριξαν το ψήφισμα εξίσωσης ναζισμού - σοσιαλισμού στο Ευρωκοινοβούλιο

Επίσης δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι στο κατάπτυστο αντικομμουνιστικό ψήφισμα, όπου επιχειρείται η ταύτιση του φασισμού με τον κομμουνισμό και των ναζιστικών φασιστικών καθεστώτων με τις σοσιαλιστικές χώρες και εγκρίθηκε στις 2/4/09 απο την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρωτοστάτησε το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα μαζί με τις πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), των Φιλελευθέρων (ALDE), της Ενωσης για την Ευρώπη των Εθνών (UEN) και των Σοσιαλιστών (PSE), με 553 ψήφους υπέρ, 44 κατά και 33 αποχές. Ετσι θεσμοποιείται στην ΕΕ ο αντικομμουνισμός και κλιμακώνεται η αντικομμουνιστική εκστρατεία που ξεκίνησε με το σχετικό Μνημόνιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, το Γενάρη του 2006. Δηλαδή, τα θεσμικά όργανα της Ενωσης, η ίδια η ΕΕ ως ιμπεριαλιστικός οργανισμός εμπλέκονται άμεσα στη χυδαία αντικομμουνιστική εκστρατεία, στην παραχάραξη και το ξαναγράψιμο της Ιστορίας με βάση τα σημερινά συμφέροντα του κεφαλαίου, με στόχο, εν μέσω της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης και ενόψει ευρωεκλογών, το χτύπημα της κομμουνιστικής ιδεολογίας και της συνείδησης της νέας γενιάς. Σε αυτήν την άθλια επίθεση συμμετέχουν και οι Πράσινοι.

Αυτά είναι μερικά μόνον από τα πεπραγμένα των Ευρωπαίων Πρασίνων, συνεταίρων των Οικολόγων - Πρασίνων της Ελλάδας. Και είναι ουσιαστικοί λόγοι για να μη χαραμίσουν οι λαϊκοί άνθρωποι την ψήφο τους στις 7 Ιούνη, σε ένα ακόμα χρήσιμο για το σύστημα ανάχωμα στη ριζοσπαστικοποίηση και τη λαϊκή αντεπίθεση, που μόνο με υπερψήφιση του ΚΚΕ μπορεί να προχωρήσει.

Πηγή:
rizospastis

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Αυτοί είναι οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των Μουσουλμάνων

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Πέμπτη 28 Μαίου ώρα 6 το απόγευμα από την Βικτώρια (Βίλα Αμαλίας) 150 "μπάτσοι" της Νέας Τάξης ξεκινούν για να πραγματοποιήσουν ''δημοκρατική'' διαμαρτυρία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Είναι πάνοπλοι με έχουν μαζί τους λοστούς, κράνη ακόμα και αλυσοπρίονο. Καταφτάνουν στην πλατεία και αφού τραμπουκίζουν και απειλούν όποιον βρεθεί μπροστά τους, κόβουν με το αλυσοπρίονο και κλέβουν την πόρτα της παιδικής χαράς κολούν αφίσες και φωνάζουν. Οι ίδιοι οι οποίοι δηλώνουν άθεοι και ενάντια σε όποιον πιστεύει βεβηλώνουν την εκκλησία με συνθήματα όπως : 1946 - 1949 όλα ξανα - σοφότεροι αντιφασίστες!!!, πατριώτες γουρούνια πίσω στις τρύπες σας (πάνω σε κάδο ανακύκλωσης για να μην ξεχνούν τις οικολογικές ευαισθησίες τους), τάξη εναντίον τάξης (Ά Δημοτικού vs B' Δημοτικού), ντόπιοι και ξένοι εργάτες ενωμένοι, αλληλεγγύη στους μετανάστες ενώ γράφουν ακόμα και πάνω στο εκλογικό περίπτερο του Κ.Κ.Ε. Οι ίδιοι άνθρωποι που προχτές υποκίνησαν την πορεία των λαθρομεταναστών στην Αθήνα και στα παράθυρα των καναλιών μας έλεγαν για το δικαίωμα των μουσουλμάνων στην πίστη τους είναι αυτοί που προέβησαν στην βεβήλωση του ναού. Είναι οι ίδιοι που χαρακτηρίζουν την κίνηση των εκει κατοίκων ρατσιστική επειδή δεν αντέχουν άλλο τους μετανάστες που είναι ανοιχτή πληγή στην ευρύτερη περιοχή είναι οι ιδιοι που χαρακτηρίζουν φασιστική την αυτοάμυνα των κατοίκων απέναντι στους εγκληματίες λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι γνήσιοι απόγονοι φασιστών νεοταξιτών καταπατούν κάθε δικαίωμα των ΕΛΛΗΝΩΝ. Η Νέα Τάξη έχει χάσει τον έλεγχο πλέον και κινεί τα γεγονότα 3 φορές πιο γρήγορα αδιαφορόντας για καταστάσεις και αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν. ΕΛΛΗΝΕΣ ψηλά το κεφαλι ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΗΜΑΡ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Απο το μπλογκ Έγερσις

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για την λαθρομετανάστευση και για τον υπονομευτικό ρόλο που παίζει στην αποδόμηση του έθνους-κράτους. Όλοι συμφωνούν ότι η λαθρομετανάστευση αποδομεί το έθνος. Αυτοί που είναι υπέρ της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών ξέρουν ότι αυτός είναι ο ρόλος της λαθρομετανάστευσης και για αυτό το λόγο ακριβώς την προωθούν. Το ξέρουν και το έχουν δηλώσει επανειλημμένα στα άρθρα τους.



Αυτό το οποίο αποσιωπάτε συστηματικά είναι το ποιος συντονίζει την λαθρομετανάστευση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποσιωπείται συστηματικά ο ρόλος των δεκάδων χιλιάδων τεκτονικών στοών. Αποσιωπάται από τους ίδιους τους τέκτονες ποιος συντονίζει όλες αυτές τις χιλιάδες τεκτονικές στοές. Πηγαίνοντας έτσι όλο και πιο πίσω καταλήγουμε σε μια μικρή ομάδα 10-20 ατόμων, που είναι η κρυφή ηγεσία της ανθρωπότητας.

Πολλοί συγγραφείς ισχυρίζονται ότι αυτή η μικρή ομάδα είναι «διαφοροποιημένη». Έχουν εκμεταλλευτεί τις απόκρυφες γνώσεις των αρχαίων μυστών.
Για αυτό και η ιστορία τους και η δράση τους έχει πολλά αινίγματα.

Αυτή λοιπόν η κρυφή ηγεσία προσπαθεί να ομογενοποιήσει όλη την ανθρωπότητα. Αυτή η προσπάθεια διαρκεί χιλιάδες χρόνια. Καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες, για να συγκαλύπτουν τη δράση τους, ώστε ο ερευνητής να μην μπορεί να συνδέσει τα κομμάτια του «παζλ». Αυτές τις ημέρες όλοι ασχολούνται και κάνουν πορείες, για τους «καραγκιόζηδες» που συμμετέχουν στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Όχι κύριοι.
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι παρά μια μάσκα. Μια μάσκα της κρυφής ολιγομελής παγκόσμιας ηγεσίας. Την μισό-προβάλλουν για να απασχολούν τα «εναλλακτικά» μέσα πληροφόρησης, διότι τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ασχολούνται καθόλου.
Ψάξετε να βρείτε ποιοι προώθησαν τις ινδουιστικές και βουδιστικές οργανώσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική 40 χρόνια πριν. Τώρα η γενιά που μεγάλωσε με τους «Χάρε Κρίζνα», βρίσκονται σε καίρια πόστα σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.

Είναι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες που στα νιάτα τους έτρεχαν στις οργανώσεις των ινδουιστών γιόγκηδων-πράκτορες μισθωμένοι οι περισσότεροι, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με αυτούς τους «κυρίους» από την Ινδία.

Τελικά υπήρχε και υπάρχει ένα ιερατείο, που ελέγχει την οικονομία και την πολιτική.

Επιλέξαμε να σας πούμε δύο λόγια για μια αρχαία φυλή, που ονομάζονται Κασσίτες ή Κασσαίοι, για να δείτε το ρόλο της λαθρομετανάστευσης 2000 χρόνια πριν το Χριστό και το ότι η λαθρομετανάστευση ελέγχεται από ιερατεία.

Οι Κασσίτες λοιπόν ήταν μια Ελαμίτικη φυλή που κατοικούσε στην Σουσιανή (Κεντρική Ασία).
Για πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κατακτήσουν την Βαβυλώνα με πολέμους. Απέτυχαν όλες οι προσπάθειές τους. Τι έκαναν;
Άρχισαν να εισδύουν στην Βαβυλώνα λίγοι-λίγοι ως

εργάτες. Απλοί καθημερινοί εργάτες. Αθώοι. Είχαν

όμως ένα κρυφό στόχο και υπήρχε και μια κρυφή

ιερατική ηγεσία που τους κατεύθυνε.


Έτσι μέσα σε διάστημα 300 ετών και ενώ είχαν περάσει 9-10 γενεές, δεν ενσωματώθηκαν με τους κατοίκους της Βαβυλώνας. Η κρυφή ηγεσία τους φρόντιζε να τους το θυμίζει και να τους κρατά σε εγρήγορση. Έτσι το 1791 π.Χ, κατάφεραν να καταλάβουν την εξουσία της Βαβυλώνας και ίδρυσαν δική τους δυναστεία, η οποία κράτησε 576 χρόνια.
Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός, για να αντιληφθείς ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται μια κρυφή ηγεσία. Και αφήστε τους επίσημους ιστορικούς να μιλούν για «προϊστορικούς» και «νεολιθικούς» ανθρώπους. Πολιτισμοί οι οποίοι μπορούν να κρατούν την πειθαρχία τους για 300 χρόνια και να επιτυγχάνουν τέτοιους στόχους δείχνουν την ύπαρξη ΦΥΛΗΣ και ΕΘΝΟΥΣ. Και αλλοίμονο στους αφελείς, που πιστεύουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι αθώοι, πεινασμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν και τέτοιοι.
Δεν πολεμάμε αυτούς. Πολεμάμε αυτά τα κρυφά «ιερατεία», τα οποία έχουν κατορθώσει τέτοια γεγονότα σαν αυτό που αναφέραμε, να έχουν αφαιρεθεί από όλα τα πανεπιστημιακά βιβλία και τις εγκυκλοπαίδειες.

Ας ελπίσουμε ότι οι «Βαβυλώνιοι» το 2009, θα ξυπνήσουν έγκαιρα!!!

(Δεν βάζουμε πηγές γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρείτε πηγή για τους Κασσίτες).

Απο το μπλογκ Αντιπληροφόρηση

Η κυβέρνηση Ομπάμα στο έλεος φασιστικών επιρροών


  • Παίζεται η μοίρα όλων των εθνών
Ναζιστές πίσω από την παρούσα πολιτική Υγείας και Οικολογίας των ΗΠΑ
  • Ο Αδόλφος Χίτλερ σε μοντέρνα έκδοση
  • Η WWF και τα ναζιστικά αφεντικά της παίζουν με την τύχη της ανθρωπότητας
  • Η διάλυση των κυρίαρχων κρατών από την "αυτοκρατορική" Ευρωπαϊκή Ένωση
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Δράσε τώρα!


OBAMA'S 'POUND OF FLESH'!

του Lyndon H. LaRouche, Jr
μετάφραση επεξεργασία Βίκυ Χρυσού

24 Μαΐου 2009

Από τη στιγμή της επίσκεψής του για να αγκαλιάσει την μικρή κακοήθη Βασίλισσα στο Λονδίνο, ο Πρόεδρος Barack Obama δεν προσποιείται πλέον πως είναι το πρόσωπο που φαινόταν να είναι, για το σύντομο διάστημα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου, αρχικού "μήνα του μέλιτος" της προεδρίας του.

Σε ένα ορισμένο βαθμό, μπορώ να θέσω υπόψη ορισμένα ακριβή στοιχεία που αφορούν την τρέχουσα συμπεριφορά του, τόσο ως προς το χαρακτήρα του, όσο και ως προς τα φρικαλέα αποτελέσματα που απειλούν τον κόσμο σήμερα, αν αυτό το σχέδιο συνεχιστεί ΧΩΡΙΣ άμεση σαρωτική αντιστροφή κάθε πολιτικής που έχει υποβάλει από το λατρευτικό προσκύνημα στο ιερό του αυτοκρατορικού Buckingham Palace.

Η πραγματική ιστορία αφορά τρομερά πράγματα που θα αναλάβουν τα ηνία του κόσμου, πράγματα που ίσως να συμβούν πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσατε να πείτε "Αδόλφος Χίτλερ", εάν δεν γίνουν πολύ σύντομα ορισμένες πολύ συγκεκριμένες και πολύ ριζικές αλλαγές που προτείνω.

Υπό τις παρούσες αυτές συνθήκες, καθώς πρέπει να τολμήσω να πω την αλήθεια γι' αυτό το θέμα, άσχετα με τις συνέπειες, έχω μία φοβερή, σχετικά μοναδική ηθική ευθύνη να σας πω τα ακόλουθα:

Όπως είχα προειδοποιήσει, κατά τη διεθνή μου εκπομπή στο Web στις 25 Ιουλίου 2007, ο πλανήτης ολόκληρος έχει αγκαλιαστεί από μια αδιάκοπη διαδικασία παγκόσμιας, γενικής, φυσικής και οικονομικής κατάρρευσης και κρίσης, -όπως ακριβώς είχα προειδοποιήσει τότε. Δεν είχα απλά προειδοποίησει, αλλά είχα επίσης προσδιορίσει τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται για να αποτραπεί μία επιτάχυνση της διαδικασίας γενικής οικονομικής κατάρρευσης και κρίσης.

Αυτοί που γνωρίζουν τα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας από το θάνατο του Προέδρου Franklin Roosevelt και εδώ, θα θυμούνται ότι
  • η πρώτη μου πρόβλεψη, η οποία προειδοποιούσε στα μέσα του 1956, για μια σοβαρή ύφεση που αναμενόταν να επέλθει το χρονικό διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου-Μαρτίου 1957, ακολουθήθηκε από μια γενική προειδοποίηση στο διάστημα μεταξύ 1959-60, που αναφερόταν στην ενδεχόμενη διολίσθηση σε μια κατάρρευση του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών που θα άρχιζε το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 1960.
Θα θυμούνται επίσης την πρόβλεψη
  • της ύφεσης του Οκτωβρίου 1987,
  • της αλλοίωσης της "οικονομικής κατολίσθησης" που θα εξυπηρετούσε την εκστρατεία επανεκλογής του Προέδρου George HW Μπους .
  • μιας κατάρρευσης του συστήματος που θα χτυπούσε περίπου στην αλλαγή της χιλιετίας, μεταξύ 1999-2001.
  • Και την πρόβλεψη μου για μεγάλη τρομοκρατική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ, στις 3 Ιανουαρίου του 2001, που αναμενόταν εντός εκείνου του έτους. Και ούτω καθεξής.
Κάθε πρόβλεψη που έχω κάνει κατά το διάστημα μεταξύ 1956-2007, έχει επιβεβαιωθεί μέσα στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος που αναφερόταν στην συγκεκριμένη πρόβλεψη.

Αξίζει να σημειωθεί και έχει τη μεγαλύτερη ίσως σημασία σχετικά με όσα λέω στην παρούσα έκθεση, πως ο λόγος της μοναδικής επιτυχίας μου ως "προβλέπων", δεν βρίσκεται στη δική μου πιθανή ιδιοφυΐα, αλλά στην ανικανότητα των αντιπάλων μου.

Γνωρίζω ότι οι στατιστικές προβλέψεις μονεταριστών αποτελούν ένα επάγγελμα που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να θέλγει σαν δόλωμα (θέλγητρο) τους ανίκανους στη δική τους περιφρόνηση. Οι προβλέψεις μου βασιζόταν στο ρόλο των επιλογών της πολιτικής για να προσεγγίσουν τις καταστροφές και κατατροπώνουν τις φήμες των υπέρμαχων των στατιστικών προβλέψεων. Βρέχει πολιτικές, και όχι στατιστικές, που φέρνουν την πιο αξιοσημείωτη οικονομική καταστροφή της σύγχρονης ιστορίας.

Από τότε, πέρα από κάθε δικαίωμα υγιούς ανθρωπινής αμφιβολίας, έχει αποδειχθεί πως όλοι μου οι υποτιθέμενοι αντίπαλοι μεταξύ των οποίων κατά τ' άλλα έξυπνοι και επαρκώς μορφωμένοι, οι οποίοι είχαν αντίθετη γνώμη, κάνουν αποδεδειγμένα τρομερό λάθος.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε κανείς να πιστέψει πως ο πρόεδρος Barack Obama θα ήταν αρκετά ευφυής και έξυπνος, ώστε να αποφύγει να έρθει σε σύγκρουση με προειδοποιήσεις μου. Ως Πρόεδρος μέχρι σήμερα, έχει σαφώς αποτύχει στον συγκεκριμένο λογαριασμό. Εαν απεχθάνεται ό, τι έχω πει, και δεν αμφιβάλλω ότι το κάνει, δεν έχει να κατηγορήσει κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό του.

Αυτή η πλοκή, αυτό το μοτίβο αποτυχιών ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, δεν είναι μόνο δική μας υπόθεση, εντός των ΗΠΑ, από το θάνατο του Προέδρου Franklin D. Roosevelt και μετά. Σε παγκόσμιο επίπεδο έχει πλέον αναδειχθεί και πάλι ένα μοτίβο ανόητης συμπεριφοράς από τον Πρόεδρο Barack Obama και την κυβέρνησή του: τα παρόντα ρεύματα κακής συμπεριφοράς περνούν μέσα από τον τρόπο εφαρμογής της υγειονομικής περίθαλψης και άλλων ειδικών μορφών τρέχουσας οικονομικής συμπεριφοράς, όπως αυτή διενεργείται από τον Peter Orszag, τον Larry Summers και τον Ezekiel Emanuel. Ενέργειες που η δίκη της Νυρεμβέργης -των Ναζί- είχε καταδικάσει ως "εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας."

Αυτό που μόλις είπα, δεν είναι ένα θέμα που χρειάζεται ταξινόμηση είτε ως θεμιτό ή αθέμιτο σχόλιο. Είναι η μόνη κρίση που βρίσκεται, τόσο μέσα στη σφαίρα της αλήθειας, της λογικής και της ευπρέπειας και επίσης είναι και η μόνη υγιής άποψη αυτών που έχουν την λογική, την ευφυΐα, την αντίληψη, τα κότσια αλλά και την ειλικρίνεια να δηλώσουν τα πράγματα ως έχουν.

Γεγονός είναι, ότι με την εκλογή του Obama ως Προέδρου, εμείς, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, έχουμε εξαπατηθεί από την πιο ακριβοπληρωμένη, αγορασμένη και πληρωμένη εκλογή Προέδρου στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία. Σε ένα μεγάλο βαθμό, έχει αποδειχθεί ότι ήταν
"η καλύτερη Προεδρία που θα μπορούσε να αγοράσει ο συνδυασμός του διεθνούς μαύρου χρήματος από ναρκωτικά, όπως αυτά του διεθνούς προωθητή του ντοπαρίσματος George Soros, και από το διεθνές χρηματοπιστωτικό συγγενολόι απατεώνων."
Το πιο ευγενικό πράγμα που θα μπορούσε να ειπωθεί σήμερα για τις πολιτικές επιλογές που εγκρίνει ο Πρόεδρος Obama, είναι πως δεν είναι μόνο διαβολικές ως προς τις φασιστικές προθέσεις που εκφράζουν στην πράξη, αλλά πως πρόκειται για αξιοσημείωτες περιπτώσεις που ουσιαστικά αποτελούν ακριβή αντίγραφα της πολιτικής του Αδόλφου Χίτλερ, όπως είναι π.χ. η περίπτωση της τρέχουσας υγειονομικής περίθαλψης και της λεγόμενης "οικολογικής πολιτικής": αν και μπορεί να θεωρηθούν ως ειλικρινή λάθη κλινικά παραφρόνων.

Κάτι άλλο που πρέπει να ειπωθεί στο θέμα αυτό, είναι πως προφανώς -ο Ομπάμα- έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από την τρέχουσα επιλογή των ψυχολόγων "συμπεριφοράς" του ("behavioral" psychologists). Δίχως την αφαίρεση της επίδρασης αυτών των brainwashers και των φασιστών οικονομικών συνεργών, δεν υπάρχει ελπίδα για μας στις ΗΠΑ και για τον κόσμο γενικότερα κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος, εκτός αν οι τρέχουσες πολιτικές της κυβέρνησης Obama αλλάξουν, κατά τον τρόπο τον οποίο έχω αναφέρει, πολύ πρόσφατα.

Η δική σας αντίδραση στην προειδοποίηση μου συνεπώς, γίνεται η επιλογή σας για την προσωπική σας μοίρα. Ξυπνήστε! Πριν είναι, σύντομα, πολύ αργά.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Πρόεδρος έχει παραδεχθεί το γεγονός αυτό, έστω και μόνο έμμεσα, στον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να δικαιολογήσει την τρέχουσα συμπεριφορά του. Πρέπει να τονίσω το γεγονός της υιοθέτησης μιας πολιτικής στο θέμα της υγείας, αντίγραφο-καρμπόν αυτής του Αδόλφου Χίτλερ, στις 1 Σεπτεμβρίου 1939, που αργότερα είχε κριθεί ως γενοκτονία.

Έτσι, από τα πολλά χρήματα που είχαν σταλεί στους υπονόμους του Λονδίνου και της Wall Street, ως εγγύηση για τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς απατεώνες, δεν υπάρχει πλέον σχεδόν τίποτα, δεν έχει απομείνει τίποτε, όπως δήλωσε ο Obama, ούτε για την ανάπτυξη της παραγωγής, ούτε για την υγειονομική περίθαλψη.

Αντί να επιβάλει αύξηση των ποσοστών θανάτων στον πληθυσμό των ΗΠΑ, θα έπρεπε να είχε ακυρώσει τις εγγυήσεις για τις δόλιες αξιώσεις των μεγαλύτερων χρηματοοικονομικών απατεώνων του πλανήτη, βάζοντας το σύστημα σε θέση πτώχευσης-αναδιοργάνωσης. Θα έπρεπε να είχε αποφασίσει να αυξήσει την παραγωγικότητα της εθνικής οικονομίας, αντί να επιλέξει το Ναυάγιο μιας θεοπάλαβης, υπέρ της γενοκτονίας, νεο-μαλθουσιανής καταστροφής. Η πολιτική πρακτική του μέχρι σήμερα αποτελεί τη "Θυσία του μωρού για χάρη των πολύ, πολύ, βρόμικων απόνερων του οικονομικού λουτρού"!

Οι προφάσεις που επικαλέστηκε για την αμαρτωλή λεηλασία των ταμείων για να παχύνουν οι απατεώνες, αυτός ο σημερινός Πρόεδρος μας άφησαν με το γεγονός, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιβίωση των ΗΠΑ, έστω και σχεδόν δύο χρόνια αργότερα από τις 25 Ιουλίου 2007, είναι η αντιστροφή της εγγενούς δόλιας "bail out" (εγγύησης) της Wall Street και του Λονδίνου θέτοντας το σύστημα σε πτώχευση-αναδιοργάνωση, όπως αυτό ορίζεται στην τότε τοποθέτηση μου.

Κατά την επιλογή ανάμεσα στο να εξυπηρετήσει τους απατεώνες ή τους ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Πρόεδρος Obama επέλεξε την πλευρά των απατεώνων που συνέβαλαν τόσο πολύ στην αγορά της παρούσας, λιγότερο από το άνευ αξίας, Προεδρίας του.

Η μόνη ελπίδα για την Προεδρία του τώρα, είναι να προδώσει τους απατεώνες που του αγόρασαν την εκλογή του. Πρέπει να το κάνει αυτό για να εξυπηρετήσει τους πολίτες των ΗΠΑ, τα άτομα που τον εμπιστεύτηκαν και είναι σήμερα προδομένα και για τα οποία πήρε το βαρύ όρκο του αξιώματος του.

Η προειδοποίηση μου δεν αποτελεί μια απλή περιγραφή ενός πιθανού αποτελέσματος της σημερινής κυβέρνησης. Περιγράφει τον χαρακτήρα που έχει ήδη σχηματίσει η δημόσια διοίκηση καθώς και την τελική αυτοκαταστροφή της. Αυτό το φρικτό πεπρωμένο του τώρα δεν θα μπορούσε να αλλάξει, αν δεν απαλλαγούμε από τις δεσπόζουσες σήμερα επιρροές εντός της κυβέρνησης Ομπάμα.

Αν δεν απαλλαγούμε, μεταξύ άλλων από την επιρροή του Larry Summers και των "Behaviorist" απατεώνων, οι οποίοι αγόρασαν τη συνείδηση αυτού του Προέδρου σε μια τέτοια υψηλή τιμή. Μόνο αν ο πρόεδρος πετάξει έξω τον Summers και τους ναζιστό-Behaviorists όπως τον Peter Orszag, et al., θα μπορεί το δυναμικό των υπόλοιπων στοιχείων της σημερινής κυβέρνησης να παίξει κυρίαρχο ρόλο για μια επιλογή πιο χαρούμενης κατεύθυνσης.


Οι Αρχές μου σε αυτό το θέμα

Μόνο αν η έγκριση των πολιτικών που έχω καθορίσει, κατά τη διεθνή εκπομπή μου στο Web στις 25 Ιουλίου 2007 αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου τις τρέχουσες πολιτικές του Κογκρέσου και της προεδρίας των ΗΠΑ από το Labor Day το 2007, θα υπάρχει ελπίδα πρόβλεψης επιβίωσης του πολιτισμού του πλανήτη κατά τη διάρκεια της ζωής των σημερινών γενεών.

Δεν έχω κερδίσει μόνο το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση και αρμοδιότητα, ως προβλέπων, να μιλώ χωρίς φόβο για οποιαδήποτε κακή κριτική στα όσα λέω. Με κίνδυνο να χάσω παραλίγο τη ζωή μου ή με την υπαγωγή μου σε τραγικά βασανιστήρια επειδή μιλώ όπως μιλώ, έχω ήδη κάνει πολλά περισσότερα από το να πληρώσω τα πολιτικά τέλη για το δικαίωμα να μιλώ όπως μιλώ και κάθε σώφρων άτομο στους κύκλους των μονίμων οργάνων της κυβέρνησης ξέρει ότι αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός.

Όποιος γνωρίζει και είναι πρόθυμος να αναγνωρίσει την απάτη που έχει στηθεί, επισήμως από τα συνήθη μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και με άλλους τρόπους, εναντίον μου και εναντίον των συνεργατών μου, κατά την πρόσφατη περίοδο σχεδόν τριών δεκαετιών, πρέπει να γνωρίζει πως πρόκειται για πραγματική υπόθεση.

Πρώτα από όλα, αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να ακυρώσει το σύνολο της τρέχουσας πολιτικής και του προγράμματος του σημερινού Προέδρου όπως και αυτό του άμεσου προκάτοχου του, αμέσως. Αυτός -ο πρόεδρος Ομπάμα- δεν πρέπει να ξοδέψει ούτε ένα χρόνο επιπλέον για να συνεχίσει την παρούσα εξέλιξη των "προσπαθειών" που θα καταστρέψουν το έθνος μας και τον πολιτισμό γενικότερα.

Η αλλαγή πρέπει να έρθει ξαφνικά και τώρα
. Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε καμία από τις τρέχουσες οικονομικές πολιτικές. Δεν έχουμε τίποτα, πραγματικά τίποτε, να διακινδυνεύσουμε με όποια δαπάνη μπορεί να είναι απαραίτητη στην προσπάθεια να τον παρακινήσουμε να τροποποιήσει τη συμπεριφορά του. Η Ανθρωπότητα στο σύνολό της θα μπορούσε να μόνο κερδίσει από το σύνολο όσων ή ίδια η ανθρωπότητα δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να χάσει.

Θα με ρωτήσεις: "Θα είναι πρόθυμος;"

Θα είναι αν οι πολίτες και οι φορείς των Ηνωμένων Πολιτειών αποφασίσουν να μην του δώσουν άλλη επιλογή. Η μοίρα όλων των εθνών του κόσμου, τώρα κολλάει στην σχετικά άμεση έναρξη μιας τέτοιας δράσης, ώστε γρήγορα και ξαφνικά να αλλάξουν τη συμπεριφορά του Προέδρου των ΗΠΑ τώρα, για τον ίδιο λόγο που δεν θα ήθελες η αδελφή σου να καταλήξει στο φούρνο φυσικού αερίου κάποιου.

Τότε στο παρελθόν υπήρξαν εγγυήσεις ότι, "Δεν μπορεί να συμβεί", αλλά συνέβη. Τώρα κατηγορούμε τον Χίτλερ και έχουμε δίκιο, όμως, θα έπρεπε επίσης να έχουμε ασχοληθεί με τη δύναμη που δημιούργησε το καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ, που και είναι η ίδια: αυτή της βρετανικής μοναρχίας του Πρίγκιπα Φίλιππου της World Wildlife Fund (WWF) σήμερα, μια μοναρχία που εμείς των ΗΠΑ είχαμε αργότερα "διασώσει" ως αντίτιμο για την τότε απαλλαγή του κόσμου από το δημιούργημα της Βρετανίας, τον Αδόλφο Χίτλερ.

Όποιες και αν είναι οι διαφορές μεταξύ Barack Obama και Αδόλφου Χίτλερ, τίποτα δεν διαφέρει ουσιαστικά μεταξύ των κοινωνικών πολιτικών που πλάσματα όπως οι Larry Summers και Peter Orszag καθοδήγησαν τον Πρόεδρο Barack Obama ως τώρα και τις προθέσεις και τα αποτελέσματα του καθεστώτος του Αδόλφου Χίτλερ, τότε.

Αυτή τη φορά, δεν θα είναι μόνο οι Εβραίοι της Ευρώπης, οι Ούγγροι, οι Πολωνοί, οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι, η γήρανση και η ασθένεια γενικά, που υπήρξαν θύματα υποδειγματικά τερατωδών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, αλλά και ο Αμερικανός (και όχι μόνο...) γείτονας σου με ελαφρύ πυρετό ή μια ιάσιμη ασθένεια στη διπλανή πόρτα.

Οι προσωπικές πολιτικές του Obama είναι εκ προθέσεως υπέρ της γενοκτονίας με βάση το ίδιο πρότυπο που επικρατούσε την περίοδο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Εξάλλου, η γενοκτονία και η δουλεία είναι κύρια χαρακτηριστικά της βρετανικής αυτοκρατορίας, καθώς αυτά επικρατούν ακόμη και σήμερα τόσο στην ήπειρο της Αφρικής όσο και στα αραβικά θύματα του λονδρέζικου προγράμματος εμπορίας πετρελαιοειδών Sykes-Picot στην Νοτιοδυτική Ασία.

Σε ορισμένες εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, έχω καταδείξει με βάση την ιστορία, η οποία παρέχει πληροφορίες για τη φύση και την προέλευση του παρόντος αναπτυσσόμενου συστήματος της ολιγαρχικής-χρηματοδότησης της αυτοκρατορικής -βασιλείας ευρέως γνωστή ως "η Βρετανική Αυτοκρατορία". Αυτοκρατορία γνωστή, που στην πραγματικότητα, ανάλογα με την ειδική μορφή της συνέχισε να υπάρχει με βάση τον Βενετικό κανόνα ολιγαρχικού χρηματοδότη, και που στην τρέχουσα μορφή της βασίζεται στην κληρονομιά που άφησε ο Βενετός οικονομολόγος Paolo Sarpi ως σύστημα αυτοκρατορικού φιλελευθερισμού (imperial Liberalism).

Το μόνο φάρμακο για τον κίνδυνο που απειλεί άμεσα τον πλανήτη άμεσα, είναι το αμερικανικό πολιτικό-οικονομικό σύστημα, που συνδέεται με έννοιες του πιστωτικού συστήματος, και όχι τα πάντα εγγενώς ιμπεριαλιστικά μονεταριστικά συστήματα. Μόνον η κοινή δράση από μια συνεργασία των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνα και της Ινδίας, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σώμα απαραίτητων ενεργειών για τη διάσωση του πλανήτη από την κάθοδο στην κόλαση που πραγματοποιείται τώρα.

Δυστυχώς, τα έθνη της ηπειρωτικής Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης δεν είναι ελεύθερα, αυτή τη στιγμή, για να συμμετάσχουν στην ίδρυση ενός νέου παγκόσμιου-πιστωτικού συστήματος, που να συνδέεται αντίστοιχα με κυρίαρχα έθνη-κράτη.

Για την ώρα, το τελευταίο ίχνος της πραγματικής κυριαρχίας των εθνών μεταξύ της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης πήρε τον κατήφορο για την αυτοκρατορική κόλαση που είχε κατασκευαστεί με τις πρωτοβουλίες της πρωθυπουργού της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ και τους ηγετικούς συνεργούς της: τον Πρόεδρο των ΗΠΑ George HW Μπους και τον αντι-γάλλο Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν.

Μόνο με τη διάλυση της συμφωνίας που υπέγραψαν εναντίων της Γερμανίας και άλλων χωρών της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής ευρωπαϊκής ηπείρου (της Ε.Ε) θα μπορούσε, στη συνέχεια κάθε κράτος ανάμεσα σε αυτά να ελευθερωθεί για να συνεχίσει την κυριαρχία του πάνω από στις εξωτερικές και εσωτερικές του υποθέσεις.

Στην πραγματικότητα, ενώ πολλά ανόητα άτομα, μεταξύ των οποίων πολλοί άνθρωποι με πολύ υψηλές θέσεις, μιλούν απαξιωτικά για τις ΗΠΑ, λέγοντας πως έχουν αναλάβει τον πρώην αυτοκρατορικό ρόλο του αγγλο-ολλανδικού-Φιλελευθέρου μονεταριστικού συστήματος, ενώ γεγονός είναι ότι το μόνο αυτοκρατορικό συστήματα στον πλανήτη τώρα, είναι το κέντρο του Λονδίνου, το ιμπεριαλιστικό σύστημα του μονεταρισμού γνωστό ως δόγμα και πρακτική του "ελεύθερου εμπορίου" ("free trade").

Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές συστημάτων. Ένα σύστημα από σεβαστά απόλυτα κυρίαρχα έθνη-κράτη. Το άλλο, ο εχθρός του κυρίαρχου έθνους-κράτους, που είναι γνωστός ως μονεταρισμός ή ελεύθερο εμπόριο. Η αυτοκρατορική-ιμπεριαλιστική εξουσία πρέπει να καταστραφεί, εφόσον υπάρχει έθνος που επιθυμεί να γίνει κυρίαρχο και πάλι, είναι η κατάργηση του μονεταρισμού σε οποιαδήποτε μορφή.

Μονεταρισμός σημαίνει την ύπαρξη ενός συστήματος χρηματικών αξιών, το οποίο είναι ανεξάρτητο από την εθνική κυριαρχία και συνεπώς η αυτοκρατορική-ιμπεριαλιστική εξουσία είναι αυτή στην οποία υπόκεινται όλα τα έθνη που αποδέχονται το μονεταρισμό και μετατρέπονται σε απλές αποικίες του ιμπεριαλισμού.

Η περίπτωση της σημερινής απάτης παγκόσμιας κρίσης έχει βασιστεί πλήρως και απολύτως στην αρχή επιβεβαίωσης-πραγματοποίησης των μονεταριστικών αξιώσεων πάνω και ενάντια στις εθνικές οικονομίες, για την οποία μια συμμορία προδοτών που ελέγχει υψηλόβαθμες θέσεις στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και της Federal Reserve System (αλλά και εντός της ΕΕ και της Ελλάδας), ενεργούσε ως συνεργός μιας αλλοδαπής οικονομικής δύναμης, μια δύναμη που θέλει να λεηλατήσει και να καταστρέψει πολλά έθνη, τα οποία θα έπρεπε να είναι κυρίαρχα, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών (και της δικής μας χώρας), που αποτελεί λεηλατημένο θύμα προδοτικής συνενοχής ακόμα και από την πλευρά της επιρροής μεταξύ μερών και στοιχείων της δικής μας κυβέρνησης.

Στα πλαίσια αυτά και γι' αυτό το λόγο, η σημερινή πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι προδοτική, εάν δεν είναι αποτέλεσμα συνειδητής πρόθεσης ανόητων που επιτρέπουν να αναπτυχθεί αυτή η κατάσταση.

Στα πλαίσια αυτά , είμαι ένας πραγματικός πατριώτης της Δημοκρατίας μας. Μπορείτε να πείτε πραγματικά το ίδιο και για τον εαυτό σας;

Απο το Blog της Τοξότισσας...